GeriRüya Tabirleri Rüyada Uçurtma Görmek Ne Demek? Rüyada Uçurtma Uçurmak, Yakalamak Ve Yapmak
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Rüyada Uçurtma Görmek Ne Demek? Rüyada Uçurtma Uçurmak, Yakalamak Ve Yapmak

Rüyada Uçurtma Görmek Ne Demek? Rüyada Uçurtma Uçurmak, Yakalamak Ve Yapmak

"Uyku sırasında birçok değişik rüya görülmektedir. Görülmekte olan bu rüyaların birden fazla anlamı bulunmaktadır. Bu rüyalar içerisinde görülen sembollerden birisi de uçurtmadır. Rüyada uçurtma görmenin anlamı, görülme tarzına bağlı olarak değişiklik gösterebilmektedir. Rüyada uçurtma gören kişiler, rüyalarının anlamlarını merak ederek, araştırma yapmaktadırlar. Peki rüyada uçurtma görmek ne demek? Rüyada uçurtma uçurmak, yakalamak ve yapmak ne demek detayları ile derledik. "

Rüyada uçurtma görmek; rüya sahibinin isteklerinin gerçekleşmesi, mevki ve makamın artmasına yorumlanmaktadır. Rüya sahibi, hayal, mutluluk, neşe yaşayacaktır. Bununla beraber yakın dönemde beklemediği bir şekilde haber alacaktır. Bunun dışında bu rüya, rüya sahibinin istediği şeylerin gerçekleşmesine işaret eder. 

 Rüyada Uçurtma Görmek

Rüyada uçurtma görmek; rüya sahibinin esenliğe ve ferahlığa kavuşmasına işaret eder. Rüyayı gören bireyin, herkese garip gelen ancak kendisi adına önemli derecede keyif veren hobilerine işaret eder. Rüya sahibi, yakın zamanda hayırlı ve güzel bir haber alabilir. Herkese garip ve değişik gelen bu hobiler, rüya sahibine enerji vermektedir. Rüyada uçurtma görmek; uzaktan gelecek bir bireyin varlığına da işaret eder. Bununla beraber rüya sahibine bir müjde gelebilir. 

 Rüyada Uçurtma Uçurmak 

 Rüyasında uçurtma uçurmak; rüyayı gören bireyin kudretli ve güçlü bir kişi olduğuna işaret eder. Rüya sahibi, sahip olduğu inanç ve kudretle beraber yaşamı güzelliklerle dolacaktır. Rüya sahibinin, başarılarla geçecek bir hayatı olacaktır. 

 Rüyada Uçurtma Yakalamak 

 Rüyada uçurtma yakalamak; kazançlı ve başarılı çalışmalara vesile olacak işlere girmesine işaret eder. Rüya sahibi akıllı adımlar atmasından ötürü çok kötü giden çalışmaların düzene girmesine delalettir. Rüya sahibi, kendisini sıkan ve üzen şeylerden kurtulacaktır. 

 Rüyada Uçurtma Yapmak 

 Rüyada uçurtma yapmak; rüyayı gören bireyin kendi çaba ve uğraşları neticesinde güzel yerlere gelmesine delalet eder. Rüya sahibinin amaçladığı ve hedefler gittikçe yakınlaşmaktadır. Rüyayı gören birey, yolda tek başına yürür. Güçlüklerin üstesinden, rüya sahibi tek başına gelecektir. Bu şekilde rüya sahibinin kendisine olan güveni de artacaktır. 

 Rüyada Uçurtmanın Yere Düşmesi 

 Rüyada uçurtmanın yere düşmesi; rüya sahibini korkutan, endişelendiren ve herkesi üzen bir konunun doğru olmamasına ve kısa zamanda anlaşılmasına işaret eder. Rüya sahibinin, huzura kavuşması olarak tanımlanan bu rüya, hayırlı bir rüyadır. Rüyada uçurtmanın yere düşmesi, zamanı geldiğinde gerçekleşecek olan olayın habercisi şeklinde yorumlanır. 

 Rüyada Başka Birinin Uçurtma Uçurduğunu Görmek 

 Rüyada başka birinin uçurtma uçurduğunu görmek; rüyayı gören kişinin yaşamında kimi değişikliklere gitmesi şeklinde yorumlanmaktadır. Bu farklılık, aile fertleri açısından benimsenecek ve onay alacaktır. Rüya sahibi, her zaman kafasındakini uygulayıp, önerileri dinlemeyecektir. Rüyayı gören bireyin, özgüvenli olmasının yanı sıra yeni ortamlara girmesi de mümkündür. Girdiği ortamda yeni kişilerle tanışacaktır. Rüyada başka birinin uçurtma uçurduğunu görmek; aynı şekilde bireyin, başka birini örnek alması anlamına da gelmektedir.

False