GeriEtkinlik Rehberi İsfanbul’da Balkan Rüzgarı Esecek
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

İsfanbul’da Balkan Rüzgarı Esecek

İsfanbul’da Balkan Rüzgarı Esecek

"Türkiye’de alışveriş ve eğlencenin başkenti İsfanbul Alışveriş Merkezi’nde, halk oyunlarından türkülerine, renkli kıyafetlerinden kendine özgü lezzetlerine kadar Balkan kültürünün tüm renklerinin yaşatılacağı “Balkan Fest” için geri sayım başladı."

Cadde konsepti ve birbirinden farklı mağazalara sahip, benzersiz alışveriş mimarisi ile dikkat çeken İstanbul’un önemli merkezlerinden Eyüp’te yer alan İsfanbul Alışveriş Merkezin’de 4-5 Mayıs’ta gerçekleşecek olan ve katılımın ücretsiz olduğu “Balkan Fest” dopdolu içeriğiyle misafirlerine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Balkan Fest’te lezzetler yarışacak

İstanbul’un en gözde eğlence merkezi İsfanbul’da düzenlenen Balkan Fest’te, birbirinden heyecanlı yarışmalar, renkli gösteriler ve konserler katılanlara unutulmaz anlar yaşatacak.

Festivalin birinci gününde Balkanlar’ın asırlık lezzeti Boşnak Böreği için belirlenen 10 kişi kıyasıya mücadele edecek. Yemesi keyifli, yapması bir o kadar da zahmetli Boşnak Böreği Yarışması’nın birincisine ödül verilecek. Yarışma sonrası bando ve folklor gösterilerinin sergileneceği Balkan Fest’te, Balkan müziğinin sevilen ismi ünlü sanatçı Rumeli Ekrem katılanlara eğlenceli dakikalar yaşatacak.

Festival’in ikinci gününde Hıdırellez ritüelleri tanıtılacak

Balkanların muhteşem yöresel tatlılarının yarışıp ödüllendirileceği festivalin ikinci gününde ise bando ve folklör gösterileri hız kesmeden devam edecek. Balkan müziğinin yükselen yıldızı Rumeli Yakup, festivalin son gününde katılımcılara birbirinden güzel şarkı ve sahne şovlarını sunarak festivale damga vurmaya hazırlanıyor.

False