GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları: 27 Haziran- 3 Temmuz 2022 Haftalık Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları: 27 Haziran- 3 Temmuz 2022 Haftalık Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları: 27 Haziran- 3 Temmuz 2022 Haftalık Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları

"27 Haziran- 3 Temmuz 2022 haftalık burç yorumları açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 27 Haziran- 3 Temmuz haftası burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! 27 Haziran- 3 Temmuz haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, 27 Haziran- 3 Temmuz 2022 haftalık burç yorumları..."

Haftanın Gündemi

  • 28 Haziran Salı saat 10.55’te Neptün, Balık burcunda geri hareketine başlıyor. Hayatında emek verdiğin ya da hayalini kurduğun şeylerin gerçek yönlerini görebilirsin. Bu durumu gördüğünde bu zamanı hemen doğru yönü keşfetmek açısından kullanmaya çalış.
  • 29 Haziran Çarşamba saat 05.52’de Yengeç burcunda bir Yeni Ay gerçekleşiyor. Önemli bir başarının zaferini kutlayacaksın. Duyguların karışık olabilir. Sadece kıskançlıklara ve takıntılara dikkat et.

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, Neptün’ün Balık burcunda geri hareketine başlamasıyla siz de kendi içinizde geriye dönük sorgulamalar yapabilirsiniz. Mars/Plüton arasındaki zorlayıcı açı bırakamadıklarınız, göremedikleriniz, görmek istemediklerinizle yüzleşebilirsiniz. 

Boğa

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, Neptün’ün Balık burcunda geri hareketi insanlara, hayata ve kendinize verdiğiniz değerle ilgili konuları önünüze getirebilir. Bugüne kadar yürüttüğünüz çalışmalar, bir araya geldiğiniz insanlar hakkında önemli bilgiler edinebilirsiniz.

İkizler

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, Balık burcundaki Neptün’ün 28 Haziran’da başlayacak geri hareketiyle kariyerinizde geldiğiniz noktayı daha net görebilirsiniz. Fedakârlık ve sorumluluk kavramınızı değerlendiriyorsunuz. Hayatta başarılı olmak için bu kadar çabalarken neden karşılığını alamıyorum hissine girebilirsiniz. 

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, 28 Haziran’da Neptün’ün Balık burcundaki geri hareketi size hayatınızın asıl amacının ne olduğunu hatırlatabilir. Sizler için bu hafta oldukça krizleri yönetmeniz gereken bir hafta olduğunu vurguluyor. 

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, Balık burcundaki Neptün’ün geri hareketi size hayalleriniz için neler yaptığınızı sorabilir. Hayatınızda önem verdiğiniz ama size önem verilmeyen neler varsa bunları sonlandırıyorsunuz. 

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, Balık burcundaki Neptün’ün geri hareketine geçmesi ilişkilerinizin asıl yüzünüzü ve bugüne kadar bildiklerinizin farklı olduğunu gösterebilir. Bu bir haksızlığın son bulması, daha iyi koşulları elde etmenin çıkış yolu olarak da yaşayabilirsiniz. 

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, günlük rutinleriniz ve iş koşullarınızı Neptün’ün Balık burcundaki geri hareketiyle süzgeçten geçiriyorsunuz. Değiştirmek istedikleriniz için güç bulabilir, sorumluluklarınızın farkına varabilirsiniz. Bu durum sizi fiziksel olarak da etkileyecektir. Sağlık kontrolleriniz, sinir ve sindirim sisteminizden gelen uyarıları takip etmelisiniz. 

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, Neptün 28 Haziran’da Balık burcunda geri harekete başlamasıyla hayallerinizi gerçekleştirecek, düşlediğiniz rahatlığı size verecek fırsatları görebilirsiniz. Bu fırsatları zamanında değerlendirememiş olmaya değil, şu anın kıymetini bilmeye odaklanmalısınız. 

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, Neptün’ün Balık burcunda geri hareketine başlamasıyla aile yaşantınız ve buradan kaynaklanan sorunlara yeni bir bakış açısı geliştiriyorsunuz. Bu hafta sanki sizler için kader ağlarını örüyor ve yeniden şekilleniyor hissine giriyorsunuz. 

Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, Balık burcundaki Neptün’ün geri hareketine başlamasıyla kendinizi duyurmak ve işinizi geliştirmekle ilgili kaygılara kapılabilirsiniz. İşlerinizin planlarınız dışında ilerlemesi, bir daralma yaşadığınızı düşündürebilir. 

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, Balık burcundaki Neptün’ün geri hareketiyle birlikte mali konularda bazı gerçeklerle yüzleşebilirsiniz. Bu yüzleşme size yaptığınız ve yapmadığınız her şeyin sonucunu göstereceği için artık sorumluluklarınız kadar hayalleriniz için de çalışmanız gerektiğini anlayabilirsiniz. 

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, burcunuzda geri harekete başlayacak olan yönetici gezegeniniz Neptün’ün etkisiyle kendiniz için neler yaptığınızı düşünebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlara, ilişkilerinize ve sizden beklentilere verdiğiniz yanıtların, bu süre zarfında geldiğiniz noktanın değerlendirmesini yapabilirsiniz. 

False