GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları: 20-26 Haziran 2022 Haftalık Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları: 20-26 Haziran 2022 Haftalık Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları: 20-26 Haziran 2022 Haftalık Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları

"20-26 Haziran 2022 haftalık burç yorumları açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 20-26 Haziran haftası burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! 20-26 Haziran haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, 20-26 Haziran 2022 haftalık burç yorumları..."

Haftanın Gündemi

  • 21 Haziran Salı saat 12.14’te Güneş, Yengeç burcuna geçiyor. Uzun vadeli planlarını gerçekleştirmek için doğru bir zamandasın. Denge ve uyum ararken ilişkilerinde bağımlı olma!
  • 23 Haziran Perşembe saat 03.35’te Venüs, İkizler burcuna geçiyor. İlişkilerinde konuşma, sohbet ve anlayış odaklı ol. Arkadaşınla sevgili olabilirsin.

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, 21 Haziran’da Güneş’in Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte ev ve aile hayatınızın vaktinizin büyük kısmını doldurması mümkün olabilir. Ev işleriniz, düzenleme ve tadilat, taşınma ve alım satım gibi işlemlerle ilgilenmeniz gerekebilir. 

Boğa

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, Güneş’in Yengeç burcuna geçmesi size yeni iş ve ortam fırsatları sunduğu kadar bunları nasıl fark edeceğinizi de gösterecektir. Hareketli bir zaman yaşayabilir, eski yerlere ve fikirlere önem verdiğiniz işler yapabilirsiniz. 

İkizler

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, Güneş’in Yengeç burcundaki seyriyle para kazanmak ve yaptıklarınızın sonuçlarını görmekle ilgili sorunları çözmeye başlıyorsunuz. Yolunuzdaki tıkanıklığın neden kaynaklandığını görebilir, böylelikle hem mevcut durumları hem de yeni imkanları daha etkin bir şekilde değerlendirebilirsiniz. 

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, doğum günü ayınızdasınız. 21 Haziran’da Güneş’in burcunuza geçmesiyle enerjik, heyecanlı ve şanslı bir döneme giriyorsunuz. Kendinizle ilgili önemli farkındalıklar yaşayabilirsiniz.

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, 21 Haziran’da yönetici gezegeniniz Güneş’in Yengeç burcuna geçmesi hayatın temposunu düşürerek evinizde, kendi alanlarınızda daha çok vakit geçirmenizi sağlayabilir. 

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, Güneş Yengeç burcuna geçiyor ve sosyal hayatınız eskisinden daha hızlı ve parlak bir hale geliyor. Arkadaşlarınızla düzenleyeceğiniz ev buluşmaları, yaşanacak yerlere dair planlar gündeminiz olabilir. 

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, Güneş’in Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte çalışma ortamınızda kendinizden söz ettiriyorsunuz. Nasıl tanındığınız, ne işler yaptığınızla ilgili soru işaretleri sona eriyor. 

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, Güneş’in 21 Haziran’da Yengeç burcuna geçmesiyle yüksek lisans ve eğitimle ilgili konularda süreçler hızlanabilir, emeklerinizin karşılığını alabilirsiniz. Kendinizi ne yönde geliştirmeniz gerektiğiyle ilgili soru işaretlerini çözüme kavuşturuyorsunuz. 

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, Güneş’in 21 Haziran’da Yengeç burcuna geçmesi size ekonomik anlamda rahata çıkacağınız fırsatları getirebilir ya da gözünüzün önünde olan gerçekleri görmenizi sağlayabilir. Bankacılık ve kredi işlemleriniz çözüme kavuşabilir, aile meclisinde parasal mevzular gündeme gelebilir, mirasla ilgili önemli gelişmeler yaşanabilir. 

Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, 21 Haziran’da Güneş’in Yengeç burcundaki seyrine başlamasıyla eviniz ve eşinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Bekar bir Oğlak burcuysanız evlilik süreçlerinizde yeni gelişmeler yaşanabilir, yaşam alanlarınız ve tercihleriniz üzerinde düşünebilirsiniz. 

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, 21 Haziran’da Güneş’in Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte iş hayatınızda parlak bir noktaya geleceğiniz günler görebilirsiniz. Çalışma ortamınıza yeni insanlar dahil olabilir, sorumluluklarınız değişebilir ve kendinizi daha çok göstereceğiniz işler yapabilirsiniz.

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, Güneş 21 Haziran’da Yengeç burcuna geçerek sizi hayatın keyifli yanlarıyla tanıştırabilir. Kendinize zaman ayırıyorsunuz. Tatil planlarınızı öne çekebilir, sadece sevdiğiniz insanlarla vakit geçireceğiniz planlar yapabilirsiniz. 

False