GeriAşk Kadınlar da yalan söyler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Kadınlar da yalan söyler

"Evet iltifat ediyoruz biz de yalan söylüyoruz, ama bizi buna siz zorluyorsunuz. Her birlikteliğin ardından "nasıldı, güzel miydi?," gibisinden sorular sorarsanız bütün kadınlar size yalan söyler."

Seks hakkında

Üstelik sadece yalan söylemekle kalmaz aynı zamanda içlerinden "bu herif de salak çıktı her gece bununla mı uğraşıcam ben" diye düşünmeye başlarlar. Eğer kötüyseniz içimizden size "beni bir daha arama hiçbir şey anlamadım" demek geçer ama size sadece "ben seni ararım" demekle yetiniriz. "Benim için seks o kadar önemli değil, üzülme güzel bir geceydi, sana sarılıp yatmak bana yeter" cinsinden söylediklerimizde yalanlarımız arasındadır.

Ayrılırken

Ayrılık için uydurulan bahaneler zamanla iki cins arasında benzerlik göstermeye başladı. Eskiden erkekler "kendimi ilişkiye hazır hissetmiyorum" cümlesini sık sık kurarken artık kadınlar da "ilişkinin sorumluluğuna hazır değilim" gibi benzer bahaneler öne sürebiliyor. "ben senin sevgilin değil dostun olmak istiyorum" cümlesi de iki cinsin birden kullandığı yalanlardandır.

Sırlar hakkında

Birlikte olduğunuz hatunla çok özel sırlar paylaşabilirsiniz. Ama en azından üç beş kişinin daha bu sırları öğrenebileceğinden emin olmalısınız. Şüphelendiğiniz ve "sana söylediklerimi kimseye anlatmadın değil mi" sorusunu sorduğunuzda biz hep "saçmalama tabi ki anlatmadım" diye cevap veririz, oysa çoktan sizinle ilgili ilginç espriler yapmaya başlamışızdır.

İlişki ve geçmiş hakkında

Yine iki cinsin de sık sık karşılaştığı can sıkıcı sorulardan biri "hayatına çok kadın/erkek girdi mi?" sorusudur. Bu durumda deneyimsiz erkekler "yüz yüzelli civarında kadınla birlikte oldum" derler ve kaybederler. İşi bilen erkeklerin vermesi gereken yanıt "ilişki konusunda çok seçiciyim. Önüme gelenle birlikte olmam. O yüzden çok sayıda kadın girmedi hayatıma. Günübirlik ilişkilerden zevk almıyorum. Ben uzun süreli ilişkilerin adamıyım" şeklinde olmalı. Kadınlarsa bu soruya istisnasız "çok değil. İki üç kişi girdi hayatıma" diye yanıt verirler. Bir kere siz siz olun kadınınıza "ben kıskanç değilim" cümlesini asla kurmayın. O zaman hatun sizi kıskandırmak için elinden geleni yapar. Konuştuğu, telefonlaştığı her erkeğin aslında bir zamanlar kendisine aşık olduğunu anlatır ya da daha kötüsü, siz kiminle konuştuğunu ya da buluştuğunu sorduğunuz zaman kısaca "bir arkadaşımla" diye yanıt verir. Bazen de yine içinize kurt düşürmek için gözlerinizin önünde bir erkeğe sarılır. Siz onunla ilgili soru sorduğunuzda "eskiden deliler gibi aşıktım ama artık birşey hissetmiyorum" der, sizin kafanızda binbir türlü şey kurduğunuzu çok iyi bilir. Yok eğer ilişkiniz yolunda gidiyorsa sizi üzmemek için Brad Pitt' in ne kadar aptal suratlı olduğunu söyleyebiliriz. Buna inanan erkeğin zeka yaşından şüphe edilir.

Para hakkında

Kadınlar toplum tarafından hayırlı bir kısmet yani zengin bir koca bulmaları konusunda eğitilirler. O yüzden çulsuzsanız kızcağız sizi üzmemek için "bu gece yemeği ben ısmarlarım" diyebilir. Ama kısa sürede tekme yemeyi göze alın.

False