GeriRüya Tabirleri Rüyada nar görmek ve yemek ne anlama gelir? Rüyada nar ağacı görmek anlamı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Rüyada nar görmek ve yemek ne anlama gelir? Rüyada nar ağacı görmek anlamı

Rüyada nar görmek ve yemek ne anlama gelir? Rüyada nar ağacı görmek anlamı

"Rüyada nar görmek her açıdan, güzelliğe delalet eder. Rüyada nar görmek, kişinin durumu için iyi şeylere rivayettir. Evli kişiler için çocuk, bekarlar için evlilik, durumu kötü olanlar için para kazanmak manalarına gelir. Rüyada nar görmek, pek çok yorumcuya göre, iyi şeylere delalet eden durumlardan birisidir. Rüyada nar görmek, yemek ve nar suyu içmek gibi olayların tüm yorumlarına bakabilirsiniz."

Rüya nar gören kişi evliyse, çok hayırlı bir evlat sahibi olabilir. Bekarsa, güzel kısmetiyle evlilik yolu açılabilir. Evlilik için varsa maddi sıkıntıları sona erebilir. Rüyada nar gören kişi işsiz ise iş sahibi olur.

İşi varsa, işlerini büyütme imkanı bulup, terfi alabilir. Rüyada nar görmek, genel anlamda sağlığın iyileşmesi manasına gelir. Kişi veya etrafındaki kişilerin sağlık sorunların sona ereceğine delalet eder. Maddi ve manevi anlamda kişinin rahatlaması manasına gelir. Tabirciler narın çok hayırlı bir rüya olduğunu işaret ederler.

Rüyada Nar Yemek

Rüyada nar yemek, kişinin başarılı olacağı işlerde bulunması şeklinde tabir edilir. Kişi sahip olduğu veya olacağı işlerde büyük başarılar elde edebilir. Etrafındaki insanların şaşıracağı kadar zengin olabilir. Para kazanma konusunda çalıştığında hiçbir sorun yaşamaz. Rüyasında nar yediğini gören kişinin kısmeti açılır. Evlenmek isterse, karşısına hayırlı olabilecek kısmetler çıkmaya başlar. Tabirciler, rüyasında nar yediğini gören kişinin yakın zamanda evlenebileceğine delalet ederler.

Rüyada Nar Ağacı Görmek

Rüyada nar ağacı görmek, çok iyi kalpli, yardımsever insanlara rivayet edilir. Rüya sahibinin, çok iyi insanlarla karşılaşacağına yorumlanır. Rüyada nar ağacı görmenin hikmeti, güzel şeylerle karşılaşmaktır. Kişi etrafındaki bazı kimselerden yardım alır. Hayatı düzene girer. Alimler, rüyada görülen nar ağacının, kişinin iyiliklerine işaret ettiğini belirtirler. Kişi, hayır yapmayı, etrafında yardıma muhtaç kimselere yardımcı olmayı isteyen birisidir. Bu sayede hayatı huzur dolu olur.

Rüyada Nar Kabuğu Yemek

Rüyada nar kabuğu yemek, devasını bulmaya hikmet edilir. Kişinin sağlık sorunları konusunda tüm sıkıntılarının son bulacağına işaret edilir. Rüyada nar kabuğu yediğini görmek, mali açıdan sıkıntılar olacağına delalet eder. Rüya sahibi nar kabuğu yediğini görmüşse, yeni insanlarla tanışabilir. Bu insanlar, rüya sahibi için fırsat olabilirler. Rüyada nar kabuğu, hazır bulunmak manasına da gelir.

Rüyada Nar Toplamak

Rüyada nar toplamak, yapılan iyiliğin karşılığının kısa zamanda görülmesi manasına gelir. Kişi yardıma muhtaç insanlara yardım etmişse, bunun karşılığını işindeki güzel gelişmelerle görür. Akrabalarından birine yardımı olmuşsa, hayatı huzur dolu olur. Rüyada nar toplamak, beladan kurtulmak olarak yorumlanır. Rüya sahibinin çeşitli sıkıntılarının bitmesi şeklinde belirtilir.

Rüyada Nar Almak

Rüyada nar almak, yaşanan gelişmelerin, kişiyi yıpratacağına delalettir. Rüya sahibinin varsa eski düşmanları karşısına çıkabilir. Eskiden yaptığı hatalar karşısına çıkabilir. Rüyada nar almak, layık olunan duruma gelme olarak yorulur. Rüya sahibinin işinden, gücünden olacağına tabir edilmiştir. Rüyada nar almanın fazileti, hayırlı işlerle karşılaşmak olarak yorulur.

Rüyada Nar Satmak

Rüyada nar satmak, işten olmak veya işinden kovulmak şeklinde yorumlanır. Rüya sahibi zenginse, işlerinde yaşanacak gelişmeler, iflas etmesine neden olabilir. Rüyada nar satmanın diğer hikmeti, insanlara yardım etme konusudur. Kişi, yapacağı yardımlarla etrafından takdir toplayabilir. Elindeki fırsatları değerlendirme fırsatı bulabilir. Rüyasında nar sattığını gören kişinin elinden pek olumlu işler gelmeyebilir.

Rüyada Nar Suyu Görmek

Rüyada nar suyu, her anlamda güzel işlere rivayettir. Nar suyu görmek, servet edinmek ve iş sahibi olmak manalarına gelir. Rüyada nar suyu içtiğini gören kişi, makam ve mevki konusunda yükselişe geçer. Etrafında sözü geçen bir kimse haline gelir. Elinden güzel işler gelmeye başlar. Hayatı kolaylaşır.

 

False