GeriCinsellik Yataktaki sorun ilişkiyi bitirir mi?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Yataktaki sorun ilişkiyi bitirir mi?

"Erkeklerin hayranlık, kadınların ise gıptayla baktığı güzel yıldız Lindsay Lohan, bir röportajında söylediği "Seks kötüyse ilişki biter" cümlesiyle yeni bir tartışma başlattı. Kelebek ekibi de aşkın mı seksin mi ağır bastığını, cinselliğin ilişkilerde ne kadar önemli olduğunu ünlü güzellere sordu."

Aylin Coşkun: Lindsay Lohan'a katılıyorum

Benim ilişkimi hiç düşünmeden bitirmem için tek sebep ihanet olur. Ancak Lohan bir bakıma doğru söylüyor; sonuçta seks de duygular kadar önemli. Eğer cinsel hayatın gidişatı kötüyse, ilişki uzun ömürlü olmaz.

Ebru Güzel: Bence de seks çok önemli

Seks ilişkide tabii ki büyük önem taşıyor. Kendimize karşı dürüst olmamız gerek; ilişkide tensel uyum kesinlikle çok önemli. Ben de Lindsay Lohan gibi seks kötüyse bir süre sonra ilişkinin biteceğini düşünüyorum.

Nilay Dorsa: O olmadan da mutluluk yakalanır

Ben bu söze katılmıyorum. Arada aşk varsa, seks olmadan da ilişki yürür. Yani insan mutluluğunu seks olmadan devam ettirebilir, sadece dokunmayla bile mutluluğu yakalayabilir; nitekim ben öyle yaşıyorum. Aşk benim için çok daha önemli çünkü... Beraberlikte seks şart değil.

Tuğba Ekinci: Aşk varsa seks de var

İlişki çok uzun yıllardır sürüyor olsa bile, bence eğer aşk kaybedilmediyse cinsellik de devam eder. Kişinin ilişki eskidikçe bakımsızlaşmasına, kendisini bırakmasına karşıyım. Bu noktada zaten sorun başlar. Cinsel hayatta sorun çıkarsa ve kötü bir seks hayatı söz konusuysa o ilişki yürümez.

Didem Erol: Ömür geçmez

Seks olmazsa elbette ilişki biter, kimse bunu inkar edemez. Bence de seks ilişkide çok önemli... Seks yapmadığın insanla ömür boyu yaşayamazsın. Ben kötü seks yaptığım hiç kimseyle ilişki yaşamam; hatta ilişkiye başlamam bile!

Irmak Atuk: Bu yüzden ilişkimi gözden çıkarmam

Bence ilişkinin temelinin ne kadar sağlam olduğu, duyguların sağlamlığı çok daha önemli... İlişkiyi bitirmek için seksin kötü olması tam anlamıyla bir neden değil. Ben seks kötü diye ilişkimi gözden çıkaramam açıkçası.

Tuğba Özay: Uzun süreli ilişkilerde kurtarıcı

Cinsellik tabii ki ilişkide çok önemli; hatta uzun süreli beraberliklerde çoğu zaman seks kurtarıcı durumunda... Sekste başarılı olmadığını düşünenler varsa, fantezi dünyalarını genişletebilirler. Sonuçta belli bir yaştan sonra kimse evcilik oynamıyor.

False