GeriGüzellik Reçeteleri Paris ışıltısı Nedir, Ne İşe Yarar, Kaç Seans Yapılabilir? Paris Işıltısı Hakkında Her şey...
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Paris ışıltısı Nedir, Ne İşe Yarar, Kaç Seans Yapılabilir? Paris Işıltısı Hakkında Her şey...

Paris ışıltısı Nedir, Ne İşe Yarar, Kaç Seans Yapılabilir? Paris Işıltısı Hakkında Her şey...

"Cildin yenilenmesini sağlayan Paris Işıltısı son dönemin gözde estetik uygulamaları arasında yer alıyor. Adını bu yenilenmeden kaynaklı parlaklıktan alan Paris ışıltısı uygulaması, cildin en üst tabakasına uygulanması için özel olarak tasarlanan aplikatörü ile uygulandığında maksimum verim alınıyor ve bu sayede o sağlıklı parlak görünümü elde ediliyor. Peki, Paris ışıltısı nedir, ne işe yarar, kaç seans? İşte, Paris ışıltısı hakkında merak edilenler…"

Yüzümüzde yorgun ifadenin ilk sorumlusu olan gözaltı problemlerinin özellikle renk koyuluğu ve ince, kırışık görünümünün tedavisinde elimizi güçlendiren Paris ışıltısı cildimizde parlak ve ışıltılı bir görünüm sağlıyor. Peki nedir bu Paris ışıltısı, ne işe yarar? İşte Paris ışıltısı hakkında her şey…

Estetik Plastik ve Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, Paris ışıltısı ile ilgili önemli bilgiler verdi.

Paris Işıltısı Nedir?

Paris ışıltısı, anti-aging yani yaşlanma karşıtı tedavilerde enjeksiyon tekniği ile uygulanan ve yüze ışıltı vererek canlılık katan ameliyatsız estetik yöntemlerinden biridir.

Paris ışıltısının içeriğinde saflaştırılmış hyaluronik asit, vitaminler, kollajen ile elastin protein üretimini artmasını sağlayan aminoasitler, hücre yaşlanmasını önleyen antioksidanlar, koenzimler ve nükleik asit bulunmaktadır.

Paris Işıltısı Ne İşe Yarar?

Ciltteki yaşlanma karşıtı tedavilerde enjeksiyon yöntemi çok uzun süredir uygulanıyor. Anti-aging tedavilerinde enjekte edilen içerikler yapılan araştırmaların sonucunda giderek daha zengin ve etkili hale getiriliyor.

Paris ışıltısının içeriği zengin bir formülü ile uygulanan bölgelere ışıltı katarak cildin sağlıklı ve genç bir görünüm kazanılmasını sağlanır. İsmini de cilde sağlamış olduğu bu canlılık ve parlaklıktan alıyor.

Cildinde kırışıklıklar oluşan, elastikiyet kaybı başlayan, kuruluk, cansızlık ve donukluk yaşayan kişiler için uygundur. Paris ışıltısı özellikle yaşlanma, yer çekimi, ultraviyole hasarlarını önlemek için uygulanan etkili bir tedavi şeklidir.

Paris ışıltısı tedavisi yüz, boyun, el ve kol gibi yaşlanma belirtisi olan her bölge için uygulanabilir. Kollajen ve elastin üretimini arttırarak cilde ihtiyacı olan vitamin ve mineral desteğini sağlar. Bu sayede cildin daha canlı, genç ve ışıltılı görünmesine yardımcı olur.

Paris Işıltısı Kaç Seans?

Paris ışıltısı uygulama sonuçları enjeksiyondan hemen sonra başlayarak birkaç gün içinde tam olarak ortaya çıkar.

Cildin ihtiyacına ve kişinin tercihine göre 15-20 gün arayla birkaç seans uygulanması gerekebilir. Cildin tam onarımı sağladıktan sonra sonuçların devamlılığını sağlamak için 6 ayda bir tekrarlanması ciltteki canlılığın ve ışıltının devam etmesine yardımcı olur.

False