GeriRüya Tabirleri Rüyada Ata Binmek Ne Anlama Gelir?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Rüyada Ata Binmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Ata Binmek Ne Anlama Gelir?

"Rüyada ata binmek, mal ve mevki edinme anlamına gelir. Rüya sahibi ata binmek konusunda ehilse bu onun için güzel yolculuk manasına gelir. Rüyada ata binmekle ilgili bütün tabirleri yazımızın içerisinde bulabilirsiniz."

Rüyada ata binmek, mevki atlatma ve mal edinme olarak tabir edilir. 

Rüyada Ata Binmek

Kişinin rüyasında ata bindiğini görmesi, hayırlı olabilecek işlerde olmaya delalet eder. Rüyasında ata bindiğini gören kişinin hayırlı olacak işlerinin başlayacağına rivayet edilmiştir. Kişi ata binme konusunda ehilse, yani ata binmeyi biliyorsa, bu onun için hayırlı yolculuk manasına gelir. Rüyada ata binmek, iş hayatında yaşanan gelişmeler olarak tanımlanır. Alimler, rüyada ata binmenin hayırlara vesile olacağına delalet ederler.

Rüyada Beyaz Ata Binmek

Rüyada beyaz ata binmenin tabiri, alimlere göre erkek ve kadın üzerinden değerlendirilebilir. Rüya alimleri, rüyada ata binmenin, erkek için çok güzel gelecek olduğunu belirtirler. Evli olan erkekler için mutluluk, bekarlar içinse evlilik manasına gelir.

Rüyada beyaz ata bindiğini gören kadın için durum biraz daha farklıdır. Esasında rüyasında beyaz ata bindiğini gören kadın için alimler genel olarak evliliği işaret ederler. Burada üzerinde durulan konu, kadının kendi istediği kişiyle evlenmesi şeklinde tabir edilmiş olmasıdır.

Rüyada Kahverengi Ata Binmek

Rüyada kahverengi ata binmek, zorlu bir yolculuk anlamındadır. Kahverengi ata bindiğini gören kişi için zorlu sayılabilecek yolculuğun başlangıcıdır. Rüyasında kahverengi ata bindiğini gören kişi için hayat konusunda sorunlar yaşandığı manasına gelir. Rüyada kahverengi bir ata binmek, her zaman işlerin yolunda gitmeyeceğin, engeller çıkacağına rivayettir. Tabirciler, kahverengi ata bindiğini gören kimsenin, mücadele etmekten sıkılmaması gerektiğini ifade ederler.

Rüyada Attan İnmek

Rüyada attan inmek, başarısızlık olarak hikmet edilir. Alimler, attan indiğini gören kişinin başarısız olacağını işaret ederler. Bu başarısızlığın kişinin hayatını etkilemeyeceğini, hatta sır sahibi için iyi olacağını belirtirler. Rüyada attan indiğini gören kişi için nizam her şeyin önünde gelir. Nizamı tam olan kişi için zarar söz konusu olmayabilir. Ama nizam sahibi kişinin standart insan olduğu ifade edilir. Alimler, rüyasında attan indiğini görmeyi, başarısız girişim veya uyarı şeklinde nitelendirmişlerdir.

Rüyada At Arabasına Binmek

Rüyada at arabasına binmek, hayal edilemeyecek derecelerde mevki manasındadır. Kişi için at arabasına binmek, üst mertebelere ulaşmanın yolu olarak ifade edilir. Rüya tabircileri, rüyasında at arabasına bindiğini gören kişinin ehil insan olma yolunda olduğunu söylerler.

Kişinin mevki konusunda sınır tanımayacağını rivayet ederler. Rüyada at arabasına bindiğini görmek, malın ve mülkün kapısı olarak değerlendirilmiştir. Eski dönemin ünlü rüya tabirciler, rüyada at arabasına binmenin, işaretlerinin lezzet verecek nitelikte olduğunu işaret etmişlerdir.

Rüyada Uçan Ata Binmek

Rüyada uçan ata binmek, kimsenin ulaşamadığı zirveye ulaşma anlamına gelir. Rüyada uçan ata bindiğini gören kişi için tabirciler, irade sahibi kişi tanımını yaparlar. Rüyayı gören kişinin, iradesi sayesinde zirvede uzun süre kalabileceğine ifade ederler. Uçan ata binmek, sonu gelmeyen hayal manasına gelir. Alimler, rüyada uçan ata bindiğini gören kişinin, çağının ilerisinde insan olduğunu işaret etmişlerdir. Uçan ata binip yolculuk etmek, insanlara hayırlı olunacağına delalet eder. 

Rüyada Yavru Ata Binmek

Rüyada yavru ata binmek, kişinin rüya içerisindeki niyetine bağlıdır. Rüya tabirciler, rüyada yavru ata binmeyi, güzel ifade edilmeyen rüya olarak yorumlarlar. Ancak kişinin niyeti, yavru ata zarar vermek değil, sadece meraksa, rüya hayırlı olabilir. Rüya tabircileri, rüyasında yavru ata bindiğini gören kimsenin, işlerinde aksamalar yaşanacağına işaret etmişlerdir. Tabirciler, yavru atın durumunun rüyayı değiştireceğini söylerler.

False