GeriModa Trendleri Oleg Cassini Yeni Yıl Koleksiyonu
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Oleg Cassini Yeni Yıl Koleksiyonu

Oleg Cassini Yeni Yıl Koleksiyonu

"Yeni yılın coşkuyla karşılanacağı geceye artık haftalar kaldı. 2018 yılının son günleri hızla geçerken yeni yılı ışıltıyla karşılamak isteyenler ise “Ne giymeliyim?” sorusuna yanıt arıyor. Oleg Cassini, Bright & Bold Koleksiyonu ile hem yılbaşı partilerindeki ışıltılı stillere imzasını atıyor, hem de kış döneminde şıklığından ödün vermeyen cesur kadınlara feminen ve gösterişli görünümler sunuyor."

MİNİMALDEN MAKSİMALE

Günlük rahat parçalarla oluşturulan sokak stilinden gece şıklığını taşıyan sofistike kombinlere kadar her tasarımda minimalizm ve maksimalizmin etkilerini yakalamak mümkün. Minimalizm etkisindeki romantik çizgileri maksimalist ve feminen detaylarla tamamlayan tasarımlar, sezonun gözdesi olduğu gibi yeni yıl partilerinde de oldukça popüler olacak.

Oleg Cassini Yeni Yıl Koleksiyonu

DAHA FAZLA IŞILTI

Kadınların doğal ışıltılarını ön plana çıkaran, ilhamını gökyüzünden alan tasarımlar zamansız trendler arasına yerleşmekte kararlı. Yaz sezonunda sıkça karşılaştığımız altın ve gümüş renkleri popülerliğini sürdürüp sonbahar-kış kombinlerinin de anahtar parçalarına hayat veriyor.

Oleg Cassini Yeni Yıl Koleksiyonu

Güneşin sonsuz enerjisi ve yıldızların zarif parıltısını yansıtan renkler payetler ve pul dokulu kumaşlarla tamamlandığında çarpıcı etkiyi sonsuz kılıyor. Vücudu saran mini kesimleri hafif göğüs dekolteli v yakalarla tamamlayan tasarımlar gösterişli ve çekici kadın silüetini eksiksiz şekilde ortaya çıkarıyor.

Oleg Cassini Yeni Yıl Koleksiyonu

KRALİYET RÜZGARI

2018 yılı kraliyet etkisini iki düğünle zirveye taşıdı. Düğünleri ve özel günleri kasıp kavuran kraliyet rüzgarı, yeni yılı karşılarken de asaletini ortaya koymak isteyen herkesin favorileri arasında.Yeni trend, vücut hatlarına oturan dar ve mini kesimleri kabarık ve midi kesimlerle değiştiriyor. Ölçülü sırt dekoltesi, kollardaki yarı transparan dantel detaylarıyla göz dolduran tasarımlar hem romantik hem de asil görünmek isteyen herkesin alternatifleri arasında yer alıyor. Zarif yüksek topuklular ve ışıltılı aksesuarlarla kombinlendiğinde de etkisini maksimuma çıkarıyor.

False