GeriAstro Gündem Günlük Burç Yorumları: 9 Eylül Çarşamba Günlük Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Günlük Burç Yorumları: 9 Eylül Çarşamba Günlük Burç Yorumları

Günlük Burç Yorumları: 9 Eylül Çarşamba Günlük Burç Yorumları

"Uzman Astrolog Aygül Aydın 9 Eylül günlük burç yorumlarını açıkladı! Aygül Aydın, 9 Eylül Çarşamba günü Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor detaylı olarak anlattı. Peki 9 Eylül’de aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuz neler söylüyor? İşte 9 Eylül 2020 Çarşamba günü burç yorumlarınız..."

Tutamayacağınız sözler vermeyin.

Ay, İkizler burcunda ilerliyor. Sabah 10:37 ‘de Ay-Merkür ile üçgen yapıyor. Bu zaman diliminde yeni bir iş başlatmak, mail atmak ya da bir konuda fikir beyan etmek için oldukça harika. Yarın gerileyecek Mars gezegenini unutmadan harekete geçmek istediğiniz konuların en azından girişlerini gün içinde tamamlamalısınız. Doğru bir iletişim kurarak insanlarla güzel bir etkileşim içinde olabilirsiniz.

9 Eylül Koç burcu yorumu

Şehir değişikliği konusunda partnerinizle sorun yaşayabilirsiniz. Gelecek planınızı birlikte değerlendirmeniz size farklı bir bakış açısı kazandırabilir. Ailenizin desteği her zaman sizinle olacaktır. Duygusal patlamalara karşı yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz. Uykusuzluk baş gösterebilir. Kahveyi azaltmanız yararlı olacaktır.

KOÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

9 Eylül Boğa burcu yorumu

Kariyer hayatınız oldukça güzel ilerliyor olabilir, beklentilerinizi yükselterek yeni projelerinize odaklanmalısınız. Arkadaşlarınızla aktivitelerinize ara vermek istiyor olabilirsiniz. Size iyi gelen dinlenmenize yardımcı olan organizasyonları bırakmamanız duygusal bunalmışlığınıza iyi gelecektir.

BOĞA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

9 Eylül İkizler burcu yorumu

Güven konusu sizin hassas olduğunuz bir konudur. Hislerinizin izinde gerçeği yakalamak üzere hareket ediyorsunuz. Her şeyin ortaya çıkacağı bir gün olabilir. Sakin kalarak gerekli cevapları vermelisiniz.

İKİZLER BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

9 Eylül Yengeç burcu yorumu

Ani kararlar almaktan kaçınmalısınız. Pire için yorgan yakarsanız siz zararlı çıkabilirsiniz. Hayal âleminden gerçek dünyaya dönüş yapmanız sizi daha sağlam düşüncelerle barıştırabilir.

YENGEÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

9 Eylül Aslan burcu yorumu

Partnerinizden bir konuda aşırı beklenti içerisinde olabilirsiniz. Siz karşı tarafın size hassas davranmasını beklerken, acaba partnerinizde sizden bekliyor olabilir mi? Hayatınızı dengede tutmaya odaklanmalısınız.

ASLAN BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

9 Eylül Başak burcu yorumu

Hayatınıza yeni biri girebilir veya geçmiş ilişkiniz ile yeniden başlama kararı alabilirsiniz. Eski defterleri açmadan, hatalardan ders alarak adım atmalısınız. Hukuki bir davanız var ise lehinize sonuçlanabilir ve beklediğiniz maddi alacağınızı tahsil edebilirsiniz.

BAŞAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

9 Eylül Terazi burcu yorumu

Sizin motivasyonunuz yüksek olması, çalışma koşullarınızı ve projelerinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Şifa kendi içinizde, sesini duymak ise sizin elinizde… Aşk hayatınız da beklenmedik sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

TERAZİ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

9 Eylül Akrep burcu yorumu

Çalışma arkadaşlarınızla ne kadar iyi olursanız onlarda o ölçüde sizinle iyi olacaklardır. Kalp kırmak yerine yapıcı olun, aksi bir durum sizin başarınızı olumsuz etkileyecektir. Ani duygu değişimlerine hazırlıklı olun. Sakin olmak her zaman kurtarıcınız olacaktır.

AKREP BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

9 Eylül Yay burcu yorumu

Eğitim konularında ailenizden beklediğiniz desteği alabileceğiniz bir gün. Siz planlarınızı yapın aileniz almak istediğiniz eğitim konusunda sizin her zaman yanınızda olacaktır.

YAY BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

9 Eylül Oğlak burcu yorumu

. Kırdığınız kalpleri onarmayı bilmelisiniz. Hukuki sorunlarınız için sevdiğiniz kişiler arabulucu olmak isteyebilir. Hemen geri çevirmemelisiniz.

OĞLAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

9 Eylül Kova burcu yorumu

Partnerinizin sesine kulak verin. Arkadaş çevreniz ile ego yarışı içerisine girebilirsiniz. Sizin böyle bir yarış içerisine girmenize gerek yok. Siz ego savaşları yerine kendi başarınıza odaklanmalısınız.

KOVA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

9 Eylül Balık burcu yorumu

Annenizle yaşadığınız tartışmalarınız tatlıya bağlanıyor olabilir, gönlünü almakta gecikmemelisiniz. İlişkilerinizde şans sizin yanınızda beklediğiniz aşk kapınızı çalabilir.

BALIK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

False