GeriKadın Sağlığı Huzur veren masajlar ve faydaları!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Huzur veren masajlar ve faydaları!

Huzur veren masajlar ve faydaları!

"Hem ruhunuza hem vücudunuza iyi gelecek harika bir masaja ne dersiniz? Öyleyse sizin için seçtiğim en iyi masajlardan birini tercih ederek bunu sağlayabilirsiniz."

Aroma Terapi Masajı:
Farklı doğal aroma yağları ile uygulanan hafif baskılı tüm vücut masajıdır. Masajdan sonra kişi kendisini nasıl hissetmek istediğine bağlı olarak, terapist üç değişik yağ önerisinde bulunur. Kişi dinlenme, yenilenme ve enerji artırma alternatiflerinden birini seçer.

Faydaları: Vücudu dinlendirir, cildi besler, zihni rahatlatır ve stresten arındırır.
50 dk 150 TL


Huzur veren masajlar ve faydaları

Derin Baskı Masajı:
Hareket temposu düşük, manipülasyon şiddeti fazla olan tüm vücut masajıdır. Spordan veya yoğun iş temposundan sonra gerginleşen kaslar için idealdir.

Faydaları: Kas açıcı dinlendirici ve rahatlatıcı bir etkisi vardır.
50 dk 150 TL

Huzur veren masajlar ve faydaları

İsveç Masajı:
Sporcu ve rahatlamaya yönelik yapılan bu masaj uyarıcı teknikler içerir. Geleneksel, hafif ya da orta baskı ile uygulanan bir masaj tekniğidir.

Faydaları: Kan sirkülasyonunu artırır, kas ağrılarını ve gerginliği azaltır spazmı çözer.
45 dk 130 TL

Huzur veren masajlar ve faydaları

Asya Nirvana Masajı
Geleneksel uzak doğu terapilerin tümünü içeren bu terapi; el, dirsek, kol ve diz hareketleri ile yapılan sert, nokta baskılı bir masaj tekniğidir.

Faydaları: Kasları dengeler, spazmı çözerek stresi yok eder
60 dk 170 TL

Huzur veren masajlar ve faydaları

Detoks Lenfatik Drenaj
Lenf, marma yollarını takip ederek, lenf akışı ve lenf düğümleri yönüne doğru lenfatik hareketini hızlandırır. Kullanılan aroma detoks yağları; ciltten toksinlerin atımını sağlar, dolaşım eksikliğinden kaynaklanan probleme yönelik tedavi masajıdır.

Faydaları: Lenfatik sistemi uyararak bağışıklık sistemini düzene sokar. Tıkanıklıkları temizler, metabolik artıkları, vücuttaki toksinleri ve fazla sıvıyı vücuttan atar.
60 dk 150 TL

Huzur veren masajlar ve faydaları

Sıcak Taş Terapisi
Kökeni eski tarihlere Doğu Asya Şamanlara dayanan bu terapi; Sıcak volkanik taşların ısıtılarak kas ve marma sistemleri yoluyla vücuttaki enerji noktalarına uygulanır. Değerli taşların 7 noktaya (çakralara) dizilerek tüm vücut masajıyla desteklenir.

Faydaları: Kaslardaki blokajı sıcağın etkisiyle çözer, iyileşmeyi hızlandırır, vücuttaki negatif iyonları atar, rahatlık sağlar, enerjiyi çakraları dengeler.
70 dk 190 TL

Huzur veren masajlar ve faydaları

Nirvana 4 El Terapisi
Nirvana Terapisi 4 el, 2 terapist eşliğinde yapılan; senkronize hareketlerle tüm vücuda yayılan sıcak yağ en güzel rahatlama hissini verir.

Faydaları: Vücudu dengeler ve stresi giderir.
45 dk 230 TL

Huzur veren masajlar ve faydaları

El ve Ayak Reflexolojisi
Çin Tıbbında ayaklar vücudun aynası olarak kabul edilir. Reflexoloji, eller ve ayaklarda reflex noktalarına baskı uygulanarak yapılan bir terapidir.

Faydası: Ayaktaki belirli marma noktaların vücuttaki organların yansımasıdır. Bu noktalara teknikli baskı uygulayarak organların sağlıklı çalışmasını sağlar, organlara giden sıvıyı dengeler genel rahatlama verir, tedavi sağlar.
30 dk 90 TL

Huzur veren masajlar ve faydaları

Hangover Therapy
Yoğun ve yorgun bir geceden sonra alınan ve birikmiş olan alkolü, vücuttan arındırmak için ertesi gün yapılacak uyarıcı ve etkili bir terapi yöntemidir. Genellikle Ayurveda marma sistemini uyararak yapılır.

Faydaları: Güne dinç ve zinde başlamak, yolculuk, toplantı ve arınmış bir bedenle keyifli zamanları yakalamak.
60 dk 180 TL

Huzur veren masajlar ve faydaları

Anti Selülit Masajı
Selülit bölgesindeki fazla dokuyu yok etmeye yönelik bu masaj tekniği; özel destekleyici yağ ile uygulanır.

Faydaları: Sorunlu bölgelerdeki kan dolaşımını hızlandırarak fazlalıkları giderir, bölgenin pürüzsüz bir görünüm kazanmasını sağlar(en az 3 seans alınmalı)
30 dk 80 TL

Huzur veren masajlar ve faydaları

Burcunur YILMAZ

False