Bugün Sizin Gününüz Kendinizi Şımartın!

Çok sevgili kadınlar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nüz kutlu olsun. Öncelikle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Dünya’daki bütün kadınlara sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir gelecek diliyorum.

Haberin Devamı

Bugün bizim günümüz, doyasıya tadını çıkartın kendinizi şımartın ve ödüllendirin! En son ne zaman kendiniz için ne zaman bir şey yaptığınızı düşünün. Çocuklar, iş, güç, ev işleri derken kendinize ne zaman vakit ayırdınız? Bugün diyeti bırakıp kendinizi biraz şımartmaya ne dersiniz, diyetisyen onaylı, yarın kaldığınız yerden devam edersiniz :) En sevdiğiniz yemeği ısmarlayın kendinize, masaja gidin, kaçamaklar yapın, bakım yapın. Bugün sizin gününüz olsun, kendinize armağan edin.

Kendinize vakit ayırmanın size ne kadar iyi geldiğini siz de göreceksiniz. Hatta ve hatta illa ki özel bir gün beklemeden ara sıra kendiniz için böyle güzel planlayın, şımartın. Hayatın monotonluğundan çıkmış olursunuz. Böylece yaptığınız işlerde daha çok motivasyonunuz artacaktır.

Haberin Devamı

Kadın olmak çok güzel kendinizi sevin, koruyun, kendinize değer verin. Unutmayın ki, siz her şeyden değerlisiniz. #KadınOlmasa

Beslenme ve Diyet Uzm. Dyt. Ceysi KAZADO

https://www.instagram.com/dyt.ceysika/?hl=tr

Yazarın Tüm Yazıları