Acun Ilıcalı'yı Ne Bekliyor? İşte Haritasının Analizi...

Güç ve paranın Acun Ilıcalı'nın kaderine yazıldığını söyleyen Çin Astrolojisi ve Feng Shui Uzmanı Ceren Sakin; Acun Ilıcalı'nın haritasını inceledi. İşte tüm detaylarıyla Acun Ilıcalı'nın astrolojik harita analizi...

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı’nın haritasına baktığımız zaman gün hanesinde yang ağaç bulunmakta yani Ağaç gibi serttir ve bükülmez. Bu yüzden Yang Ağaç, disipline bağlılığı, ödün vermemeyi ve esnek olmamayı temsil eder. Diğer bir deyişle, bu kişi inatçıdır ve baskı altında uyum sağlamayı ve teslim olmayı reddeder. Bu nedenle Yang Ağaç insanları, akıl/zihin olarak zarar görürler çünkü herkesin kaçıp gideceği bir yerde, Yang Ağaç insanı durur ve savaşmaya devam eder.

YUMUŞAK KALPLİ VE DÜRÜST

Yang Ağaç, aynı zamanda kafayı da temsil ettiği için, bu kişiler aklı zorlayan baskılar yaşadığında garip davranışlar sergilemeye başlarlar. Örneğin, tipik bir Yang Ağaç örneği olan Nobel ödüllü John Nash de bir Yang Ağaç insanıdır ve şizofreni hastalığına yakalanmıştır. Yang Ağaç insanları genellikle yumuşak kalpli ve dürüsttür sadece bazı durumlarda daha esnek olmayı öğrenmeleri gerekir.Acun Ilıcalıyı Ne Bekliyor İşte Haritasının Analizi...

Haberin Devamı

HARİTASINDA 3 EVLİLİK YAZILMIŞ

Haritasında (saat hanesi elimizde olmadığı için ilk üç burcunu görebiliyoruz ve buna göre;) 3 evlilik geçireceği yazılıymış. Nitekim kendisi 2017 yılında 3. Evliliğini de gerçekleştirmiştir. (Daha çok evlenip evlenmeyeceğini görebilmem için saat hanesine ihtiyacım bulunmakta.)

GÜÇ VE PARA KADERİNDE VAR

İş hanesine baktığımızda çok paralar kazanacağı zaten kaderine yazılmış ve bir girişimci olacağı gözüküyor. Güç elementi ile yani devlet ve hukuksal konular gibi konularda da oldukça desteği olduğu gözükmekte.

Şans dönemlerine baktığımız zaman 2017 yılına kadar gerçekten oldukça iyi şans dönemindeymiş ve bunun ekmeğini de yemiş diyebiliriz. Örneğin ünlülük başlangıcı 1987-1997 şans aralığında olacağını görüyoruz ki o da gazeteciliğe ve çevre kurmaya bu dönemde 1990 yılında başlamıştır. 1997-2007 arasında seyahat atı varmış. Sanırım Acun Firarda'da bu enerji sayesinde ortaya çıkmış.

KORUYUCU MELEK GÖZÜKÜYOR

2007 ile 2017 arasına baktığımızda ise en çok zenginleştiği ve devlet gibi güçlü kuruluşlardan tam destek içinde olduğunu görüyoruz. Bu döneminde hem beklenmedik seviyede yüksek bir para hem de koruyucu melek gözüküyor. Elementlerin bizi desteklediği şans dönemlerinde bir de koruyucu melek gelince altın tepside fırsatlar karşımıza çıkar ki Acun Bey de bu dönem de yurt dışına kadar açılmıştır.Acun Ilıcalıyı Ne Bekliyor İşte Haritasının Analizi...

Haberin Devamı

ŞİMDİ PEKİ 2017'DE NE OLDU?

Ne yazık ki şimdiye kadar olan o müthiş destekleyen şans dönemi ortadan kalktı. Hala koruyucu meleği mevcut 2027 yılına kadar ama onu en zorlayan element hayatına girdiği için bundan sonra biraz sıkıntı çekmesini beklemek gerekir. İlk sıkıntısı da 2018 yılında gerçekleşti çünkü kişisel burcu aynı Şeyma Subaşı gibi ejderha olan Acun Bey de 2018’de kendisine saldırı almış bulunmakta. Ailede iki tarafın birden kişisel haritasında saldırının olması ve Acun beyin de şans döneminin desteğinin aşırı düştüğünü hesaba katarsak bu boşanma şüphesiz ki kaderlerinde yazılıymış.

ŞEYMA SUBAŞI- ACUN ILICALI NEDEN BOŞANDI? Okumak için tıklayın!

Haberin Devamı

ACUN ILICALI'YI NE BEKLİYOR?

Peki, bundan sonra Acun beyi ne bekliyor diye merak ediyorsanız. Açıkçası kendisi Şeyma Hanımını oldukça ünlü ederken, kendi ününden vazgeçmiş olarak gözüküyor. İstekleri ve yaptıklarının değişeceğini görüyoruz. Belki biraz inzivaya çekilip kendine zaman adayacağını söylemek de mümkün. Özellikle 2019 yılı boyunca seyahat atı bulunduğu için bol bol seyahat ederek kendini rahatlatmaya çalışacaktır.

Acun Ilıcalıyı Ne Bekliyor İşte Haritasının Analizi...

KORUYUCU MELEĞİ YANINDA

Su elementi onun için kaynak anlamına geliyor yani bu süreçte kaynaklarının azalması da olası. Ama unutmayalım koruyucu meleği hala yanında o yüzden yerle eksan olacağını söylemiyorum.

Çin Astrolojisi ve Feng Shui Uzmanı Ceren Sakin

 

Yazarın Tüm Yazıları