GeriKadın Sağlığı Hızlı kilo almanın yolları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Hızlı kilo almanın yolları

Hızlı kilo almanın yolları

"Yiyiyorum fakat yine de kilo alamıyorum diyorsanız, kilo vereceğim diye ipin ucunu kaçırdıysanız, kendinizi zayıf buluyorsanız yazımızı okuyun."

Hollywood ünlüleri rolleri için 20 kilo bile alabiliyorlar. Peki bunu nasıl başarıyorlar?

1. Tükettiğimiz besinlerin yiyeceklerin bol kalorili olmasına özen gösterin.

2. Gün boyu 3-5 öğün yemek yemeye özen gösterin tabii bol kalorili olması şartıyla.

3. Bol bol karbonhidrat, protein alın. Aldığınız kalorilerin çoğunluğunu karbonhidratlar oluşturmaktadır.

4. Bol bol su tüketin, için. Şişmanlara sorun "su içsek yarıyor" diyeceklerdir muhakkak :) Su temel besin maddisidir. Eğer kilo kazanmak istiyorsanız bol bol su içmelisiniz.

5. Yo Yo Diyeti uygulayın. Bu en iyi kilo alma yöntemlerinden birisidir. Dört gün boyunca yüksek kalorili olan besinler, yiyecekler tüketin, kalorili bir diyet yapın, son üç gün süresince daha çok kalori içeren yiyecekler tüketin. Bu Durumda zayıflamak isteyen şişmanların başına sık sık rastlanan bir olaydır. Zayıflamak için diyet uygularken, birden kendilerini kaybederler, ve acayip bir şekilde çok yemeye başlarlar, kendilerine hakim olamazlar. Ancak bunu siz bilinçli yaparsanız formülünüz tutacaktır.

6. Geceleri yatmadan 1-2 saat önce yemek yiyip yatarsanız, hareket etmeyeceğiniz için, kalorileriniz daha az harcanacak ve doğal olarak daha çok kilo alabileceksiniz.

7. Biraz daha fazla sodyum (tuz) alın. Bu vücudunuzda suyu tutmayı sağlayacaktır. Bununla birlikte kaslarınızda artışa geçecektir.

8. Kırmızı et diğer et türlerine nazaran daha fazla kilo aldırır. Ancak sürekli tüketmek yerine arada sırada tüketmek daha akıl karıdır.

9. Yukarıda saydığımız maddeleri uygulayın, yemek yiyin yatın ama kas yoğunluğunuzu artıracak sporlar yapmayı da ihmal etmeyin.

10. Protein ve aminoasit içeren içecekler için, bunları eczanelerden temin edebilirsiniz. Sütün içerisine hurma da koyabilirsiniz. Tabii ki ufak parçalara ayrılmış şekilde.

Bir de bunlara göz atın:

Yağlar temize çıktı!

Bu yiyecekler acıktırıyor!

Fast-food'la zayıflayın!

Kilo almak istiyorum!

False