GeriRüya Tabirleri Rüyada Kalem Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kalem Almak Ve Bulmak Tabiri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Rüyada Kalem Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kalem Almak Ve Bulmak Tabiri

Rüyada Kalem Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kalem Almak Ve Bulmak Tabiri

"Rüyada kalem görmek, kişinin bir kişiye borçlanmak yerine çeke veya senet üzerine imza atarak borçlanmasına delalet eder. Ayrıca rüyada kalem görmenin manası, aranan iyi ve güzel insanı bulmaya işaret eder. Rüyada kalem görmekle ilgili tüm detaylı yorumlar şu şekildedir."

Rüyada kalem görmek, bazı rüya yorumcularına göre, mesleki yaşamda büyük başarılar elde etmeye tekabül eder. Kişinin gözüyle rahat edebileceği bir yaşama kavuşacağına işaret eder.

 Rüyada Kalem Görmek

 Rüyada kalem görmek, rüya sahibinin bir kişi yerine bir çeke yahut senet üzerine imza atarak borç yapacağına yorumlanır. Rüyayı gören kişinin aradığı güzel ve iyi kalpli insanı bulacağına, çekmekte olduğu sıkıntıların sonrasında rahat edebileceği bir yaşama kavuşacağı anlamına gelir.

 Rüyada Kalem Almak

 Rüyada kalem almak, rüyayı gören kişi için ilim öğrenmeye ve rüya sahibinin kendisini geliştirmesine tabir olunur. Kalem çoğunlukla makam sahibi olmanın, bilimin, öğrenmenin, eğitimin, işe girmenin işaretidir. Rüyada yeni ve güzel bir kalem aldığını gören kişi yeni bir işe girer yahut fayda sağlayan bir ilim öğrenir.

 Rüyada kalem almak, rüya sahibinin kendi sanatını bırakıp başka bir sanata yöneliş göstereceğine, eğitim görmeye, okulda başarı sergilemeye, öğrenciler için sınavlarını başarılı bir şekilde vermeye işaret eder. Rüyasında eski ve kırık bir kalem aldığını gören kişi, okulunu güçlükle bitirir yahut bazı derslerinde başarı elde edemez.

 Kırık kalem bazen de faydası ilim öğrenme ve kendine uygun olmayan bir mesleği icra etme anlamlarına da gelmektedir.

 Rüyada Kalem Bulmak

 Rüyada kalem bulmak, rüya sahibinin güzel ilim öğreneceğine, faydalı işlerle meşgul olacağına, hayırlı olanı isteyeceğine ve şükretmeyi bilen kimse olduğuna delalet eder.

 Rüyada Kurşun Kalem Görmek

 Rüyada kurşun kalem görmek, rüyayı gören kimsenin tahsil sahibi olup, mesleki yaşamında başarı elde etmesi ve rütbe sahibi olduğu konumuna kavuşmasına işaret eder. Bu rüyayı gören kimsenin okumaya olan hevesine, ilim öğrenmeye olan merakına, şair, yazar veya sanatçı olma yeteneğinin olduğuna yorulur. Rüyada kurşun kalem görmek, bu rüyayı gören kimsenin cehaleti kalemi ve bilgisiyle yenme düşüncesine ve amacına delalet eder.

 Rüyada Kalem Hediye Almak

 Rüyada kalem hediye aldığını gören kimse için ilim öğrenmeye, eğitim hayatını başarılı bir şekilde bitirmeye yorumlanır. Rüyada kalem hediye almak aynı zamanda çalışan kişi için mesleki yaşamında zirveye ulaşmayı, büyük başarılar elde etmeye yorumlanır. Rüyasında kalem hediye alan rüya sahibinin adaletsizliklere karşı hakkını savunacağına ve âlim olacağına da işaret eder.

 Rüyada Kalem Aramak

 Rüyada kalem aramak, rüyayı gören kimsenin sabırlı bir insan olmasına ve birçok insanın örnek alacağı bir hayat yaşam süreceğine yorumlanır. Ayrıca bu rüyayı gören kimsenin dürüstlüğü ile nam salacağına işaret eder.

 Bu rüya bazı alim ve ulemalar tarafından ise şu şekilde yorumlamıştır: rüya sahibinin çektiği güçlüklerin ardından hasret duyduğu müjdeye, cefa ile beraber istediği bolluğa, sıkıntı ile birlikte düşlediği mülke, vermiş olduğu uğraşların neticesinde beklediği rahatlığa, yaşadığı güçlüklerin sonrasında kazanacağı hünere tabir edilir.

 Rüyada Renkli Kalem Görmek

 Rüyada renkli kalem görmek, genel olarak rüya sahibinin iyimserliğine işaret eder. Kısa zaman içerisinde meydana gelen olumsuzlukların rüya sahibi üzerinde olumlu bir etki yaratacağını, hayatı ile ilgili önemli kararlar alacağına ve bunlarla alakalı olarak oturup düşüneceğine işaret eder.

 Rüya sahibinin bugüne kadar aile büyüklerinden destek almaksızın yaşamını sürdürmüş olmasına rağmen, bu kimsenin pek çok sorunun cevabını bulabilmek amacıyla onların fikrini alacağına rivayet eder.

 Rüyada renkli kalem görmek aynı zamanda kimsesiz ve yoksul çocukların eğitim masraflarına yardımcı olmaya, önemli bir hayır işlemeye, kazanılan paranın bir kısmıyla ihtiyaç sahiplerine yardım ederek yardıma muhtaç insanların yüzünü güldürmeye rivayet eder.

 Rüyada renkli kalem görmek, rüya sahibinin, gönlü bol bir kimseyle evlilik yapacağına ve istediği her şeyin aynı zamanda elde edeceğine, eşinin her istediğini yapacağına, huzurlu bir şekilde yaşamını sürdüreceğine delalet eder. Bu rüyayı gören kimse bayan ise ikiden fazla çocuk sahibi olmaya yahut ikiz evlat doğurmaya işaret eder.

 

False