GeriRüya Tabirleri Rüyada Yeşil Mercimek Görmek Ne Demek? Rüyada Yeşil Mercimek Almak Ve Pişirmek
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Rüyada Yeşil Mercimek Görmek Ne Demek? Rüyada Yeşil Mercimek Almak Ve Pişirmek

Rüyada Yeşil Mercimek Görmek Ne Demek? Rüyada Yeşil Mercimek Almak Ve Pişirmek

"İnsan bilinçaltı hayret edilecek derecede farklı özellikler barındırmaktadır. İçerisinde ne barındırdığı günümüzde dahi çözümlenememiştir. Bilinçaltı pek çok durum farklı şekillerde imgeler ortaya koyar. Bu imgeler rüya olarak karşımıza çıkar. Sizin için rüyada yeşil mercimek görmek ne demek? Rüyada yeşil mercimek almak ve pişirmek hakkında tüm detayları derledik."

Bu kapsamda rüyada yeşil mercimek görmek ve bu mercimek türünün görülme şekli insanların en çok araştırıldığı konulardan biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Çünkü pek çok insan rüyasında görmüş olduğu yeşil mercimeğin neye işaret olduğunu çok fazla merak etmektedir. 

 Rüyada Yeşil Mercimek Görmek 

 Rüyada yeşil mercimek görmek, rüya sahibi bir kimsenin yaşadığı dertlerinden, sıkıntılarından kurtulacağına yorumlanır. Bu rüya aynı zamanda bu kimsenin vatana ve de millete hayırlı olacak bir evlada sahip olacağına işaret eder. Bu rüya kişinin Rüya sahibinin son derece rahat bir hayatı olacağına ve bu hayatta önemli kararlar alacağına yorumlanır.

Rüyada Yeşil Mercimek Almak 

 Rüyada yeşil mercimek almak, rüya sahibinin başarılı olmasına katkı sağlayan olan bir durumun ortaya çıkacağına alamet eder. Bu rüya kişinin huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine işaret eder. Bu rüya evli ise bu kişinin yaşamında eşiyle arasını bozmaya çalışan bir kadının olacağına ve bu kadının haneden uzaklaştırılacak olduğuna yorumlanır. 

 Rüyada Yeşil Mercimek Pişirmek 

 Rüyada yeşil mercimek pişirmek, rüya sahibinin yaşamında karşılaşmış olduğu onca ihanete rağmen hayatın idaresinin hiç bir şekilde kaybetmeyeceğine alamet eder. Bu kişinin kaderinin ve hayatının giderek güzelleşeceğine, sevdiği kişilere bu dönemde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve yaşamını huzurlu bir şekilde sürdüreceğine alamet eder. 

 Rüyada Yeşil Mercimek Toplamak 

 Rüyada yeşil mercimek toplamak, kişinin umutsuz bir durum içindeyken bu mutsuzluktan kurtulacağına alamet eder. Rüya sahibinin ciddi manada bir borca gireceğine ve de hayallerini kurduğu pek çok şeye bu dönemde kavuşacağına yorumlanır. 

  Rüyada Yeşil Mercimek Yolmak 

 Rüyada yeşil mercimek yolmak, rüya sahi binin içinde bulunduğu sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağı ve böylece rahata kavuşacağına alamet eder. Bu rüya kişinin işlerinde meydana gelen aksamaların uzun bir sürenin sonunda çözümleneceğine fakat bu çözümlenme için kişinin elindeki, mal varlığını kaybetmesine neden olacağına delalet eder. 

 Rüyada Yeşil Mercimek Yemek 

 Rüyada yeşil mercimek yemek, rüya sahibi açısından manevi olarak iyiye işarettir. Rüya sahibinin maneviyatı yüksek ve dini ibadetlerini yerine getiren bir kimse olacağına alamet eder. Bu rüya aynı zamanda kişinin mutlu ve huzurlu bir döneme gireceğine ve ileriki yaşamında da mutlu olmaya devam edeceğine yorumlanır.

False