GeriKişisel Bakım Tüm Ciltler İçin 5 Doğal Güzellik Tüyosu
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Tüm Ciltler İçin 5 Doğal Güzellik Tüyosu

Tüm Ciltler İçin 5 Doğal Güzellik Tüyosu

"Cilt bakımı oldukça zordur. Sürekli temizlenmesi gerekir, temizlenmediği durumlarda ise yağlanma ve akne oluşumu sağlar. Akne gibi cilt problemleri ile mücadele etmenin en kolay ve en doğal yöntemleri sizler için sıraladık. İşte yağlı ciltler için 5 doğal güzellik tüyosu…"

1- DOMATES

Cildinizdeki yağ oranını dengelemek istiyorsanız domates bunun için birebirdir. Domates cildinizin nemlenmesini ve yenilenmesine yardımcı olacaktır. Cildinizi güneş ışınlarından korumak için doğal bir kalkan oluşturacaktır. Sivilcelerinizi ve aknelerinizi kolayca kurutacaktır. Doğal yöntemleri kullanmadan önce alerjiniz olup olmadığından emin olmalısınız.

2- ELMA KABUĞU

Elma besin olarak tüketildiğinde harikalar yaratmasının yanı sıra kabukları ile cilde de iyi geliyor. Elma kabuklarının sulu kısımlarını yüzünüze masaj yaparak uygulamanız sonucunda cildiniz sıkılaşmaya başlayacaktır. Bunun sonucunsa sarkmalarınız ve kırışıklıklarınız azalacaktır.

Tüm Ciltler İçin 5 Doğal Güzellik Tüyosu

3- ÇİĞ SÜT

Çiğ sütü pamuk yardımı ile cildinize uyguladığınızda cildinizde ki gözenekleri sıkılaştırır. Cildiniz genç kalmasını sağlar. Ciltteki pürüzleri giderir. Kuru cildi nemlendirir ve esneklik katar. Ciltte oluşan güneş lekelerini gidermeye yardımcı olur.

4- KABARTMA TOZU

Kabartma tozu sayesinde cildiniz ölü derilerden kolaylıkla arınır. Cildinizdeki iltihaplı sivilceleri kurutur ve cildinizin PH seviyesini düzenler. Cilt renginizi doğal yollardan açmanıza yardım eder. Güneş yanıklarına iyi gelir.

Tüm Ciltler İçin 5 Doğal Güzellik Tüyosu

5- ZEYTİNYAĞI

Cildinizin doğal bir parlaması olsun ve uzun süre nemli kalsın istiyorsanız tek ihtiyacınız zeytinyağı. Cildinizin esnetir ve kırışık oluşumunu önler. Yüzünüzde ki ölü derileri derinlemesine temizler. Dudak çatlaklarını kolaylıkla onarır. Tahriş olmuş bölgeleri onarır.

MAHMURE ÖZEL

False