GeriModa Trendleri Sizde Yeni Trende Ayak Uydurun
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Sizde Yeni Trende Ayak Uydurun

Sizde Yeni Trende Ayak Uydurun

"Her yıl olduğu gibi bu sene de plajları bir trend sardı. Bu senenin göz bebeği ise bikini veya mayo üzerine büyük kolyeler. Bu modadan geri kalmayan ünlülerimizi sizler için araştırdık, dünyaca ünlü modelleri de araya serpiştirdik. İşte son zamanların trendi"

Sizde Yeni Trende Ayak Uydurun

Ekranların göz bebeği olan Serenay Sarıkaya gittiği tatilden bu kareyi paylaştı. Modayı yakından takip eden Sarıkaya, zincir kolyelerle tamamladığı abartısız kombini ve taktığı büyük ‘’ S ‘’ kolyesiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Sizde Yeni Trende Ayak Uydurun

Modayı çok yakından takip eden Şeyma Subaşı kendi tarzıyla anılmaktan büyük zevk alıyor. Farklı görünmekten kaçınmayan Subaşı da kolye modasından geri kalmamış. Büyük kolyeleri tercih eden Şeyma Subaşı, sade elbisesini farklı takılarla süslemiş bulunmakta.

Sizde Yeni Trende Ayak Uydurun

Dünyaca ünlü model İzabel Goulart güzelliğiyle her zaman ki gözlerimizi kamaştırdı. İşi ile ile ön planda olmayı tercih eden Goulart daima şıklığını korumakta. Tatil kaçamağı yapan Goulart orada da güzelliğinden ödün vermiyor. Sade ve bakımlı hali ile tatilini sürdüren İzabel Goulart, plaj modası olarak tercih ettiği aksesuar ise kolye olmuş.

Sizde Yeni Trende Ayak Uydurun

Hadidlerin güzel kızlarından bir tanesi olan Bella tatilinde çektirdiği fotoğrafı ile gündeme geldi. Vücut zinciri ile bikinisini süsleyen Hadid ayrıca kombinini kolyelerle zenginleştirmiş.

 

Sizde Yeni Trende Ayak Uydurun

Yoğun bir iş temposundan sonra kendini tatile veren Berrak Tüzünataç’a yazın yaradığını görebiliyoruz. Bol bol dinlenmeli ve bir o kadar da güneşli geçen tatilini güzel bir kareyle bizlerle paylaşmış. Fotoğrafta görüldüğü üzere Tüzünataç da plaj modasından geri kalmamış. Takmış takıştırmış. Gözlerinin rengine uyum sağlayan bu kolye umarız ki bir ömür boyu sayın Tüzünataç’ı korur.

Sizde Yeni Trende Ayak Uydurun

Mayıs ayında evliliği ile bomba gibi gündeme düşen Burcu Esmersoy bu sefer de güzelliğiyle esti geçti. Evliliğin yaramış olduğu güzelliğine güzellik katmasından anlaşılıyordu. Güzelliği ile konuşturan Esmersoy bu sefer de takıları ile ön plandaydı. Büyük kolyeleri tercih eden Esmersoyu modayı yakından takip ettiğini anlayabiliyoruz.

False