GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları: 16 - 22 Mayıs 2022 Haftalık Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları: 16 - 22 Mayıs 2022 Haftalık Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları: 16 - 22 Mayıs 2022 Haftalık Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları

"16 -22 Mayıs 2022 haftalık burç yorumları açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 16 -22 Mayıs haftası burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! 16 -22 Mayıs haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, 16 -22 Mayıs 2022 haftalık burç yorumları..."

Haftanın Gündemi

  • 16 Mayıs Pazartesi saat 07.12’de Akrep burcunda bir Ay tutulması gerçekleşiyor. Aldığın yaralar bir hediyeye dönüşüyor. Yaraların artık ortaya çıkan yeteneklerin oluyor. Utangaçlık sessiz bir güvene, öfke tutkuya, özdeğer eksikliği bilgeliğe dönüşüyor. Her şeyin bir sebebi vardır.

  • 18 Mayıs Çarşamba saat 09.32’de Mars ve Neptün, Balık burcunda kavuşuyor. Acıyı hissetmek yerine kendimizi meşgul etmeyi seçiyoruz. Bir ilişkiden başkasına atlıyoruz. Bazen fazla alışveriş yapıyoruz ya da aşırı yiyor içiyoruz ama acıyı hissetmek yerine her şeyi yapıyoruz. Bazı acılardan kaçılmaz. Acını sev!

  • 21 Mayıs Cumartesi saat 04.23’te Güneş, İkizler burcuna geçiyor. Arkadaşlıkların, sosyalliğin ve enerjin değişiyor. Bu dönemi yeni insanlar tanıyarak geçirmek çok güzel olacaktır.

  • 21 Mayıs Cumartesi saat 22.17’de Güneş ve Merkür, İkizler burcunda kavuşuyor. Negatif duyguların, üzüntünün ve kalp kırıklığının hayatın bir parçası olduğunu ve kılık değiştirmiş bir nimet olduğunu kabul ettiğinde, sonunda kalbini iyileştirebilirsin.

Koç

Akrep burcundaki Ay tutulması ile birlikte ne yapmanız ve ne yapmamanız gerektiğiyle ilgili tüm sorulara somut karşılıklar bulabilirsiniz. Mevcut durumunuzu korumanın zorlaştığını hissettiğinizde, burada değiştirmeniz gereken bir şeyler olduğunu düşünmelisiniz.

Boğa

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, Akrep burcunda gerçekleşecek Ay tutulması sizi ilişkiler noktasında önemli değişimlere götürüyor. Bazı zincirleri kırıyor, bazı kuralları yeniden yazıyorsunuz.

İkizler

Akrep burcundaki Ay tutulması size günlük yaşantınızı derinden etkileyecek sonuçlar getirebilir. Kariyerinizi önemli derecede etkileyecek fırsatlarla karşılaşabilir. Uzun zamandır emek verdiğiniz ya da hayalini kurduğunuz iş ortamını oluşturmak için neyin gerekli olduğunu ve olmadığını daha net görüyorsunuz.

Yengeç

Akrep burcunda gerçekleşecek Ay tutulmasıyla birlikte aşk hayatınızdaki tutumlarınız, sevgi ve mutluluk anlayışınız üzerine kafa yorabilirsiniz. Bu da size nasıl bir ilişki yaşamalı, karşınızdaki kişiye nasıl bir tutum sergilemelisiniz sorularına yanıt verebilir.

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, Akrep’teki Ay tutulması ev ortamınızda vereceğiniz birtakım mücadelelere dikkat çekiyor. Ebeveynlerinizle olan ilişkilerinizi doğru değerlendirmelisiniz. Seçiciliğinizi ve güç takıntınızı iyi yöne çevirin.

 Başak

Akrep burcunda gerçekleşecek Ay tutulmasıyla birlikte aileniz ya da yakın çevrenizden gelebilecek sorunlara karşı hazırlıklı olmalısınız. Gerektiği kadar konuşmak, sorunu büyütmeye değil çözmeye ve etkisiz bırakmaya yönelik bir tutum sergilemek sizi zor durumda kalmaktan kurtaracaktır.

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, Akrep burcundaki Ay tutulmasıyla ilgili ekonomik dengelerinizi yeniden kuruyorsunuz. Derin ve köklü bir değişimin eşiğindesiniz. Hem yeni kaynaklar bulmak hem de yeni harcamalar, yatırımlar yapmak için yoğun ve heyecanlı günler sizi bekliyor.

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, Mayıs ayının sizin için en önemli gündem maddesi burcunuzda gerçekleşecek ay tutulması olacaktır. İlişkileriniz, günlük yaşantınız, düşünce yapınızda önemli ve radikal kararlar almaya hazırlıklı olun. Kendinize derinden değişen yeni bir hayat kurmak için önemli fırsatlar elde edebilirsiniz.

Yay

Akrep burcunda gerçekleşecek Ay tutulması sizi içsel olarak derin düşüncelere ve sonrasında da büyük çıkışlara itebilir. Kendinizden, sağlığınızdan ve sorumluluklarınızdan kaçmayın.

Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, Akrep burcunda gerçekleşecek Ay tutulması ile birlikte insan ilişkilerinizle ilgili büyük farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Devam ettirmeniz ve sonlandırmanız gereken arkadaşlıklar, ortaklıkları belirleyebilirsiniz.

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, Akrep burcunda gerçekleşecek ay tutulmasıyla birlikte kariyerinizin sivri noktalarını törpülüyorsunuz. İşinizle ilgili konular, maddi yatırım fikirleriniz, kendinizi göstermeye yönelik projeleriniz, daha görünür olmakla ilgili istekleriniz gün yüzüne çıkacaktır.

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, Akrep burcundaki Ay tutulması size kişisel gelişiminizi destekleyecek birtakım gerçekleri sunabilir. Sizi amacınızdan uzaklaştıran ama bunu kabul etmekte zorlandığınız her şeyle yüzleşebilirsiniz.

False