Çin Astrolojisine Göre Aşk Çiçeği Nasıl Aktive Edilir?

Çin astrolojisine göre haritamızda bir sürü yıldızlar bulunmaktadır ve en çok merak edilip, sorulanlar arasında da aşk çiçeği bulunmaktadır. Şimdi size kısaca kitabi anlatımını, hayatımıza etkisini ve nasıl aktive edebileceğimizi anlatmak istiyorum.

Haberin Devamı

Haritamızdaki Aşk Çiçeği:

Kitabi anlatımı: Aşk çiçeği yıldızı kişiye; çekicilik, cazibe, alım, romantizm getirir. Kişi, karşı cins tarafından daha çekici ve cazibeli hale geldiği için aşk olasılığı bu yıldız zamanlarında artar (en azından sosyal aktiviteleri bu dönemde, kişinin, artış gözükür). Kişinin haritasında sabit olarak bu yıldız varsa kişi genel olarak toplum tarafından beğenilen ve cana yakın bir kişiliğe sahip olur. Bu yıldıza sabit olarak sahip olan kişilerin sanat camiyası içinde bulunmaları da muhtemeldir. Aynı zamanda haritasında sabit olduğu yere göre de yorumlama yapılması gerekir. Örneğin kişinin gününde bulunun aşk çiçeği, eş olarak seçeceği kişinin de alımlı, bakımlı hatta güzel olmasını tercih edecektir. Ay hanesinde olan aşk çiçeği, iş hayatında güzellik sektörlerine çekilecektir gibi. Ancakkkkk, saat hanesine gelen aşk çiçeğine duvardan atlayan çiçek denir! Yani bu kişi ilişki ya da evlilik sırasında da başka kişilerle iletişim hatta aldatma potansiyeline açıktır demek doğru olur. O yüzden sevdiğinizin haritasında özellikle saat hanesinde aşk çiçeği yıldızı gelmişse biraz dikkatli olmakta fayda vardır.

Haberin Devamı

Benim haritamda: Benim astrolojik haritama göre aşk çiçeği sabit olarak haritamda yok ancak şans dönemlerimden birinde (şans dönemleri kişiye bir kere gelince 10 yıl haritasında sabit olarak durur) ve her 12 yılda bir (aşk çiçeğiniz iki adet ise 6 yılda bir) bu haritamıza uğruyor. Mesela; bana 12-21 yaş aralığımda (şans dönemimde) uğrayan bu yıldız sayesinde özellikle ortaokul, lise zamanlarımda hem popülerliğim yüksektmişti hem de o dönemden olan arkadaşlarım “Ortaokulda efsaneydin, neydin ya öyle” gibi tepkiler verir. Şuan çirkin olduğumdan değil tabiî ki de ama o zaman etrafıma yaydığım enerji daha fazla kişi tarafından fark ediliyordu ve bu da hem romantik anlamda benim flörtlerimin olmasını sağlıyordu hem de sosyalliğimi arttırıyordu. Aynı şekilde kilo ile de inanılmaz bir etkisi var bu aşk çiçeğinin. Bu dönemde fit olmak oldukça kolay olduğu gibi, kilo vermek istediğinizde de kolaylıkla başarabilir hale gelebiliyorsunuz. Dolayısıyla şimdi beni görenler “Sana ne oldu? Ortaokulda manken gibiydin” gibi kötü tepkiler verebiliyorlar. Ve evet! Gerçekten çok flörtüm olmuştu, bunu burada itiraf ediyorum ?. İnsan o dönemleri özlemiyor değil hahahahaha….

Haberin Devamı

Aktivasyon çalışması: Aşk çiçeğiniz tespit edildikten sonra evinizin gerekli köşesine o burç hayvanını ve çiçeği yerleştirerek bunu aktive edebiliyorsunuz. Ayrıca unutmayın astroloji haritası sadece bir rota belirler, o yolda yürümesi gereken kişi sizsiniz. Yani sosyalleşmezseniz ve gerekli potansiyelleri açığa çıkarmazsanız tabiî ki de gökten zembile kucağınıza sevgili düşmeyecektir.

Çin Astrolojisine Göre Aşk Çiçeği Nasıl Aktive Edilir

Bu yüzden ne yapıyoruz?

1- Çin astrolojisine göre aşk çiçeğimizi aktive edecek burcu öğreniyoruz

2- Sosyalleşiyoruz 

Benim aşk çiçeği hayvanım Fare! Evet yanlış duymadınız, Fare. Çok komik değil mi? Bir fare hiç de cazibe hayvanıymış gibi gözükmese de evimin kuzey dilimine fare yerleştirdiğimde mutlaka şansım açılıyor. Neden kuzey derseniz 4 adet aşk çiçeği burcu vardır ve fare de evinizin kuzey dilimine konulması gereken hayvandır. Evinizin kuzeyinde tuvalet varsa, tabiî ki de tuvalete bu hayvanı yerleştirmiyoruz ama unutmayın o dilime gelen koridor gibi başka alanlarda vardır. Hemen oraya mini bir sehpa çekip hayvanınızı koyup (mesela ben Mickey Mouse koydum) su içinde güzel bir vazo da canlı çiçeklerle burayı onurlandırdım… Tabiki de en önemli ikinci kısmı da atlamak yok, yani sosyalleşin… Ayrıca ben aşk meditasyon çalışmaları ve enerji olumlamaları da yapmayı çok seviyorum.

Haberin Devamı

Enerji Çalışması: Öncelikle kendinizi sevin. Kendi deneyimlerime göre; Hoponopono çalışması bu konuda inanılmaz sevgi ile ilgili blokajlarınızı yıkmaya yardımcı oluyor. Temel kural olarak “Kendimi seviyorum, teşekkür ederim” diye gün içinde devamlı olumlama yapmak. Tabiki Hoponopono çalışması daha detaylı ve içeriği geniş olan bir çalışma, araştırmak isteyenler bununla ilgili bir sürü kitap bulabilir. İkincisi ise; o an ihtiyacınız olan enerji için meditasyon ve olumlama çalışması. Örneğin sevgiliniz olsun istiyorsunuz o zaman bütün olasılıkları açmak için ilk önce (Youtube dan da bir sürü bulabileceğiniz) ruh eşi çalışması yapıp sonra gün içinde “Ben sevgiyi çekiyorum, ben sevilmeye değer bir insanım, benim sevgilim var ve çok mutluyum gibi” olumlamalarla desteklemek.

Haberin Devamı

Şimdi Çin astrolojinize göre aşk çiçeğinizi bulma yöntemine gelelim:

  • Yıl burcunuz; maymun, fare ya da ejderha ise evinizin batı dilimine bir adet horoz,
  • Yıl burcunuz; kaplan, at ya da köpek ise evinizin doğu dilimine bir adet tavşan,
  • Yıl burcunuz; domuz, tavşan ya da keçi ise evinizin kuzey dilimine bir adet fare,
  • Yıl burcunuz; yılan, horoz ya da öküz ise evinizin güney dilimine bir adet at sembolü koyuyorsunuz.

Lütfen unutmayın. Haritanızda genel olarak aşk hanenizi engelleyen bir çatışma ya da birleşim söz konusu olabilir, bunun danışmanlığını alıp, onu tedavi etmeden yukarıdaki hayvanların tek başına size bir katkısı olmayacaktır.
Mutlu, aşk dolu günler dilerim.

Çin Astrolojisi ve Feng Shui Uzmanı CEREN SAKİN

https://www.cerenfengshui.com/

https://www.instagram.com/cerenfengshui/

Yazarın Tüm Yazıları