GeriEtkinlik Rehberi Şehirdeki En Kapsamlı Dünya Caz Günü Kutlaması...
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Şehirdeki En Kapsamlı Dünya Caz Günü Kutlaması...

Şehirdeki En Kapsamlı Dünya Caz Günü Kutlaması...

"30 Nisan Dünya Caz Günü’nde Tamirane ve Parçası Olduğu Zuhal Konsept Akasya Gün Boyu Cazla Doluyor!"

Zuhal Konsept’teki ücretsiz caz dinletileri, müzik atölyeleri ve caz dünyasının önde gelen isimlerinin konuşmalarının ardından Tamirane Akasya sahnesinde Jehan Barbur konseriyle “Dünya Caz Günü”nün şehirdeki en kapsamlı kutlaması Zuhal Konsept Akasya’da seni bekliyor!

10 senedir “Morning Jazz Sessions” serileri ve konserlerle, 7’den 77’e herkesi caz müzikle buluşturan Tamirane ve Akasya’da birçok marka ve deneyimi bir araya getiren ve Tamirane’nin de bir parçası olduğu Zuhal Konsept, Herbie Hancock’un caz müzik için “Özgürlüğü hissetmek, tam da o anı yaşadığını anlamak...” diyerek, 2011 yılında UNESCO ile birlikte ilan ettiği Dünya Caz Günü’nü Jehan Barbur konseri, caz dinletisi, müzik atölyeleri ve söyleşilerin olduğu çok özel bir etkinlik programıyla kutluyor.

Dünya Caz Günü’ne Özel Jehan Barbur Tamirane Akasya Sahnesi’nde!

Tamirane, 30 Nisan Salı günü Akasya sahnesinde, sesiyle büyülendiğimiz Jehan Barbur’u, müzik severlerle buluşturuyor. Jehan Barbur, en sevilen şarkılarını ve yıllardan beri süre gelen ve herkesin hayatında farklı bir hatırası ve etkisi olan türküleri, yeniden yorumladığı son albümü “Ürkerek Söylerim”den seslendireceği parçalarıyla eşsiz bir konser yaşatmaya geliyor.

Zuhal Konsept’te Caz Müzik, Sohbet ve Atölyeler!

Zuhal Konsept’te, Tamirane Akasya sahnesindeki Jehan Barbur konseri öncesinde; Kırmızı Kedi Kitapevi’nde, 16.00’da cazla ilgili harika bir sohbetin gerçekleşeceği “Murat Beşer ve Feridun Ertaşkan’la Caz Üzerine Söyleşi”, Tattoom Gallery’de 16.30’da enstrümanlarınızın üzerine dilediğiniz yazıyı yazdırabileceğiniz ya da geçici dövme yaptırabileceğiniz “Custom Your Soul” etkinliği, 19.30’da “Onur Ataman’la Caz Atölyeleri” ve 20.30’da ise saksafonda Önder Mutlu ve piyanoda Yüce Akın’ın eşlik edeceği “Jazz Dinletisi” ile caz dolu bir gün geçirmeye hazır ol! Üstelik tüm etkinlikler ücretsiz.

Zuhal Konsept ve Tamirane’de, cazın her halinin yaşacağını bu nefis günü sakın kaçırma!

Program:

16.00 / Kırmızı Kedi Kitapevi “Murat Beşer & Feridun Ertaşkan’la Caz Üzerine Söyleşi”
16.30 / Tattoom Gallery “Custom Your Soul”
19.30 / “Onur Ataman’la Caz Atölyeleri”
20.30 / Jazz Dinletisi (Vokalde Satenay Paksoy – piyanoda Yüce Akın)
21.30 / Jehan Barbur Konseri

False