GeriAlışveriş Pantene’den Yıla Damgasını Vuracak Mucize Parti!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Pantene’den Yıla Damgasını Vuracak Mucize Parti!

Pantene’den Yıla Damgasını Vuracak Mucize Parti!

"Başak Dizer, Deren Talu ve Derya Uluğ gibi sanat ve cemiyet hayatından birçok ünlü isim katıldı."

Pantene’den Yıla Damgasını Vuracak Mucize Parti!

Pantene, yeni ürünü ‘Pantene 3 Dakikada Mucize Krem’in Türkiye’ye gelişini ‘mucize’ temalı bir parti ile kutladı.

Pantene’den Yıla Damgasını Vuracak Mucize Parti

Pantene, Avrupa ile aynı anda tüm Türkiye’de satışa sunulan yeni ürünü ‘Pantene 3 Dakikada Mucize Krem’in lansman partisini Sakıp Sabancı müzesindeki The Seed’de düzenledi. Gecenin ev sahipliğini yapan Pantene Türkiye Marka Elçisi Neslihan Atagül Doğulu partinin açılışında yaptığı konuşmada,

‘Pantene her yıl Türkiye’ye sunduğu yeniliklerle ses getiren bir marka. Bu yaz da saç bakımında beklentilerin de ötesinde, ‘mucize’ gibi bir ürün olan 3 Dakikada Mucize Krem ile yepyeni bir dönemi başlattı. Bizler de sizlerle bu yeniliği mucize gibi bir parti ile kutlayalım istedik. 3 Dakikada Mucize Krem sayesinde bu yıl denizin ve güneşin bütün yıpratıcı etkilerine rağmen yaza yumuşacık ve bakımlı saçlarla veda ediyorum, deneyen tüm kadınların da bu mucizeye tanık olacağına inanıyorum’ dedi.

Pantene’den Yıla Damgasını Vuracak Mucize Parti

12 Eylül Salı gecesi gerçekleşen mucize temalı partiye, Pantene saç stilisti Önder Tiryaki, ünlü stil danışmanı Başak Dizer Tatlıtuğ, bu sene Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’ninde ‘Pantene Yıldızı Parlayanlar’ kategorisinde ödül alacak Hazal Filiz Küçükköse ve Miray Daner’in yanı sıra, Deren Talu ve Derya Uluğ gibi sanat ve cemiyet hayatından birçok ünlü isim katıldı.

Gecede bu yıl 44.’sü düzenlenecek Pantene Altın Kelebek Ödülleri için özel hazırlanan Neslihan Atagül Doğulu’nun yer aldığı reklam filmi ilk kez konuklar ile paylaşıldı.

Bu yıl mucize teması ile düzenlenecek Pantene Altın Kelebek Ödüllleri için heyecanını paylaşan Neslihan Atagül Doğulu: “Pantene’in yeni çıkan ürünü 3 Dakikada Mucize Kremi Türkiye’ye geldiği günden beri kullanıyorum. Ürünün saçlarımın ihtiyacı olan tüm bakımı sağlamasının yanı sıra üç aylık yıpranmayı üç dakikada onarması tam anlamıyla mucize! Yoğun ve hareketli hayatımda Pantene’in her zaman saçımı güçlü tuttuğuna ve sağlıklı görünmesini sağladığına inanıyorum”

False