Festivaliyle, Yeniden Yorumlanan Şarkılarıyla Güzel Bir Yaz Var Önümüzde

Yeni şarkılar, konserler, festivaller bu yaz bizi bekliyor. Bakalım müzikseverleri nasıl güzellikler karşılıyor. Model’in çok sevilen şarkısı ‘Değmesin Ellerimiz’i Nükhet Duru’nun o özel yorumuyla dinliyoruz. Şenay Lambaoğlu ‘Bilirim’ ile dinleyicisiyle buluşuyor. ‘Gesi Bağları’nı bir de Eskitilmiş Yaz’dan dinleyin.

Haberin Devamı

‘Değmesin Ellerimiz’e Nükhet Duru Yorumu

‘Değmesin Ellerimiz’i yayınlandığı günden bu yana çok sevdim çok dinledim. Dile kolay şarkının yayınlandığı tarihin üstünden on yıldan fazla zaman geçmiş. Şimdi de bu güzel şarkıyı Nükhet Duru’nun o özel yorumuyla dinleme şansına sahibiz.

Festivaliyle, Yeniden Yorumlanan Şarkılarıyla Güzel Bir Yaz Var Önümüzde

Sanatçı, cover projelerine kaldığı yerden devam ediyor. Evdeki Saat’in ‘Uzunlar’ şarkısını coverlayan Duru, bu kez 2011 çıkışlı Model şarkısı ‘Değmesin Ellerimiz’i yorumladı. Söz ve Müziği Can Temiz’e ait olan şarkının düzenlemesi ise Cenk Erdoğan imzalı. Back vokalde ise solo kariyeriyle de adından söz ettiren Duygu Soylu bulunuyor. Şarkının klibi için ise iki boyutlu (2D) animasyon yapıldı. Gümüşlük’te geçen klip iki sevgilinin ayrılık sürecinde anıları anımsamasını gözler önüne seriyor.

Haberin Devamı

Festivaliyle, Yeniden Yorumlanan Şarkılarıyla Güzel Bir Yaz Var Önümüzde

Şenay Lambaoğlu ‘Bilirim’i Özgür Kadınlara Armağan Ediyor

Şenay Lambaoğlu, her zaman dinlemeyi çok sevdiğim sanatçılardan biri olmuştur. Şimdi de yeni çalışması ‘Bilirim’i müzikseverlerle paylaştı. Sözü ve müziği Şenay Lambaoğlu’na ait olan ‘Bilirim’in prodüktörlüğü başarılı aranjör Genco Arı imzası taşıyor. İddialı bir tarz ile kameralar karşısına geçen Şenay Lambaoğlu’nun klip yönetmenliğini Varol Şahin üstleniyor.

Sanatçı, şarkısıyla ilgili duygularını şu şekilde paylaşıyor: ‘’Kendi kararlarını kendi veren, neyi isteyip neyi istemediğini bilen; bedeninin, aklının, fikrinin ve sesinin tek sahibi özgür kadınlarındır bu şarkı. Şarkıyı onlara armağan ediyorum.”

Festivaliyle, Yeniden Yorumlanan Şarkılarıyla Güzel Bir Yaz Var Önümüzde

Nilüfer Müzik Festivali İçin Geri Sayım Başladı

Nilüfer Belediyesi’nin “Dünyayı sev, geyiği öp, festivale gel” sloganıyla düzenlediği Nilüfer Müzik Festivali bu yıl da Türkiye ve dünya sahnelerinin önde gelen isimlerini üç gün boyunca müzik tutkunları ile buluşturacak. Festival 2-3-4 Eylül tarihlerinde Balat Atatürk Ormanı’nda gerçekleşecek. Nilüfer Müzik Festivali, müziğin yıldızlarını konuk etmeye hazırlanıyor. Mor ve Ötesi, Ceza, The Blaze, Melike Şahin, Köfn, Şena Şener, Ozbi, Jakuzi ve No Land’in de aralarında yer aldığı müziğin sevilen isimleri konserleriyle coşkulu saatlere imza atmaya hazırlanıyor. Festival süresince hem Bursa’dan hem de şehir dışından gelen müzik tutkunları kentin buluşma noktalarından Balat Atatürk Ormanı’na ücretsiz servislerle gidilebilecek.

Haberin Devamı

Festivaliyle, Yeniden Yorumlanan Şarkılarıyla Güzel Bir Yaz Var Önümüzde


Eskitilmiş Yaz’dan ‘Gesi Bağları’ Yorumu

Eskitilmiş Yaz yeni EP’leri ‘Live Session’ ile hücum kaydın ve canlı çalımın en yalın halini dinleyiciyle buluşturuyor. İçerisinde Sufle grubu ve Batuhan Kordel düetlerinin de bulunduğu altı şarkıdan oluşan EP, grubun kendi seçtikleri parçalarının canlı kayıtlarından oluşuyor. Bu çalışmada ‘Gesi Bağları’ yorumu öne çıkıyor.

Festivaliyle, Yeniden Yorumlanan Şarkılarıyla Güzel Bir Yaz Var Önümüzde

4 Yol Grubu ‘Arama Sorma’yı Yayınladı

Yeni hikayeler, yeni sözler ve yeni bir sound ile 2022’de tekrar bir araya gelen 4 Yol, yeni şarkıları ‘Arama Sorma’da aldatılan bir sevgilinin duygularını anlatıyor. İlk albümünü 2010 yılına kaydeden, aradan geçen zaman içerisinde farklı hikayeler biriktiren 4 Yol, ‘Arama Sorma’yı yayınladı. Erhan Eriş (vokal), Şehmus Şerbetçi (bas gitar), Berk Arıhan (vokal+elektro gitar) ve Orçun Oktaygil (bateri)'den oluşan rock müzik grubu, 90'ların sonunda İstanbul'da kuruldu.

Yazarın Tüm Yazıları