GeriKişisel Bakım Günlük Cilt Bakım Ritüelleri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Günlük Cilt Bakım Ritüelleri

Günlük Cilt Bakım Ritüelleri

"Cildimizin bakımı kolay bir o kadar da önemlidir. Bu nedenle günlük olarak maksimum bir saat minimum yirmi dakika ayırmamız şart. İşte günlük yapılacak cilt bakım ritüelleri…"

1- CİLDİNİZİ TEMİZLEYİN

Cildimiz gün içerisinde çok fazla kire maruz kalır. Cildimizi kirlerden ve ölü derilerden arındırmak cilt tipinize uygun yüz yıkama jelleri ile sabah akşam yıkamalısınız.

Günlük Cilt Bakım Ritüelleri

2- TONİK SÜRÜN

Cildimizi temizleyip kirlerden arındırdıktan sonra gözeneklerin içerisinde bulunan yağları da temizlememiz gerekir. Cildinizde şikayetçi olduğunuz probleme uygun bir cilt toniği uygulamak cilt problemlerinizi daha aza indirecektir.

 Günlük Cilt Bakım Ritüelleri

3- CİLT SERUMU KULLANIN

Cilt serumları cildinizde oluşan lekeleri gidermenize yardımcı olur. Ayrıca cildinize süreceğiniz nemlendiricinin emilimini hızlandırır. Bu nedenle nemlendirici sürmeden önce mutlaka serum kullanmanızı öneririz.

Günlük Cilt Bakım Ritüelleri

4- NEMLENDİRİCİ SÜRÜN

Cildimiz şuana kadar yaptığınız işlemlerden dolayı gerginleşti. Gergin ciltlerin kırışıma olasılığı daha fazladır. Bu nedenle nemlendirici takviyesinde bulunmalısınız. Böylece daha esnek ve yumuşak bir cilde sahip olacaksınız.

MAHMURE ÖZEL

False