GeriMahmure Rüyada Makyaj Yapmak Ne Anlama Gelir? Rüyada Makyaj Akması Ve Bozulması Tabiri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Rüyada Makyaj Yapmak Ne Anlama Gelir? Rüyada Makyaj Akması Ve Bozulması Tabiri

Rüyada Makyaj Yapmak Ne Anlama Gelir? Rüyada Makyaj Akması Ve Bozulması Tabiri

"Son zamanlarda bazı konularda sıkıntılar yaşıyor olabilirsiniz. Eğer rüyanızda makyaj yapmayı görmüşseniz bilin ki bu sıkıntılar geride kalacak demektir. Ayrıca makyajla ilgili tüm rüyalarınızın yorumlarını sizler için derledik."

Rüyada makyaj yapmak, yaramaz ve berbat bir çocuk sahibi olacağınızı gösterebilir.

Rüyada Makyaj Yapmak    

Rüyada makyaj yapmak, özen, ilgi ve takip edilmesi gereken bir oğluna / kızına atıfta bulunur. Diğer yandan her zaman yüzünü gülümsetecek olaylarla karşılaşacağınızı, üzüntü ve sorunlarınızın kendiliğinden çözüleceğine delalet eder.

Rüyada Makyaj Akması     

Rüyada makyaj akması, mesleği olan iyi bir oğul / kızı veya ailesiyle ilgilenmekle sorumlu yetişkin bir kişiyi ifade eder. Diğer yandan makyajın akması kimliğinizi sakladığınız kişilerce gerçek yüzünüzün görüleceğine yorumlanmaktadır.

Rüyada Makyaj Bozulması

Rüyada makyaj bozulması, kişinin iş hayatında veya eğitim hayatında çok iyi bir gelişme göstereceği, hayalini kurduğu pozisyona veya okula gideceği ve haklarını sonuna kadar alacağı anlamına gelir. Makyajının bozulması, kişinin dişini tırnağına takarak çok çalışacağı ve sonunda herkesi kıskandıracak kadar başarılı olacağı anlamına da gelmektedir.

Rüyada Makyaj Yaptırmak

Rüyada makyaj yaptırmak, zorlu bir çalışmanın ardından, büyük başarılara ve kazanımlara ulaşılacağını, sorunların tek tek çözüleceğini ve bu kadar rahat para kazanacaklarını göstermektedir. Ayrıca birilerinizden yardım istemeye yorumlanır. Kendi başınıza mücadele edemediniz konularda mutlaka birilerinden yardım istemelisiniz demektir.

Rüyada Makyaj Malzemesi Görmek

Rüyada makyaj malzemesi görmek, iyi notlar alan bir öğrenciyi veya iş başvurusu kabul edilen bir kişiyi ifade eder. Ayrıca bir kadının rüyasında makyaj malzemeleri görmesi bolluğa ve berekete delalet etmektedir.

Rüyada Makyaj Almak

Rüyada makyaj almak, işinin karşılığını alacağını, takdir edileceğini ve insanların sana saygı duyacağını ya da herkesin hayran olduğu bir hayatın olacağını gösterir.

Rüyada Makyaj Aynası Görmek    

Rüyada makyaj aynası görmek, imkansız olanı başaracağın, zaferle mücadeleden çıkacağınız ya da başarı sonucu ödüllendirileceğiniz anlamına gelir. Bu ödül hem bir tanıdık vasıtasıyla hem de kendi kendinize başardığınız işler sonucunda gelebilir.

Rüyada Makyaj Aynası

Rüyada makyaj aynası, özgüven kazanacağınızı, tutkuyla çalışacağınızı gösterir. İşlerinizde çok daha başarılı olacağınıza ve aşk hayatınızın evlilik seviyesine geleceğine yorumlanır. Şayet evli biriyseniz, evliliğinizdeki problemlerin çözümleneceğine de delalet eder.

Rüyada Makyaj Bakmak    

Rüyada makyaj bakmak, tartışacağın, biriyle kavga edeceğin veya ayrılık yaratacağın anlamına gelir. Bu kişiyle uzun zamandan beri problemler yaşamış olmanız, duruma üzülmeyeceğinizi de gösterir.

Rüyada Makyajı Beğenmemek

Rüyada makyajı beğenmemek, evin içinde kaybolan değerli bir malın bulunacağını veya dışarı atılacağını gösterebilir.

Rüyada Birine Makyaj Yapmak

Rüyada birine makyaj yapmak, cebini doldurmaktan başka bir şey düşünmeyen, cimri ve karlı bir akraba ya da bir arkadaşın büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret ediyor. Sorunun çözümü için en büyük tavizlerin verileceği ve bu sorunlara rağmen çalışmaların eskisi gibi devam edeceği, sorunların ve sıkıntıların yakın gelecekte sona ereceği, maddi olarak rahat edeceklerine yorumlanıyor.

Rüyada Makyaj Çantası Görmek   

Rüyada makyaj çantası görmek, küçük bir terfiye, unutulmuş maddi bir kazanca veya maaş artışı ile gelirin artmasına işaret eder.

Rüyada Makyaj Çıkarmak Ve Temizlemek

Rüyada makyaj çıkarmak ve temizlemek, bir tatil çıkarak yorgun sinirlerin düzeleceğini ve alınacak bir hediye ile hayal kırıklığının unutulacağını da göstermektedir.

Rüyada Çok Makyaj Yapmak

Rüyada çok makyaj yapmak, bir zamanda alınacak doğru kararlarla servetin açılmasına işaret ediyor.

Rüyada Düğün Makyajı Yaptırmak

Rüyada düğün makyajı yaptırmak, doğum günü partisi, nişan, evlilik veya benzeri nedenlerle bir toplulukla bir araya geleceğiniz anlamına gelir.

 

 

False