GeriRüya Tabirleri Rüyada Çeşmeden Su İçmek Ne Anlama Gelir? Eski Bir Çeşmeden Ve Mezarlıkta Su İçmenin Anlamı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Rüyada Çeşmeden Su İçmek Ne Anlama Gelir? Eski Bir Çeşmeden Ve Mezarlıkta Su İçmenin Anlamı

Rüyada Çeşmeden Su İçmek Ne Anlama Gelir? Eski Bir Çeşmeden Ve Mezarlıkta Su İçmenin Anlamı

"Rüyada insanoğlunun uyku esnasında gördüğü bilinçaltı yansımalarıdır. Her görülen rüya birçok anlama gelmekle birlikte yorumlar kişiye göre değişmektedir. Rüyada çeşmeden su içtiğini görmek, eski bir çeşmeden ve mezarlıktan su içmenin anlamı ne demektir tüm detaylarıyla derledik."

Rüyasında çeşmeden su içtiğini görmek veya çeşme görülen rüyalarda çoğunlukla pozitif yorumlanır. Genel olayları ile mutluluğu, huzuru ve hayırlı olaylar olmasına yorumlanır. Rüyada çeşmeden su içmek uzun zaman istediğiniz rahatlığa, ferahlığa ve sağlığa kavuşacağınız anlama gelmektedir.

Rüyada Çeşmeden Su İçmek

Rüyada çeşmeden su içtiğini gören kişi çoğunlukla hayır, kısmet ve sağlık kazanılmaya yorulur. Rüyanızda çeşmeden elinizle su içtiğinizi görüyorsanız hayat size bereketli ve kazançlı günler karşılaştıracak. Çeşmenin yanında ki tastan su içiyor iseniz bir konuda ya da bir mücadele verdiğiniz olayı temsil eder. Bu güçlük emek sonucunda başarıya ulaşacağınız yorumlanır.

Rüyada çeşmeden su içtiğini gören kişi daha sonra su içtikten sonra ellerini ve yüzünü yıkamasının anlamı ise hayatında sorunsuz ve rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir. Çeşmeden akan suyun tadı ve kıvamı hafif ve tatlı ise sağlıklı bir yaşam sürüleceğini delalet eder. İçilen su acı ise zıt bir şekilde yorumlanır ve sıkıtılar olumsuzluklar sizi bekler.

Rüyada Çeşmeden Su Doldurmak

Rüyasında çeşmeden su doldurduğunu gören kişi önünde ki yaşayacağı olaylarda iş hayatında bolluğun bereketin olacağa yönünde yorumlanır. Daha kazançlı işler daha iyi gelirler elde edeceği söylenir. İş hayatına atılması, ticarete atılması gibi şeyler tavsiye edilir. Bu da zenginliğe kavuşmayı dalalet eder.

Rüyada Akan Çeşmeden El Yıkamak

Rüyasında akan çeşmede ellerini yıkadığını gören kişi hayatında maddi sıkıntıların yaşamadan geçeceği gibi yorumlanır. Elli değdiği işlerde anlının akı ile çıkacağı yorumlanır. Her işi sorunsuz ve hızlı bir şekilde çözüme ulaştırıp işin içinden çıkacağı yorumlanır.

Rüyada Mezarlıkta Çeşmeden Su İçmek

Rüyasında mezarlıkta bulunan bir çeşmeden su içtiğini gören kişi aile yaşantısında olumlu pozitif şekilde etkileneceği yorumlanır. Bu durumda kendisi ve ailesinin yaşantısı bolluk ve bereketle geçecektir. Bu durum sonucunda hedeflerine doğru bir şekilde varacaktır. Çabaladığı işte başarı kazanacak ama çok fazla ileri gidemeyeceği şeklinde yorumlanır.

False