Geriİyi Yaşam Profesyonel Düğün Fotoğrafçısı Önerileri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Profesyonel Düğün Fotoğrafçısı Önerileri

Profesyonel Düğün Fotoğrafçısı Önerileri

"Düğün günü hikayenizin her anını işinin ehli fotoğrafçılar ölümsüzleştirsin istiyorsanız, mutlaka profesyonel bir isim ile çalışmanızı tavsiye ederim..."

Düğün.com 'daki 100'lerce profesyonel düğün fotoğrafçısı içinden sizin için seçtiğim düğün hikayesi fotoğrafçılarına ve detaylarına mutlaka göz atın!

Ritüel Visuals

Yalın, sade, hayatı olağan akışında yaşayan, abartılı müdahalelerden hoşlanmayan bir çiftseniz, düğün hikayesi fotoğrafları konusunda çok başarılı bulduğum bir fotoğrafçıyla, Abbas Onur Zabun ile tanıştırmak istiyorum sizi. Ritüel Visuals (http://dugun.com/dugun-fotografcilari/istanbul/rituel-visuals) markası ile bu işi hak ettiği gibi yapan Zabun'un, düğün fotoğrafları için gerçekçi karelerin hayalini kuran çiftleri çok mutlu edeceğine eminim. Düğün belgeseli ve hikaye çekimlerinin yanı sıra elbette dilediğinizde dış mekan çekimleri de yapan düğün fotoğrafçısı, her çekim ve her çift için kendine özgü bir hikaye ve konsept belirleyerek ilerliyor.

Pembe Kare

Belgesel tadında gelin damat fotoğrafları için doğru adreslerden bir diğeri ise Pembe Kare ekibi. Londra'da moda ve konsept düğün fotoğrafçılığı üzerinde yoğunlaşmış fotoğrafçılarla birlikte çalışma imkanı bulacağınız Pembe Kare ile fiyat teklifi isteyip prensipte anlaştıktan sonra Kadıköy'deki ofislerinde muhabbeti ilerletebilirsiniz.

Kare Kadraj

İstanbul düğün fotoğrafçısı firmaları arasındaki hikaye fotoğrafçılığı alanında uzmanlaşmış başka bir ekip ise Kare Kadraj! Düğün gününüzde heyecan dolu tüm hazırlıklarınızı bir film gibi fotoğraflayan ve bunu çok güzel yapan Kare Kadraj için lafı uzatmayıp, onlarla çalışmış bir çiftin yorumuna yer vermek istiyorum.
• 2014 Haziran'ında evlenen Esin ve Yusuf şöyle demiş: "Mutlu bir gelin ve damat olmak istiyorsanız kesinlikle yanınızda Kare Kadraj olmalı! Bizi bizden daha iyi anlayan, duygudaş, arkadaş olabilen, candan insanlar... İyi ki yollarımız sizinle kesişmiş. İyi ki bizim en özel günümüzü siz ölümsüzleştirmişsiniz. Hayallerimizin ötesindeki mükemmel fotoğraflar için size çok teşekkür ederiz!"

Erkin Ağsaran Photography

Hayatınızın en özel gününde yapılan hiç bir dış çekim, belge niteliğindeki düğün fotoğraf pozları ile babanızın duygu dolu bakışını yakalayan bir poz kadar değerli olamaz! Ve inanın bu pozu bir hikaye fotoğrafçısı dışında pek kimse yakalayamaz! Erkin Ağsaran da işte bu isimlerden biri. Erkin Bey'in fotoğraflara kattığı bir başka anlam ise sergilediği her bir fotoğrafa hikayesiyle yer vermesi.


Düğün Fotoğrafçısı

Dugun-fotografcisi.com (http://dugun.com/dugun-fotografcilari/istanbul/dugun-fotografcisi-com) adıyla bilinen Sina Demiral ve ekibi sanıyorum tanıdığım en eğlenceli, en canlı, en içten ekiplerden biri. Çektikleri dış mekan fotoğrafları çiftler arasında diller destan ama düğün hikaye fotoğrafçısı dendiğinde aklıma gelen ilk isimlerden biri de yine onlar açıkçası. Siz daha gözünüzü düğün gününe açmamışken sizi fotoğraflamaya başladıkları müthiş bir çekim günü de garantisi!

Erssell Photograph & Videograph

Düğün hikayesi fotoğrafçısı, düğün günü hazırlıklarınızın, heyecanlarınızın, kahkahalarınızın her anına şahit olur. O günlerin en eğlenceli karelerinden biri de kuşkusuz gelinin ayakkabısının altına arkadaşlarının ismini yazdığı anlardır. Ersel Barut da işte bu anlardan birini yakalamış. Erssell Photograph hikaye fotoğraflarınızın yanı sıra dilerseniz bir düğün belgeseli de çekiyor. Çünkü inanın o gün heyecandan yaşadıklarınızın, içinde bulunduğunuz anların çok azını hatırlıyorsunuz ve böylece elinizde saniye saniye size belge olacak bir hatıra kalıyor.

Reyhan Atmaca Photographer

İstanbul düğün fotoğrafçıları içinde çok genç, yepyeni ama işini müthiş yapan, çiftlerle diyaloğu harika bir fotoğrafçı daha var. Reyhan Atmaca'nın en yakın çalışma arkadaşlarından biri de İlay Atmaca. Bu kardeşlerin işlerini çok severek yaptıkları, çektikleri tüm karelerden anlaşılıyor diyebilirim. Dış çekimlerin yanı sıra düğün hikayenizi fotoğraflamak için de tüm gün sizinle olan fotoğrafçılar, saç ve makyajınızdan tutun, günün en zor anı gelinlik giyinmeye kadar her detayı ölümsüzleştiriyor.

Sihirli Çerçeve

Profesyonel düğün fotoğrafçısı arayan çiftler için bir başka önerim ise Sihirli Çerçeve! Renklerini, kompozisyonlarını, karelerini çok beğendiğim Sihirli Çerçeve'nin fotoğraflarına baktığınızda ne demek istediğimi zaten siz de anlayacak fotoğrafların ahengini çok seveceksiniz. Hikaye fotoğraflarınızı romantik ellere teslim edeceğinizin garantisini veriyorum!

False