GeriRüya Tabirleri Rüyada Sebze Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Sebze Toplamak, Sulamak Ve Satın Almak Tabiri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Rüyada Sebze Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Sebze Toplamak, Sulamak Ve Satın Almak Tabiri

Rüyada Sebze Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Sebze Toplamak, Sulamak Ve Satın Almak Tabiri

"Rüya tabiri, tüm toplumların inandığı ve tarih boyunca özel ilgi gösterdiği alanlardan biridir. Eski Yunanlılardan Mısırlılara kadar görülen ve yorumlanan rüyalar bazen tarihi olayları etkilemiş bazen de bireysel merak ve ilginin ötesine geçmemiştir. Peki ama rüyada sebze görmek ne anlama gelir? Rüyada sebze toplamak, sulamak ve satın almak tabiri nedir tüm detayları ile derledik."

 İnsanlar hala rüyalarının anlamını araştırmakta ve kendilerine bir işaret verilip verilmediğini merak etmektedirler. 

 Rüyada Sebze Görmek 

 Rüyada sebze görmek, kişinin mutlu bir insan olduğuna ve doğru ve mantıklı kararlar sayesinde kazançlı, mutlu ve huzurlu bir iş hayatına öncülük edeceğine delalet eder. Bu demektir ki, bir insanın hayatında sorunlar baş gösterdiğinde bunlar biter, sorunları ve sorunları ortadan kalkar ve kişi rahatlar. 

 Mevsimlik ve taze sebzeleri görmek ve yemek bir geçim kaynağına işarettir. Sebzeleri mevsim dışı, solgun ya da çürük görmek üzüntü ve keder demektir. İmam Nablusi'nin tefsirine göre sebzeli bir yer tasavuru, üzgün bir grup erkeğe işaret eder. Rüyada bir demet sebze görmek, kötülükten kaçınmak için kişiyi korkutmak anlamına gelir.

Rüyada sebzenin kuru olduğunu görmek, ürünü geliştirmek için kullanılan yönteme delalettir. Ancak sebze demetleri insanı kötülüklerden koruyan bir uyarıcıdır. Yine bazı mütercimler, bütün sebzelerin ticaretin, insanların, keder ve kederin, çocukların ve malın alâmeti olduğunu söylemişlerdir. 

 Rüyada Sebze Bahçesi Görmek 

 Bahçede yetiştirilen sebzeleri görmek şansa işarettir. Bahçede çeşitli sebzeleri görmenin yemek, kazanç ve kolay bir yaşam anlamına geldiği söylenir. Sebze bahçesine yapılan ziyaret, helal gıda, bereketli gelir, yüksek itibar ve mutluluk olarak yorumlanır. Bahçede sebzeler olduğunu görmek; işinizin iyi olacağı ve kariyerinizin büyüyeceği anlamına gelir. 

 İnsanlar üzgün olduğunda bir sebze tarlasına bakmaktan yorgun düşerler. Bir sebze tarlası, kayınbiraderi olan erkekler için ayrıca bir işarettir. İbn Şirin'in yorumuna göre tarlada belirli sebze türleri olduğunu gördüğünüzde; erdemli ve dindar biri olarak kabul edilirsiniz ve gelecekte mükafat alırsınız. 

 Rüyada Sebze Toplamak 

 İmam Nablusi'ye göre, rüyasında kendi bahçesinde bir demet sebze topladığını gören kimse, eşinin yakınlarının şer ve düşmanlığı ile karşılaşacaktır. Buzdolabından sebze almak, karısının akrabalarından beklenen kederin kanıtıdır. Bir kimse rüyasında bahçeden bir demet sebze topladığını görürse, kötülükten sakınmalıdır. 

 Bir rüyada toplanan sebzeler talihsizlikten bıkmışlığı simgeler. Sebze toplamak, kişinin huzursuz ve zor günler beklediğini gösterir. Öte yandan bazı yorumcular, zor günlerden sonra her şeyin yoluna gireceğini ve rüya sahibinin bolluk içinde yaşayacağını yorumlamaktadır. 

 Rüyada Sebze Satın Almak 

 Rüyada sebze satın alan kimse, yaşlandıkça bile ilime, sürekli kendini geliştirmeye ve bilgi susuzluğunun birçok alanına yorulur. Rüya sözlüğü yorumcularına göre, rüyada sebze tezgahı gören bir kişi, parayı dikkatli bir şekilde yönetir, mantıklı kararlar verir, sorumluluk sahibi bir kişidir, 

 Rüyada Sebze Sulamak 

 Bir rüyada yeşil olan herhangi bir sebzeyi sulamak ve onunla ilgili tüm rüyalar çok hayırlıdır. Bu, rahat ve aktif bir yaşama işaret eder. Rüyada domates sebzesi uzaktan gelen bir müjdeye delalettir. Kötü kokulu sebzeler sulamak, gizli olanı ortaya çıkarmaya yorulur. Rüyada su teresi, nane vb. sebzeleri görmek üzüntü ve keder için anlamlandırılır. 

 Rüyada sebze haşlamak görülmesi, iyiye işarettir ve her şeyden faydalanmak anlamına gelir. Genel olarak, bir rüyada sebze sulamak, ferahlık ve mutluluk, rütbe ve onur ve her ticarette kazanç anlamına gelir. Rüyada şalgam gibi kış sebzeleri sulamak, hayatınızdaki kaosa yorumlanır. 

 Rüyada Sebze Yemek 

 Bu, rüyada sebze yediğini gören kişinin edepsizliğine delalet eder. Hatta o kişi ağzına geleni söylemekten ve asla söylenmemesi gereken sözleri söylediğine yorulur. Herkesin onu yargılamasına rağmen, bu alışkanlığı sürdürmekten vazgeçmemektedir.

False