GeriMahmure Rüyada Mezarlıkta Olmak Ne Anlama Gelir? Rüyada Mezarlıkta Uyumak Ve AÄŸlamak Tabiri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Rüyada Mezarlıkta Olmak Ne Anlama Gelir? Rüyada Mezarlıkta Uyumak Ve AÄŸlamak Tabiri

Rüyada Mezarlıkta Olmak Ne Anlama Gelir? Rüyada Mezarlıkta Uyumak Ve AÄŸlamak Tabiri

"Genel olarak rüyasında mezarlık gören kişilerin aklına kötü düşünceler gelmektedir. Fakat rüyanızda görmüş olduğunuz mezarlık ve mezarlıkta geçen olayların görüldüğü rüyalar zannedildiği gibi kötü ya da korkunç değildir. İşte, bilinmesi gereken tüm detaylar."

Rüyada mezarlıkta olmak, insanlara önyargılı yaklaşacağınızı ve bu yaklaşımı değiştirmeniz gerektiğini gösterir.

Rüyada Mezarlıkta Olmak

Rüyada mezarlıkta olmak, genel olarak insanlara önyargılı yaklaşan biri olduğunuzu göstermektedir. Ayrıca bu yaklaşımınızın hiç hoş olmadığı anlamına da gelir. Kısa zamanda çevrenizdeki herkes bu tutumunuzdan rahatsız olacak ve sizinle ilişkisini kesmeye başlayacaktır. Rüyada mezarlık görmek aynı zamanda çevrenizdeki insanların sizden uzaklaşmasına ve yalnız kalmaya delalet eder.

Rüyada Mezarlıkta Uyumak

Rüyada mezarlıkta uyumak, uzun süredir görmediğiniz arkadaşlarınızla özleminizi gidereceğinizi gösterebilir. Diğer yandan eğer arkadaşınız vefat etmiş ise sizden ziyaret bekliyor demektir.

Rüyada Mezarlıkta Ağlamak

Rüyada mezarlıkta ağlamak, sağlığınızın kötü olacağı konusunda sizi önceden uyarır, bu yüzden yemeklerinize dikkat etmelisiniz.

Rüyada Mezarlıkta Yılan Görmek

Rüyada mezarlıkta yılan görmek, sağlık sorunlarınız için çok para harcayacağınız ancak sağlığınızın iyi olacağı anlamına gelir.

Rüyada Mezarlıkta Gezdiğini Görmek

Rüyada mezarlıkta gezdiğini görmek, arkadaşlarınızla veya ailenizdeki bazı kişilerle olan anlaşmazlıklarınızın ortadan kalkacağı şeklinde yorumlanır. Mezarlıkta gezmenin çevrenizle barışma konusunda olumlu şeylere işaret ettiği şeklinde bir yorumu bulunmaktadır.

Rüyada Mezarlıkta Altın Görmek

Rüyada mezarlıkta altın görmek, kendinize güvenmediğiniz niteliklere sahip olduğunuz anlamına gelir ve bu sizi çok rahatsız eder. Bu düşünceler yavaş yavaş kaybolacak demektir.

Rüyada Mezarlıkta Ağaç Görmek

Rüyada mezarlıkta ağaç görmek, dert ve dertlerinizden kurtulacağınızı gösterir.

Rüyada Mezarlıkta Ayetel Kürsi Okumak

Rüyada mezarlıkta Ayetel Kürsi okumak, dinden uzaklaştığınızı ve bu davranışınızın yanlış olduğuna yorumlanır.

Rüyada Mezarlıkta Bebek Görmek

Rüyada mezarlıkta bebek görmek, haber almak istediğiniz ama uzun süre duymadığınız akrabanızdan tesadüfen haber alacağınıza işaret eder.

Rüyada Mezarlıkta Beyaz Çiçek Görmek  Â

Rüyada mezarlıkta beyaz çiçek görmek, zihninizi meşgul eden sorunları bir an önce çözeceğinizi ve rahatlayacağınızı gösterebilir.

Rüyada Mezarlıkta Birini Gömmek

Rüyada mezarlıkta birini gömmek, işinizi zamanında bitiremeyeceğinizi ve bundan dolayı sıkıntı yaşayacağınızı ancak bu sıkıntılar bir an önce unutulacağını gösterebilir.

Rüyada Mezarlıkta Birinden Kaçmak

Rüyada mezarlıkta birinden kaçmak, dertlerinizi ailenizden veya arkadaşlarınızdan bir kişinin yardımıyla çözeceğiniz anlamına gelir.

Rüyada Mezarlıkta Cenaze Görmek

Rüyada mezarlıkta cenaze görmek, bazı arkadaşlarınız tarafından anılacağınızı ve bu konuşmaların sizi rahatsız edeceğini gösterebilir.

Rüyada Mezarlıkta Cenaze Namazı Kılmak

Rüyada mezarlıkta cenaze namazı kılmak, hayra ve güzele delalet eder. Hayırlı bir işinizin en kısa zamanda olacağına yorumlanır.

Rüyada Mezarlıkta Cemaatle Namaz Kılmak

Rüyada mezarlıkta cemaatle namaz kılmak, birilerinden yardım alacak ve bu yardım sayesinde çok iyi yerlere geleceğinize yorumlanır.

Rüyada Mezarlıkta Dua Okumak  Â

Rüyada mezarlıkta dua okumak, ölen bir yakınınızın sizden dua beklediği anlamına gelmektedir.

Rüyada Mezarlıkta Ev Görmek

Rüyada mezarlıkta ev görmek, oturduğunuz muhitten taşınacağınıza ve yeni bir eve sahip olacağınıza yorumlanır.

Rüyada Mezarlıkta Erkek Çocuğu Görmek

Rüyada mezarlıkta erkek çocuğu görmek, evleneceğiniz ya da evlendiğiniz kişiyle yaşayacağınız problemlere delalet eder.

Rüyada Mezarlıkta Ekmek Görmek

Rüyada mezarlıkta ekmek görmek, son zamanlarda harama el sürdüğünüz ya da haksız bir kazanç sağladığınız için vicdanınızın rahat etmediğine yorumlanır.

Rüyada Mezarlıkta Eşek Görmek

Rüyada mezarlıkta eşek görmek, bir yükünüz olduğuna ve bu yüzük büyük sorumluluklar getireceğine yorumlanır.

Rüyada Mezarlıkta Fatiha Okumak

Rüyada mezarlıkta Fatiha okumak, ölmüşlerinizin sizden dua beklemesine, son zamanlarda aksattığınız dualarınızı ya da ibadetlerinizi yeniden yapmanız gerektiğine yorumlanır. Dindar bir kimse değilseniz yakın zamanda başınıza gelecek olan bir felaket sonrası inancı simgelemektedir.

 

 

False