GeriMahmure Rüyada EÅŸini Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada EÅŸini Hamile Ve AÄŸlarken Görmek Tabiri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Rüyada EÅŸini Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada EÅŸini Hamile Ve AÄŸlarken Görmek Tabiri

Rüyada EÅŸini Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada EÅŸini Hamile Ve AÄŸlarken Görmek Tabiri

"Bir kişinin rüyasında eşini görmesi olası bir durumdur. Zaten sürekli birlikte olduğunuz kişiyi rüyanızda görmeniz gayet normaldir. Fakat yine de farklı konumlarda görülen eş tabirleri oldukça değişkenlik göstermektedir. Rüyanızda eşinizi nasıl gördüğünüze dair rüya yorumlamalarını derledik."

Rüyada eşini görmek, yanlış yapılanmalardan kaynaklanan gelecekteki tartışmaların ve kalp kırıklarının bir işareti olarak kabul edilir.

Rüyada Eşini Görmek

Rüyanızda eşini gördüğünüzde, kendinizi de onunla birlikte huzurlu bir ortamda görmek, tüm mücadelelerin sona ereceğini ve sevdiklerinizin yardımıyla yapacağınızı gösterir. Aynı zamanda kendinizi iftiralara karşı savunmanız hissedebileceğiniz anlamına da gelir. İlişkiniz hakkında şüphelerinizin olduğunu gösterir. Aynı zamanda, çeşitli sorunlar hakkında onunla bazı tartışmalar yaşayacağınıza delalet eder. Eğer eşinizle bir tartışma sonrasında bu rüyayı görmüşseniz sizin haksız olduğunuza ve özür dilemesi gerekenin siz olduğunuza dair bir işarettir. Eğer hatanızı kabul edip özür dilerseniz eşinizle aranızda buzlar eriyecek ve size yeniden saygı duymaya başlayacaktır.

Rüyada Eşini Aldatmak

Genellikle kişinin artık ilişkiler konusunda çok yorulduğuna ve aradığını bulamadığına yorumlanır. Fakat kısa bir zaman dilimi içerisinde aradığınız tutkuyu ve sevgiyi bulacaksınız demektir.

Rüyada Eşini Hamile Görmek

Eğer evli iseniz bir bebeğin yolda olmasına yorumlanır. Diğer yandan bekar kimseler için evlenmeye olan özlemi ifade eder.

Rüyada Eşini Açık Görmek

Rüyayı gören kimse artık kıstaslarını biraz düşürmeli ve kendine göre bir eş arayışı içerisine girmelidir. Yani gözünüz oldukça yükseklerde ve aradığınızı bulamıyor olmanızın sebebi her zaman kendinizden çok üstün kişilere göz dikiyor olmanızdır.

Rüyada EÅŸini AÄŸlarken Görmek     Â

Genelde onun kabini kırdığınıza yorumlanır. Şayet eşinizle aranızda bir tartışma geçmiş ise mutlaka özür dilemesi gereken sizsiniz. Eğer eşinizle aranızda bir problem olmadığını düşünüyorsanız, konuya bir de onun açısından bakmalı ve onunla konuşmanız gerektiği anlamına gelir. Size söylemek isteyip söyleyemediği bazı şeyler olduğunu bilmelisiniz.

Rüyada Eşini Aramak

İş veya eğitim hayatınızda yardıma ihtiyacınız olduğunda gerçekten tanımadığınız insanlardan yardım alacağınızı gösterir. Bu insanların yardımıyla dertlerinizden kurtulacak ve güzel bir hayatınız olacak demektir.

Rüyada Eşini Başkasıyla Görmek

Eğer aranızda bir kırgınlık küslük varsa bir an önce bu kırgınlıktan ve küslükten uzaklaşmanız gerektiğini gösterir. Yani bir an önce eşinizle barışmalısınız demektir. Diğer yandan eşinizle aranızda bir kırgınlık yoksa da bu ara birbirinizden uzaklaştığınıza yorumlanır. Yeniden eşinizle birlikte güzel vakitler geçirmeniz gerektiğini hatırlatır.

Rüyada Eşini Boşamak

Rüyada eşiniz ile boşanmanız bir nevi boşanmaya yönelik konulara yorumlanır. Aklınızda böyle bir düşünce varsa bu konuda ne denli haklı olduğunuza işaret eder. Çok sevdiğiniz eşinizle boşanmış olduğunuzu görmeniz sizi aldatmasına yorumlanır. Fakat bu konuda emin olmadan herhangi bir adım atmamalısınız demektir.

Rüyada Eşini Başkasından Kıskanmak

Bazı kişisel sıkıntılardan sonra huzurlu bir yaşamı sembolize eder. Eğer bir dileğiniz varsa ve gerçekleştiğinde gözyaşı dökeceğinizi düşünüyorsanız, sabırla beklemelisiniz.

Rüyada Eşini Cezaevinde Görmek

Bu rüya eşinizin büyük bir hata yaptığına yorumlanır. Eğer bu durumdan uyanık olduğunuzda da şüphe duyuyorsanız, bu rüya size duyduğunuz şüphelerin gerçek olduğunu göstermektedir.

Rüyada Eşini Camide Görmek

Eşinizin, sevgilinizin ya da size hata yapan birinin hatasını anladığına ve yakın zamanda özür dileyeceğine yorumlanır.

Rüyada Eşini Canavar Olarak Görmek

Son zamanlarda eşinizin, sevgilinizin ya da size bu kadar yakın olan birinin gözünüzdeki değerinin düşmesine yorumlanır. Ayrıca bu tutumunuzda ne kadar haklı olduğunuza delalet eder.

Rüyada Eşini Donsuz Görmek

Eşinizin, sevgilinizin ya da size yakın olan bir kimsenin bir hatasını ya da yanlışınızı göreceğinize yorumlanır.

Rüyada Eşini Dövmeli Görmek

Eşinizin, sevgilinizin ya da size yakın olan bir kimsenin sizden sıkıldığına, kıskançlığınız yüzünden bunaldığına yorumlanır. Daha büyük sorunların gün yüzüne çıkacağına delalet eder. Bu tutumunuzu derhal değiştirmeniz gerekmektedir.

Rüyada EÅŸini Emzirmek      Â

Çevrenizde çocuk gibi davranan birine delalet eder. O kişinin bu tavrından ne denli sıkıldığınıza ve bunaldığınıza yorumlanır. Ayrıca bu kimseden uzak durmanız gerektiğine yorumlanır.

Rüyada Eşini Evlenirken Görmek

Yaptığınız bir hata sonucunda başınıza gelecek olan problemlere delalet eder. Öyle ki başını taşa vurmak deyimi kadar kötü günler beklemektedir. Bir an önce bu hatanızı telafi etmenize yorumlanmaktadır.

 

False