GeriAstro Gündem Günlük Burç Yorumları: 30 Ağustos Pazar Günlük Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Günlük Burç Yorumları: 30 Ağustos Pazar Günlük Burç Yorumları

Günlük Burç Yorumları: 30 Ağustos Pazar Günlük Burç Yorumları

"Uzman Astrolog Aygül Aydın 30 Ağustos günlük burç yorumlarını açıkladı! Aygül Aydın, 30 Ağustos Pazar günü Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor detaylı olarak anlattı. Peki 30 Ağustos’ta aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuz neler söylüyor? İşte 30 Ağustos 2020 Pazar günü burç yorumlarınız..."

Beklentilerini azalt

Ay, Kova burcunda ilerliyor. Bugün ailenden ya da sevdiklerinden ilgi görmek isteyebilirsin. Beklentilerini azalt. İlgi görmek istersen ilgi göster. Vermediğin bir şeyi almayı beklemek olmayan adanın içinde altın aramaya benzer. İkili ilişkilerde kıskançlık konusu yüzünden duygusal anlamda gergin bir gün geçirebilirsiniz. Beklentilerin sizi yormasına izin vermeyin.

30 Ağustos Koç burcu yorumu

Finansal koşullarınız ile ilgili geçmişte yaşadığınız sorunların sebeplerini bugün daha net fark edebilirsiniz. Bunları hızlıca çözmek için oldukça doğru bir gün. Önünüze gelen fırsatları akıllıca değerlendirip önemli finansal kazanç elde edebilirsiniz.

KOÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

30 Ağustos Boğa burcu yorumu

Size karşı dürüst olmayan bazı arkadaşlarınızdan önemli itiraflar duyabilir ve duyduklarınız karşısında hayrete düşebilirsiniz. Acele kararlar verip hemen hareket etmeyin. İlişkilerinizde seyri değiştirecek bazı gelişmeler yaşanabilir.

BOĞA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

30 Ağustos İkizler burcu yorumu

Ailenizle üzerinize düşen sorumluluklarınız yüzünden bazı tartışmalara karşı dikkatli olmalısınız. İlişkilerinizde hangi yöne doğru gideceğinizi bilmediğinizi hissedebilirsiniz. Geçmişin telafisini yapmak için ideal bir gündesiniz.

İKİZLER BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

30 Ağustos Yengeç burcu yorumu

Unutkanlıklara karşı dikkat etmeniz gereken bir gün. Yapmanız gereken sorumlulukları ertelemek yerine önceliklerinizi belirlemeniz gerekmektedir. İdealleriniz için mücadele etmekten vazgeçmemeniz gereken bir gün.

YENGEÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

30 Ağustos Aslan burcu yorumu

Yaşamınızda sizi yoran bütün olaylardan uzaklaşıp kafa dinlemek istediğiniz bir gün olabilir. Kendinizi duygusal anlamda her şeyden arındırmak için doğru bir zaman. Hayatınızda duygusal anlamda bir değişim olabilir.

ASLAN BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

30 Ağustos Başak burcu yorumu

Aileniz ile aranızda biraz sert konuşmalar olabilir. Bu noktada özellikle kendinizi ezdirdiğinizi düşünebilirsiniz. Biraz daha empati yapmalı, iyiliğinizi için olduğunu unutmamalısınız. Hayatınızı etkileyen bir konuda aile desteğini hissedebilirsiniz.

BAŞAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

30 Ağustos Terazi burcu yorumu

Geçmişte yaşadığınız ilişkinizin gündeme gelmesi söz konusu olabilir. Eski defterleri açmamanız sizin için iyi olacaktır. Geçmiş ilişkilerin vaatlerine itibar etmeyiniz. Sakarlıklara karşı dikkatli olmanız gereken bir gün. Hırslarınızı doğru bir şekilde yönlendirerek olaylar karşısında sakin kalmalısınız.

TERAZİ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

30 Ağustos Akrep burcu yorumu

İlişkilerde yeni bir yön yakalamak isteyebilirsiniz. Sorun yaşadığınız ilişkinizi sonlandırabilir ve ekonomik anlamda yepyeni kararlarda alabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilere kendinizi anlatmaya çalışırken yanlış anlaşılabilirsiniz. Dargınlıkları sona erdirmek için bir adım atmanız yeterli. Derine inmeden yüzeyde kalmanız gereken bir gündesiniz.

AKREP BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

30 Ağustos Yay burcu yorumu

Kariyerinizle ilgili beklemediğiniz bazı gelişmeler söz konusu olabilir. Yeni tanışacağınız insanlarla kuracağınız diyaloglar sayesinde yeni projeler ortaya çıkarabilirsiniz. İletişim yönteminiz bugün bazı yanlış anlaşılmalar karşısında sizi zor durumda bırakabilir.

YAY BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

30 Ağustos Oğlak burcu yorumu

Hayatınızda yeniliklere yer açarak enerjinizi yeniden güçlendirmek isteyebilirsiniz. Aklınızdaki kişinin güvenini kazanmak için elinizden gelen her şeyi yapmalısınız. Parlayacağınız ve parmakla gösterileceğiniz bir gündesiniz. Sevgiyle yaptığınız hamleler başarınızla beraber motivasyonunuzu da besleyecektir.

OĞLAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

30 Ağustos Kova burcu yorumu

Yakın çevrenizle ilgili istenmeyen birtakım sorunlar yaşayabilirsiniz. Geçmişi tekrar konuşmak yerine uzlaşmacı bir tavır içinde sorunları çözmelisiniz. Bugün yaşadığınız olaylara farklı bir bakış açısıyla bakarak yeni bazı fikirler edinmek isteyebilirsiniz. Özellikle finansal anlamda harcamalarınızı iyi kontrol etmelisiniz. 

KOVA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

30 Ağustos Balık burcu yorumu

Bugün nerde hatalı olduğunuzu ve problemlerinizin nerden kaynaklandığını bulabilirsiniz. İşte şimdi onları düzeltmeniz için harika bir gündesiniz. Sürekli geleceğinizi düşünmek veya bununla ilgili kaygı içinde olmak çevreniz tarafından yanlış algılanabilir.

BALIK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

False