GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları: 25 Nisan - 1 Mayıs 2022 Haftalık Koç, Boğa, İkizler" ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları: 25 Nisan - 1 Mayıs 2022 Haftalık Koç, Boğa, İkizler" ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları: 25 Nisan - 1 Mayıs 2022 Haftalık Koç, Boğa, İkizler" ve Diğer Burç Yorumları

"25 Nisan - 1 Mayıs 2022 haftalık burç yorumları açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 25 Nisan - 1 Mayıs haftası burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! 25 Nisan - 1 Mayıs haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, 25 Nisan - 1 Mayıs 2022 haftalık burç yorumları..."

Haftanın Gündemi

  • 27 Nisan Boğa Burcunda Merkür /Kuzey Ay Düğümü Kavuşumu
  • 29 Nisan Oğlak Burcunda Plüton Retro’su gerçekleşecek.
  • 30 Nisan Merkür İkizler Burcunda
  • 30 Nisan Boğa Burcunda yılın ilk Güneş Tutulması

Koç

Sevgili koçlar veya yükselen koçlar; Oğlak burcunda hareket eden Plüton’un geri hareketi size yorulduğunuz, zorlandığınız ve artık kabul etmekte zorlandığınız konularda yeniden düşünme şansı tanıyabilir. 

Boğa

Sevgili boğalar veya yükselen burcu boğa olanlar; Burcunuzdaki Merkür ve Kuzey Ay Düğümünün kavuşumu kendiniz ve işiniz hakkında çok konuşacağınız ve insanların da bunu duymasını sağlayacağınız günleri beraberinde getirebilir.

İkizler

Sevgili ikizler veya yükselen burcu ikizler olanlar; Yönetici gezegeniniz Merkür, 30 Nisan itibariyle burcunuzda ilerlemeye başlıyor. Adınızdan sıkça söz ettirebilir, çalışmalarınızı uygulanabilir hale getirebilirsiniz. 

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, Oğlak burcundaki Plüton’un geri hareketine başlaması ilişkilerinizi her yönüyle önünüze serip düşünmenize olanak tanıyabilir. Kontrolcü tutumlarınızdan kurtulmanız gerektiğini yaşadığınız acı tecrübelerle anlayabilirsiniz. 

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, Merkür’ün Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ile kavuşumu kariyerinizdeki gelişmeleri daha etkili bir hale getirebilir. Ay boyunca sürdürdüğünüz çalışmaların neticesinde, kararlarınıza son şeklinizi veriyor ve bunların kalıcılığından emin oluyorsunuz. 

 Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, yönetici gezegeniniz Merkür’ün Kuzey Ay Düğümü ile kavuşumu yeni bir hayat kurmakla ilgili kararlarınızda yakın çevrenizle aranızda yaşanan konular belirleyici olabilir. 

 Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, hayatınızın dengesini yeniden ve bu kez daha sağlam bir şekilde kuruyorsunuz. 30 Nisan’da Boğa burcundaki güneş tutulması etkisiyle kariyer döneminizde yeni bir yöntem veya yeni bir aşama içerisine gireceksiniz. 

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, 30 Nisan’daki güneş tutulması ile hiç beklenmedik taleplerle ve gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. İlişkilerde yolunda gittiğini sandığınız şeylerin aslında öyle gitmediğini ve bazı kişilerin gördüğü gibi olmadığını anlayabilirsiniz. 

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, 30 Nisan’da Boğa burcundaki güneş tutulması ile dostlukların ilişkiye dönüştüğüne şahitlik edebilir, bazı konularda duygularınızı ve düşüncelerinizi itiraf etmek isteyebilirsiniz. 

Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, 30 Nisan’da Boğa burcundaki güneş tutulması ile daha önceki yaptığınız işlerle ilgili geri dönüşler alabilirsiniz. Yerel ya da küresel etkilerin neticesinde planlarınızda değişikliğe gitmeniz gerekebilir. Sözleşmelerinizin iptali, beklenmedik para çıkışları söz konusu olabilir. 

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, 30 Nisan’da Boğa burcunda bir Güneş tutulması gerçekleşiyor ve siz kariyerinizle ilgili önemli basamakları tırmanmaya başlıyorsunuz. Yeni alacağınız işler, teklifler ya da gerçekleşecek güneş tutulması ile hayatınıza yeni alacağınız iş projeleri ya da beklemediğiniz belki de tecrübeniz bile olmayan bazı konularda yeni iş birliklerine doğru ilerleyeceksiniz.

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, 30 Nisan’da Boğa burcunda gerçekleşecek güneş tutulması ile hayalleriniz hayal olmaktan çıkıp gerçek olmaya doğru ilerliyor. Kendinizi geliştireceğiniz, fikirlerinizi daha geniş ve güvenilir bir şekilde sunacağınız bir döneme giriyorsunuz. 

False