Kaan Sekban Saçmalamadı!

Dün akşam bir arkadaşımın daveti ile sosyal medyada uzun zamandır takip ettiğim, videolarını izlediğim Kaan’ın mizah gösterisini izlemeye gittim.

Haberin Devamı

Küfür etmeden, taklit yapmadan, komiklik olsun diye saçmalamadan hayata dair gerçek hikayelerini doğal, açık, samimi ve şaşkınlıkla kendi penceresinden yorumlayarak izleyenlere keyifli bir akşam yaşatmasına bizzat şahit oldum.

Hepimizin hayatında şüphesiz her gün birçok gelişme oluyor. İçindeyken fark edemediğimiz ancak dışına çıkıp baktığımızda başımıza gelen olayların hayatlarımıza olan etkilerinin, öğretilerinin, hissettirdiklerinin anılarımızda nasıl da büyük bir mizah birikimi oluşturduğunu gösterdi bize. Ve yine tesadüf diye adlandırılabilecek birçok olayın aslında birbirine bağlı olduğunu ve bir bütüne hizmet ettiklerini oldukça sade, yalın ve komik bir dille anlatırken hem gülümsememize hem de hayatlarımızdaki benzer hikayelere geri gidip kahkahalarla gülmemize vesile oldu.

Haberin Devamı

Özenle seçilmiş, değerli ve farklı mesleklerden kişileri bir araya getiren deneyimli ekip çalışanlarının özverili, ilgili ve samimi ev sahipliğinin gözlerden kaçmadığı, İstanbul’un ilk ve en sevilen alışveriş merkezlerinden birinin yirmi beşinci yıl etkinlikleri kapsamında, kalitesi detaylarında saklı, şık, lezzetli kokteyl organizasyonuyla başlayan ve ardından rahat koltuklarda keyifle izlediğimiz sahne performansı ile hepimizin yüzünde tatlı birer gülümseme bırakarak güzel anılarımıza kaydedilen bu gece, hayata dair anların ne de anlamlı olduğu vurgulanarak sonlandı.

Bazen heyecanlandı, bazen dili sürçtü, bazen kendi yaptığı espriye kahkahalarla güldü. Ama önemli olan her anında kendisi oldu. Başkaları olmaya çalışırken bocalayanlardan farklı olduğu için orada o sahnede olduğunu gösterdi.

Mizah denince mutlaka ki herkesin aklına farklı şeyler geliyor. Yaşadığım ve gezdiğim ülkeleri göz önünde bulundurduğumda, açık ara mizah anlayışı fazlası ile gelişmiş bir toplum olduğumuzu görüyorum ve bunu çok kıymetli buluyorum. Şüphesiz çok başarılı ve deneyimli mizah ustalarımız var. Sevdiğimiz hali hazırda çok güldüğümüz, hayatlarımıza neşe katan bu değerli insanlara bir yenisinin daha eklenmesi beni ve oradaki herkesi pek memnun etti. Kendisini çok tebrik ediyorum.

Haberin Devamı

Gündelik olağan sorunlarda yoğrulan ve bunu bilinç dışlarında değişmez bir kader gibi algılayarak herkesi yanlarına, yani dibe çekebilmek için elinden gelen her şeyi yapan büyük kitleye inat, siz de olan olaylara farklı bakmanıza sebep olacak, düşünce ile kaderlerinizi değiştirebileceğinizi gösterecek ve bunun mümkün olduğunu kendi hayatlarından örneklerle sizlere kanıtlayabilecek kişileri keşfedin. Gösteri, sinema, tiyatro, söyleşi, sergi gibi vizyonunuzu genişletip, hayata bakışınıza dokunacak mümkünse sanal olmayan etkinliklere katılın. Üşenmeyin! Mutluluk anda ve o anı yakalamak için harekete geçin. Dün gece bizlerin yaptığı gibi mutlu anlarınıza yenilerini ekleyin.

Haberin Devamı

Dünya’da her an birçok güzel şey de oluyor, onları görmezden gelmeyin!

Bükre İkizer

INSTAGRAM: Bükre İkizer

Yazarın Tüm Yazıları