GeriSaç Hızlı Saç Uzatma Taktikleri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Hızlı Saç Uzatma Taktikleri

Hızlı Saç Uzatma Taktikleri

"Güzel ve şık bir görünümün en çarpıcı detayı sağlıklı saçlara sahip olmak! Saçlarınızı hızlı uzatmak istiyorsanız yapmanız gereken her şeyi sizin için bir araya getirdik."

1-Bir gecede uzamaz

Saçlarınızı uzatmaya karar verdiğinizde bilmeniz gereken ilk şey bir gecede saç uzatmanın mümkün olmayacağı! Saçlarını uzatmak isteyen tüm kadınlar; uzun, zor ve yıpratıcı bir süreçten geçerler.

2-Şampuan ve saç kremi

Her banyoda düzenli olarak şampuan ve saç kremi kullanmanız saçlarınızın hızlı uzamasını kolaylaştıran en büyük etken olacaktır. Her zaman aynı şampuan ve saç kremini kullanmaktan kaçınıp kullandığınız markayı değiştirirseniz saçlarınız uzatma isteğinize daha hızlı cevap verecektir.

Hızlı Saç Uzatma Taktikleri

3-Makas; en yakın arkadaşınız olacak

Kırıkları düzenli olarak alınmayan saç uzamaz! Saçlarınızı uzatmak istiyorsanız haftalık hatta günlük bakım yaparak saçlarınızdaki kırıkları makasla almanız saçınızı oldukça hızlı uzatacaktır.

4-Soğuk su ile durulama

Bütün şampuanlama ve kremleme işlemleri sonrasında banyonun en sonunda uygulayacağınız soğuk su ile durulama işlemi sayesinde canlanacak olan saçlarınız daha hızlı uzayacaktır.

5-Düzenli maske

Gelişen teknoloji saç bakım ürünlerine de yansıdı! Bulabileceğiniz birbirinden farklı onlarca çeşit saç maskesi içinden dilediğinizi seçerek, saçlarınızın uzamasını kolaylaştırabilirsiniz. Unutmayın maske yapmak saçı güçlendirir, güçlenen saç ise hızlı uzar.

Hızlı Saç Uzatma Taktikleri

6-Saç güçlendirici takviyeler

Demir, B12 gibi vitamin değerleri düşük olduğunda saçlarınız uzamadan kırılma eğilimi gösterir. Uzun bir süredir saç uzatmak istiyor ama başarılı olamıyorsanız, vitamin değerlerinizi ölçtürerek az olan değerler için besin takviyesi almalısınız.

7-Narin davranın

Vücudunuzun en hassas yapısı olan saçlarınız her daim, sanki altından yapılmış bir telmiş gibi hassas davranılmayı bekler. Saçlarınıza narin hareketlerle temas edin.

8-Yastık kılıfınızı değiştirin

Bazı yastık kılıfları saçlara zarar vererek uyku sırasında, çok fazla saç telini kaybetmenize neden oluyor. Mümkünse saten ya da ipek gibi narin kumaşlarda nevresim takımları seçerek, saçlarınızın dökülmemesini sağlayabilirsiniz.

Hızlı Saç Uzatma Taktikleri

9-Kolay kırılmayı önlemek için

Gün içinde açık bırakılan saçlar toplu veya topuz yapılmış saçlara göre çok daha fazla kırılıyor. Saçlarınızın daha az kırılmasını istiyorsanız at kuyruğu, topuz gibi modellere günlük yaşamınızda daha çok yer vermelisiniz.

False