GeriBeslenme Önerileri Kremalı kabak çorbası
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Kremalı kabak çorbası

Kremalı kabak çorbası
Abone Olgoogle-news

"Hem vitaminliyle hemde enfes lezzetiyle ünlenmiş bu çorbanın tarifi için tıklayın!"

Malzemeler:

2 adet kabak
1 adet soğan
4 yemek kasigi margarin
2,5 su bardagi su
4 corba kasigi krema
2 dilim tost ekmegi

Hazırlanışı:

Soganlari ince ince dograyarak,2 yemek kasigi yagin icinde sote edin.Uzerine ufak kareler seklince kesilmis kabaklari ekleyin vesoğanlarla beraber birmiktar daha sote edin. 3 yemek kasigikremayi, tuz, karabiberi ve suyuda ekleyerek 15 dakika pisirin. Atesten alarak blendr ile pure haline getirin. Bu arada kareler seklinde kesin ve kalan yagda kizartin. 1 yemek kasigi krema ile birlikte corbayi suslemekte kullanin.

Antep yöresine ait "yuvalama" yemeği için tıklayınız!

False