GeriStil Önerileri Kristal ve payetlerle ışıldayın!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Kristal ve payetlerle ışıldayın!

Kristal ve payetlerle ışıldayın!

"Işıklı prizmalar, yanıp sönen cam yüzeyler, şeffaf taşlar, en çok da yanardöner kristallerle desteklenen tasarımlar adeta bir stil büyüsü yaratıyorlar."

Tasarımcılar gözlerini bu kez Kubilay Han'ın buzlar sarayı Xanadu'ya dikmiş gibi duruyorlar. Burberry'nin kristal kaplı trençkotları podyumu hedef alan bir meteor yağmurunu andırırken, Prada'nın avize etek ve elbiseleri ise kuzey ışıkları ile dans ediyor. Bu durumda bize de en parlak kuyruklu yıldızı yakalayarak, gardırobumuza yerleştirmek düşüyor.

Pul, payet ve yoğun taş işlemeleri özellikle gece saltanatını sürüyor. Tuvaletlerde ve kısa kokteyl elbiselerinde, hatta harem ve ince pantolonlarda ışıltılar görebiliyoruz.

Ralph Lauren'in şık fakat ayakları yere basan uzun elbiseleri takdiri hak ediyor. Benzer bir yaklaşım Christian Dior'un iç çamaşırlarında da hissediliyor. Dantelli, jartiyerleri açığa çıkaran transparan etekli elbiseleri de cesareti zorluyor.

Dökülmüş gibi duran, öbek öbek kristal taş işlemeleri süsü sevenleri memnun ediyor.

Stil önerileri
* Işıl ışıl pırıldayan kristal elbisenizi, mat siyah çorapla ya da blazer ceketle eşleştirerek aşırı gösterişli olma riskini yok edebilirsiniz.
* Küçük siyah ya da tamamen beyaz elbisenizin üzerine kristal boleronuzu alabilirsiniz.
* Kristalize ara parçalar kullandığınızda, ana parçalarda gri saten, siyah şifon, bej ya da nude ipek gibi yumuşak materyalleri tercih edin.

Foto galeriyi görmek için tıklayın!

False