GeriBeslenme Önerileri Ramazan Sofrası 4. gün yemeği:Fasulye Turşusu Kavurması
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Ramazan Sofrası 4. gün yemeği:Fasulye Turşusu Kavurması

Ramazan Sofrası 4. gün yemeği:Fasulye Turşusu Kavurması

"Çok lezzetli bir tarif, Fasulye Turşusu Kavurması..."

Malzemeler:

1/2 adet soğan

1,5 kepçe eritilmiş tereyağ

1 çorba kaşığı domates salçası

3 yemek kaşığı su

2 avuç fasulye turşusu

1 tutam toz et bulyon

1 tutam tuz

Hazırlanışı:

Yarım soğanı ince ince doğrayın. Tavaya ertilmiş tereyağını koyun. Yağ kızınca soğanları tavaya alın ve kavurun. Salçayı ekleyerek kavurmaya devam edin. Biraz su ekleyin ve karıştırın. İçine fasulye turşusunu atın ve bir süre kavurun. Az toz et bulyon ve az tuz ekleyerek karıştırın. Yemeğimiz servise hazır. Afiyet olsun...

False