GeriCinsellik Sıcak yaz gecelerine soğuk öneriler!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Sıcak yaz gecelerine soğuk öneriler!

Sıcak yaz gecelerine soğuk öneriler!

"Sıcak yaz geceleri için on soğuk önerimiz var! Cinsel yaşamınız için kışkırtıcı anlar yaşamanın zamanı!"

Yaz sıcakları geldi ve cinsel hayatınızı tatlı festival havasında yaşayın. Kulağa ilginç gelebilir ama sevgilinizi soğuk önerilerimiz ile daha sıcak hale getirebilirsiniz. Sevgilinizi çeşitli dokunuşlarla tahrik ederek duygularınızı serbest bırakın. Uzmanlara göre hava sıcaklığının artması sinir hücrelerinde değişime sebep oluyor ve bedenin sadece küçük bir yerinin üşümesi ile tüm vücut uyarılabiliyor. Bu durumda size vereceğimiz birkaç öneri yaz aylarında yaşayacağınız cinsel hayatınızı etkileyebilir.

Alacağınız ahududunu buz kalıpları içinde dondurun ve donmuş ahududunu sevgilinizin vücudunda gezdirin. Bu onu heyecanlandırmaya yetecektir.

Odanızın hava sıcaklığını ayarlayın. Klima yerine küçük fanlardan birini bile kullanmanız yeterli olacaktır. Fan açıkken size doğrudan etki ettiğinden emin olun.

Buz kalıpları cinsel hayatınız için klasik olmuş olabilir. Ama dondurmadan önce içine vanilya veya çikolata gibi şeyler de katarak daha yaratıcı buz kalıplarına sahip olabilirsiniz.

Issız ve kimsesiz deniz kenarı bulabilirseniz mayo veya bikinilere ihtiyacınız olmayabilir. Çılgın bir fikir olsa da denemekten çekinmeyin.

Beraber soğuk bir duş alın. İlk başta soğuk su sizi ürkütebilir ama aniden suya alıştığınızı göreceksiniz.

False