GeriModa Trendleri Teddy Bear mantolar
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Teddy Bear mantolar

Teddy Bear mantolar

"Bu sezonun trendlerinden biri de teddy bear mantolar..."

Bu sene kürk moda demiştik. Ancak kürk herkes tarafından sevilmiyor biliyoruz. Kürk tercih ettiğimizde her zaman şık giyinmemiz gerekiyor çünkü. Sürekli şık olmak için kombin yapmak da oldukça yorucu olabiliyor. Teddy bear (oyuncak ayı) mantolar bu durumdan bizi kurtarıyor. Sokaksı özgürlüğü taşıyan ve şirin görünen bu mantoları kullanmak çok kolay. Kalın ve oversized olmayan her kıyafetinizle rahatlıkla kullanabilirsiniz. En çok krem, şeker rengi ve kahve tonlarında tercih edilen teddy bear mantolar bir ayının tüyleri gibi pofuduk ve oldukça kalın. Mart ayına girdiğimiz şu günlerde bu pofuduklara ihtiyacımız olabilir. Soğuktan sizi fazlasıyla koruyacaklarına emin olabilirsiniz.

Peki nasıl kombinlemeli?

* Söylediğiimiz gibi kesinlikle bol ve kalın oversized kıyafetlerinizle birlikte kullanmayın. Teddy bear mantolar yeterince büyük olduğundan kalın kıyafetlerle kullandığınızda şişman görünürsünüz.

*Bol pantolonlar ve bol kazaklardan uzak durun! Dar kıyafetlerle tercih ettiğinizde aradaki dengeyi sağlamış olursunuz. 2014 modası deri pantolonlarla ve uzun çizmelerle kullanabilirsiniz.

* Çocuksu görünüme sahip oldukları için genellikle pembe ya da krem rengi tercih etmenizi öneririz. Pastel tonlarda oldukça tatlı duruyorlar. Ancak koyu tonları seviyorsanız mutlaka siyah tercih edin!

Teddy Bear mantolar

Bir çok ünlü de bu mantoları giymeyi tercih ediyor. O kadar sevimliler ki soğuk günlerde böylesine bir mantoya sarınmak fikri insanı cezbediyor! Teddy bear kaban ve mantoların oldukça trend olması sebebiyle her rengi üretilmiş durumda. Bir çok ünlü de bu mantoları giymeyi tercih ediyor. Alexa Chung gibi siz de elbisenizin üzerine bu kabanlardan kullanabilirsiniz.

Teddy Bear mantolar

Teddy bear manto modellerini görmek için tıklayın!

Moda Kanalları Editörü: Duygu ÇELİKKOL

False