GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları: 19-25 Temmuz Haftalık Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları: 19-25 Temmuz Haftalık Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları: 19-25 Temmuz Haftalık Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları

"19-25 Temmuz haftalık burç yorumları açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 19-25 Temmuz haftası burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! 19-25 Temmuz haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte 19-25 Temmuz 2021 haftası burç yorumlarınız."

Haftanın Gündemi

  • Merkür Yengeç Burcunda
  • Güneş Aslan Burcunda
  • Venüs Başak Burcunda
  • Kova Burcunda Dolunay

KOÇ BURCU:

Bayram tatili haftamız olsa da hedefinize odaklanmanız ve eksiklerinizi tamamlamanız gereken bir haftaya başlıyorsunuz. Kendinizi hiç olmadığı kadar güven dolu hissetmek için hazırsınız. Artık sizi aşağıya çeken ne varsa bunlardan kopma zamanında olduğunuzu unutmayın.

 

 

BOĞA BURCU:

Yoğun ve yorucu bir haftanın ardından, önünüzde kendinize vakit ayırabileceğiniz ve bayramı rahat geçireceğiniz bir hafta var. Dinlenmiş olmak işinize daha iyi odaklanmanızı ve verim almanızı sağlayacaktır. Kendinize, yeniden birilerine bir şey hissetme konusunda şans vermelisiniz. Bu hafta şans da mutluluk da yüzünüze gülecektir.

 

İKİZLER BURCU:

Özgüvenli ve diğer zamanlara göre ruh halinizin daha iyi olduğu bir hafta sizleri bekliyor. Size, evinize, ilişkilerinize fayda sağlamayan maddi ve manevi her şeyi düzenleme ihtiyacı hissediyorsunuz. Bu açıdan, bayram sizin için oldukça iyi bir fırsat, iyi değerlendirmelisiniz.

 

 YENGEÇ BURCU:

Sıkılmış ve sinirli hissedeceğiniz ama bu durumdan kendinizi çıkarmanız gerektiğini anlayacağınız bir haftadasınız. Bedensel bir yorgunluk yaşamak adına sizi sıkıntıya sokan konuları tek tek çözmelisiniz. Kendinize bir öncelik verin ve yeni yolların izini sürün.

 

ASLAN BURCU:

Güneş’in burcunuza geçmesiyle haftaya mutlu ve havalı adımlarla giriyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız haksızlıkların son bulduğu, kayıplarınızın iyileştiği günler artık kapıda. İlişkileriniz farklı bir boyut kazanacak ve artık kendinizi daha güçlü ve daha iyi hissedeceksiniz. Yeni bir aşkın başlangıcı içinde olabilirsiniz.

 

BAŞAK BURCU:

Kalabalığın içinde kendinize ayrı bir zaman açacağınız bu bayram haftası,düşüncelerinizi yoğunlaştıracak ve daha verimli kullanmanızı sağlayacaktır. Duygusal konularda uzun süren kırgınlıkların ve bekleyişlerin sonunun geldiğini hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerde beklediğiniz ödülleri toplama vaktindesiniz.

 

TERAZİ BURCU:

Kariyerinizin odağında güç savaşlarının olduğu ve tatil olsa da bunlarla uğraşmanız gereken bir haftadasınız. Görevinizi iyi yapıyor ve sorumlu olduğunuz alanları en iyi şekilde temsil ediyorsunuz. Bunu devam ettirmek sizin faydanıza olacaktır.

 

AKREP BURCU:

Çevrenizin ilgi odağında olabilirsiniz. Dolayısıyla yakın çevrenizle olan iletişimleriniz ve yaşanacaklar bu haftaya damgasını vuruyor. Özgür hareket ettikçe kendinizi daha iyi yansıttığınızı fark etmek, kararlarınızı bu farkındalık ışığında vermenizi sağlayacaktır.

 

YAY BURCU:

Bayram vesileyle hem dinlenmek hem de uzakları yakın kılacak bazı seyahat planları yapabilirsiniz. Keyifli geçireceğiniz bir hafta, heyecanınızı tazeleyeceğinden çalışmalarınıza daha fazla katkı sunmanızı sağlayacaktır.

 

OĞLAK BURCU:

İkili ilişkilerinizdeki güç etkileşimleriyle yeni haftaya giriş yapıyorsunuz. Yoğun temponuza bir mola olan tatil haftasında saklanmak ya da korkuların duygusal etkilerine kapılmak yerine bunları hayatınıza pozitif olarak nasıl dahil edeceğini düşünebilirsiniz.

 

KOVA BURCU:

Sizin dışında gelişen konulara tahammülünüzün azaldığı ve artık net olmak istediğiniz bir haftadasınız. Birikmiş duygular sağlıklı hareket etmenizi engelleyebilir ve bunu sonlandırmak için içinizde ne var ne yoksa dökmek isteyebilirsiniz.

 

BALIK BURCU:

Sosyal çevreniz ve arkadaşlıklarınızın gündeminizde yer tutacağı bir haftaya giriyorsunuz. Sabrınızı sınayan ve sonrasında suçu üzerinize bırakan insanlara karşı tutumlarınızı değiştirmeli ve artık bu konuda bir netliğe kavuşmalısınız.

 

False