GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları: 4-10 Temmuz 2022 Haftalık Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları: 4-10 Temmuz 2022 Haftalık Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları: 4-10 Temmuz 2022 Haftalık Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları

"4-10 Temmuz 2022 haftalık burç yorumları açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 4-10 Temmuz haftası burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! 4-10 Temmuz haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, 4-10 Temmuz 2022 haftalık burç yorumları..."

Haftanın Gündemi

  • 5 Temmuz Salı saat 09.04’te Mars, Boğa burcuna geçiyor. Uzun bir süredir yapmak istediğin bir şeyi başlatmak için harika bir zaman dilimindesin. Kendini topla ve harekete geç.
  • 5 Temmuz Salı saat 09.25’te Merkür, Yengeç burcuna geçiyor. Belki bir kitap yazmak yeni bir kariyere başlamak ya da yeni bir şeye aday olmak, belki de eğitim almak gelecek döngünün tonunu belirleme zamanı.
  • 10 Temmuz Pazar saat 02.13’de Merkür ve Lilith, Yengeç burcunda kavuşuyor. Yerine getirilmeyen vaatlerin insanda heves değil hınç uyandırdığı bir zamanda olabilirsin. Heveslerini kaçıran insanlardan uzaklaş kimseye bir hınç duyma.

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, Mars’ın Boğa burcundaki seyrine başlamasıyla yeni aya ve yeni haftaya maddi gündemlerle başlıyorsunuz. Bazı tereddütlerinizden ya da ısrarlarınızdan kurtulmanız gerektiğini anlayabilirsiniz. Emin olmadan hamle yapmak istemeyebilirsiniz.

Boğa

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, Mars’ın burcunuzdaki seyahatine başlaması sizi eskimiş düşüncelerden ve tavırlardan uzaklaştırabilir. Tahammül sınırlarınızın zorlanması, gösterdiğiniz dirençle doğru orantılıdır. 

İkizler

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, Boğa burcuna geçen Mars size kendinizle ilgili önemli yüzleşmeleri getirebilir. Kendinizden bile sakladıklarınız, çevrenizin sizden gizlediği konuların gün yüzüne çıkması sözkonusu olabilir. Sizin de bu yöndeki çabalarınızın yoğun olacağı bir zaman dilimindesiniz. 

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, Mars’ın Boğa burcuna geçmesiyle sosyal çevrenizde birtakım aksiyonlar alabilirsiniz. Bu aksiyonlar fiziksel şekilde olmasa da tecrübelerini kullanmak yönünde olacaktır. Yeni düzenlemeler, yeni mesafeler ve yeni hedefler koyabilirsiniz. 

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, Mars’ın Boğa burcuna geçmesi Temmuz ayını kariyer anlamında emin adımlarla başlatabilir. İş ortamınızı değiştirmek, teklifleri değerlendirmeye almak için uygun bir zamandasınız. Bulunduğunuz konumla ilgili değişiklikler, parasal getiriler elde etmek sözkonusu olabilir. Kendi sözünüzü ve isteklerinizi baskın tutabilirsiniz. 

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, Boğa burcunda harekete geçen Mars hayata ve yaşananlara karşı umudunuzu tazeleyebilir. Ayaklarınızın üzerinde daha dik ve emin bir şekilde durduğunuzu hissedebilirsiniz. 

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, Mars’ın Boğa burcundaki seyahati ile birlikte ekonomik anlamda yüzünüzün güleceği bir döneme giriyorsunuz. Ek gelirleriniz, gayrimenkul ağırlıklı yatırımlarınızın ve işlerinizin geri dönüşleri gündeme gelebilir. 

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, yönetici gezegeniniz Mars’ın Boğa burcuna geçmesiyle önümüzdeki 5 haftalık süreçte ilişkiler gündeminizde fazlasıyla yer bulabilir. İkili ilişkilerde yeni ve kalıcı kararların alındığı bir döneme giriyorsunuz. 

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, Boğa burcundaki hareketine başlayan Mars size radikal kararlarla iş ortamınızda önemli değişiklikler yaptırabilir. Girişimlerinizin sonuç vermesi, olumlu görüşmeler yapmak sözkonusu olabilir. Çalışma ortamınızda yeni düzenlemelere gidiyorsunuz. 

Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, Mars’ın Boğa burcundaki hareketiyle planlarınızın sınırlarını kesinleştiriyorsunuz. Gayrimenkul yatırımları, bazı zevklerinizi maddi gelire dönüştürecek iş imkanları ilginizi çekebilir. İlerleyen zamanlarınızda rahat edeceğiniz bir sistem kurmak isteyebilirsiniz. Bunun yanısıra sürpriz aşklar da kapınızı çalabilir. 

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, Mars’ın Boğa burcuna geçmesiyle eviniz ve ailenizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Birbirinizin değerini anlayacağınız, daha iyi ilişkiler ve yaşam alanları kurma çabası göstereceğiniz bir süreç olabilir. 2020 yılından bu yana süregelen konuların çözüme kavuşması, gayrimenkul satışlarınızın bitmesi gündeme gelebilir. 

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, Boğa burcunda hareket etmeye başlayacak
olan Mars size gücünüzü ve yeteneklerinizi hatırlatıyor. Huzursuz olduğunuz insanlardan uzaklaşabilir, durağan hayatınızın gidişatını değiştirebilirsiniz.

False