GeriEtkinlik Rehberi Su Altı Dünyası Kapılarını Sizin İçin Açıyor!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Su Altı Dünyası Kapılarını Sizin İçin Açıyor!

Su Altı Dünyası Kapılarını Sizin İçin Açıyor!

"Anneler ve babalar da çocukları için keyifli ve eğitici aktiviteler arıyor. Hem çocuklar hem de yetişkinler için büyüleyici bir dünyanın kapıları Emaar Akvaryum ve Su Altı Hayvanat Bahçesi’nde açılıyor."

Emaar Akvaryum ve Sualtı Hayvanat Bahçesi’ne giriş biletlerinizi yakala.co’dan size özel indirimlerle almak için hemen buraya tıklayın.

Su Altı Dünyası Kapılarını Sizin İçin Açıyor

Yepyeni bir akvaryum deneyimi sunan Emaar Akvaryum & Sualtı Hayvanat Bahçesi, dünyanın dört bir yanından gelen tropikal balıklar ile sualtı dünyasını yakından keşfetmenizi sağlıyor. Kıyı bölgelerde yaşayan köpekbalıklarından denizlerin karanlık ve soğuk sularında yaşayan dev örümcek yengeçlerine, deniz tabanın en meraklı balıkları gobilerden zehirli aslan balıklarına, denizlerin en hızlı türlerinden manta vatozlarına kadar binlerce tür ziyaretçileri okyanusların gizemli ve rengarenk dünyası ile buluşturuyor.

Bu bir ilandır.

Su Altı Dünyası Kapılarını Sizin İçin Açıyor

Kayalık Kıyılar, tünel akvaryumun da içinde bulunduğu Ana Tank, Denizanası Galerisi, Ormanlar, Nehirler ve Şelalaler, Penguen Adası, Timsah Krallığı ile 7 farklı tematik bölümden oluşan akvaryum ve sualtı hayvanat bahçesi 200 türden 20.000’in üzerinde deniz canlısı ve amfibiye ev sahipliği yapıyor. Hepsi ve daha fazlasını bir arada görmek için hemen bu linke tıklayabilir, biletinizi yakala.co’dan alarak indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Su Altı Dünyası Kapılarını Sizin İçin Açıyor

Hem çocuklar hem de yetişkinler için çok eğlenceli olan bu aktivite için bu linke uğrayabilir, daha fazla bilgi edinebilir, size özel indirimlerle sunulan biletleri satın alabilirsiniz.

Bu içerik Yakala.co tarafından hazırlanmıştır.

False