17 Temmuz Oğlak Burcunda Parçalı Ay Tutulması

17 Temmuz 2019 akşamı gerçekleşecek olan 'Parçalı Ay Tutulması' tüm Türkiye’den takip edilebilecek. Tamamı gözlemlenebilecek bu tutulma Türkiye saati ile 21.43-03.18 saatlerinde gerçekleşecek. Saat 00.31’de tutulma ortasında ayın yaklaşık yüzde 65’i dünyanın gölgesinde kalacak.

Haberin Devamı

Bu tutulma, hayatını önemli bir ölçüde değiştirecek etkiler barındırıyor. Kariyerde ve seçtiğin yoldaki sınanman senin asıl gücünü oluşturacak. İşte burada verdiğin tepkiler, başarının temelini oluşturacak! Kısaca tutulma size şunu söylemektedir: “Eğer merkezi bulursanız, hiçbir şey sizi olduğunuz yerden hareket ettiremez.”

İşte tam da bu ay tutulması sizin merkezi bulmanıza yardımcı olacak düzey de olacaktır.

TEK TEK BURÇLARA ETKİLERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN!

Oğlak’ın doğası hedeflerine kendini adamıştır ve çalışkandır. Ancak ay tutulması sürecinde en çalışkan ve kendini en adamış en sadık insanlar bile tüm çabalarının ne için olduğunu sorgulayabilirler.

Bu, özellikle evlilik, ebeveynlik ya da kariyer hayatları gibi konularda önemli olacaktır.

Şu hayat içerisinde en önemli unsurlarımız zaten belli değil midir? Sağlık, iş, aşk ve dostluklar diye sayabiliriz.
Belki emeklilik gibi önemli bir dönüm noktasına yaklaşma gibi bir konu gerçekleşecek. Ya da boşanma, işsizlik ya da yer değiştirme gibi güçlü yaşam tarzı değişiklikleri sizlere yeni sorular getirerek gelecekteki yolumuzu yeniden düşünmeye teşvik edebilir.

Haberin Devamı

Kendimizi sökmemiz gerekip gerekmediğine bakıyor olacağız.
Belki şu günlerde sizlere verilen sözleri sorguluyorsunuz.
Belki yaşadığınız bazı durumları şu ana kadar aslında kabul edemediğinizi gördünüz.

Bu tutulmanın baş kahramanları Plüton ve Güney Düğümü, Ay ve Satürn arasında bağlantılı olması sizlere yeni dönüşümsel hikayeler yazdırmaya açık.

17 Temmuz Oğlak Burcunda Parçalı Ay Tutulması

Bu yüzden geçmişe çekilebilir ve ondan ayrılmamız gerektiğini fark edebiliriz. Kararlar duygusal olmaktan çok rasyonel olmak zorunda olabilir. Bir değişiklik yapmak istediğimizde duygusal yönümüzü yok saymamız zordur ancak pratik eylemi desteklememiz gerekebilir. Bu tutulma çevresinde meydana gelenlerin herhangi bir başlangıç etkisi olmayacağını sadece zaman verildiğinde daha anlamlı sonuçlar elde edeceğinizi görebilirsiniz.

Haberin Devamı

Plüton, Güney Düğümü ve Satürn de geriye dönük hareket halindedir. Bu alanda yaşanılan tutulmanın aslında görüldüğü gibi olmadığını görebilirsiniz. Ancak, değişen koşullarımızdan takip eden yeni bir aydınlanma, yeni bir gelecek inşa edebileceğimiz farklı bir temel oluşturur.

Size kısaca bu tutulma ile ilgili bir fikir vereyim.
Hani hatırlar mısınız Kadir İnanır’la, Müjdat Gezen'in oynadığı bir Türk filmi vardı. İsmi 'Uyanık Kardeşler'.

Filmde babalarının fabrikasında çalışmak istemeyen ve biri futbolcu, diğeri müzisyen olmak isteyen iki kardeşin komik öyküsü anlatılmaktadır. Filmin sonunda şöyle bir sahne vardı. Kadir İnanır ve Müjdat Gezen'in artık kimseye ihtiyacı yoktur. Çok ünlü bir futbolcu ve çok ünlü bir müzisyen olmuşlardır.

Haberin Devamı

Babalarının hem istedikleri işi yapmamaları hem istedikleri kızlarla evlenmemesi üzerine evlatlıktan reddedilmişlerdi. Onlar da bu durumu kabul edip kendi hayallerinin peşinde koşup güçlü insanlar haline gelmişlerdi. Baba, filmin sonunda görkemli düğüne özür dilemek maksatlı katılmak ister. Hem hatasını anlar hem de hatalarını telafi etmek ister. Ama babanın gideceği önden haber gelmiştir ve herkes panikler. Kadir İnanır ve Müjdat Gezen ortaya çıkar ve hemen bu düğün yapılacak ve babamın engellenmesine izin verilmeyecek der. Koşa koşa organizasyonu başlatmaya başlar. Odadan öyle bir panikle çıkar ki ayağına pantolonunu giymemiştir. Hulusi Kentmen elinde çiçeklerle düğün salonuna girer. Gözler buğulu mahcup tavrıyla…
Çocuklar bağırmaya başlar hayır iptal edemeyeceksin diye.
Sonra baba "Oğlum bir dinle" der.
Kadir İnanır "Hala sen bize karışamazsın" diye bağırır.
En sonunda herkes gülmeye başlar.
Sonra baba bağırmaya başlar, "Pantolonunu giymemişsin" diye.
Sonra birden şok olur, "Babaa" diye Kadir İnanır bağırır.
O da cevap olarak “Yaaa baba” der…”

Haberin Devamı

İşte Oğlak dolunayı da bir parça olsun önyargılarımızın kırıldığı aslında bizim iyiliğimize gelişen konuların önümüze geldiği enteresan bir serüven. Olur da çok darlanırsanız bu filmi izlemeyi unutmayın. Yaşam üzerinde tutkularınızı kabul ettirmenin belki de gerçekçi nedenlerine sebep olacaksınız. Hakkınızda her şeyin çok güzel olması dileğiyle...

UZMAN ASTROLOG AYGÜL AYDIN

INSTAGRAM: AYGÜL AYDIN

Yazarın Tüm Yazıları