GeriEtkinlik Rehberi PSM Caz Festivali John McLaughlin & The 4th Dimension Konseriyle Başlıyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

PSM Caz Festivali John McLaughlin & The 4th Dimension Konseriyle Başlıyor

PSM Caz Festivali John McLaughlin & The 4th Dimension Konseriyle Başlıyor

"“Her müziğin cazı” söylemiyle yola çıkan PSM Caz Festivali, bu hafta John McLaughlin & The 4th Dimension ve Kürşad Deniz Trio ft. Sibel Köse performanslarıyla başlıyor."

PSM’nin sevilen prodüksiyonları Bırak İçeri Gireyim, Damdaki Kemancı ve Gece Sempozyumu tiyatroseverlerle buluşuyor. Şehrin kültür sanat dünyasına hızlı bir giriş yapan touché, caz ziyafeti yaşatacak Standards & Sanat Deliorman’ı; Deniz Alnıtemiz’in kahkaha tufanına sahne olacak stand-up gösterisini; “1002.Gece” başlıklı şovuyla Vedat Özdemiroğlu’nu ve Kalben’in “Kalben’e Sor, Söylesin” konseptli akustik performansını ağırlıyor.

Dutch Ding-a-Dong Festival Kraak & Smaak ve Klangstof performanslarıyla devam ederken, Eda Baba Lokalize kapsamında Studio’ya konuk oluyor. İstanbul’un en eğlenceli parti serilerinden Thug Life ve 90’lar & 00’ler temasıyla TBT Türkçe Pop Partisi, müdavimleriyle buluşmaya devam ediyor.

Ünlü saksafoncu Bob Francheschini’nin de eşlik edeceği özel performanslarıyla Mike Stern & Dave Weckl Band; Zorlu Çocuk Tiyatrosu prodüksiyonları Karton Şehir ve Hayal Çalan Cadı; Hoş Sada kapsamında sahne alacak Cengizhan Sönmez ve Vestel Gururla Yerli Konserleri’nin bu haftaki konuğu Bülent Ortaçgil Turkcell Platinum Sahnesi’ne çıkıyor.

False