GeriÜnlü Kombinleri Stil sahibi "Modern seks ilahı"
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Stil sahibi "Modern seks ilahı"

Stil sahibi "Modern seks ilahı"

"Herkesin modern seks ilahı ilan ettiği güzel oyuncu Scarlett Johansson, 2010 yılında iddialı projelerle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Ama oyunculuğuyla olduğu kadar giyim tarzıyla da konuşuluyor."

Beyazperdede olduğu kadar tiyatroda da yetenekli olduğunu şu sıralar Broadway'de kanıtlayan Scarlett Johansson, aynı zamanda ünlü markaların da tanıtım yüzü... Hollywood'un sıska kadın dayatmalarına direnen kıvrımlı vücudu ve güzel yüzü sayesinde, herkes onun peşinde. O ise çalışmadığı zamanlarda kameralardan uzak durmaya ve kocası Ryan Reynolds ile sakin bir hayat sürmeye çalışıyor.

Rahatlık ön planda...
Onu sokakta asla gösterişli giysiler ve öldürücü yükseklikteki topuklu ayakkabılarla göremezsiniz. Hatta o kadar sade giyiniyor ki, şu anda yanınızdan geçen kot pantolonlu ve kamuflaj şapkalı güzel kadın Scarlett Johansson olabilir. Günlük hayatında taytlar, kot pantolonlar ve baskılı tişörtler giymeyi tercih ediyor. En favori aksesuarları da büyük çantalar ve şapkalar.

Scarlett Johansson da tıpkı bizler gibi rahatlık düşkünü. Ama bazen bunu biraz abartabiliyor. Genellikle sade ama şık giyinen yıldız, bazen baggy pantolonu ve spor ayakkabılarıyla kameralara takılabiliyor.

Kıvrımlı vücut hatlarını da sergilemekten kaçınmıyor!
Kırmızı halıda ise, kendisine yakıştırılan her sıfatın hakkını verircesine giyiniyor. Kum saati şeklindeki silüetini ortaya çıkaran elbiseler, derin göğüs dekolteleri ve yüksek ökçeler... Sanırım biz Scarlett'in en çok bu halini seviyoruz.

Kırmızı halıda yürürken bütün büyük moda evleri ve takı markaları Scarlett'in onların tasarımlarını giymesi için yarışıyor. O da bu fırsatı yardım derneklerine bağış yapabilmek için kullanıyor. Özel gecelerde kırmızı halı için takmayı kabul ettiği her mücevher karşılığında destek verdiği yardım kuruluşuna mücevher firmasının büyük miktarlarda bağışlarda bulunmasını ön koşul olarak koyuyor.

Yani Scarlett Johansson güzel, yetenekli ve çok seksi. Ama o bu artılarını ihtiyaç sahipleri için kullanmayı akıl edecek kadar da yardımsever. 2010 yılında da bu hayırsever yıldızı sinema perdesinde ve bilboardlarda bol bol göreceğiz.

Scarlett Johansson'ın fotoğraflarından oluşturduğumuz foto galeriyi görmek için tıklayın!

Mahmure Editörü Dilayda PALA

False