GeriAstro Gündem Günlük Burç Yorumları: 26 Aralık Cumartesi Günlük Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Günlük Burç Yorumları: 26 Aralık Cumartesi Günlük Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları

Günlük Burç Yorumları: 26 Aralık Cumartesi Günlük Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları

"Günlük burç yorumlarınızı okudunuz mu? 26 Aralık'ta aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor? Uzman Astrolog Aygül Aydın 26 Aralık günlük burç yorumlarını açıkladı! Aygül Aydın, 26 Aralık Cumartesi günü Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor detaylı olarak anlattı. İşte 26 Aralık Cumartesi günü burç yorumlarınız..."

Omuz omuza verince yollar aşılır.

Ay, Boğa burcunda ilerliyor. Yaptığınız iş ne olursa olsun onu en iyi şekilde yapmalısınız. Bunu yaparken bir ortağınızdan ya da bir dostunuzdan destek alabilirsiniz. Hayatın her anı, o anı paylaşacağınız insanlarla daha iyi hale gelebilir. 2020’nin son hafta sonunda bunu bir kere düşünün. Bu yıl omuz omuza verilen tüm mücadelelerin neticesinde nasıl mutlu ve güçlü olunduğunu deneyimlediniz. Şimdi bunu ileriye taşıma zamanı. Tek başınalık değil amaç. Birlik olmak ve hareket etmek. Kendi içinizde bazı konularda çok fazla kaygılarınız olabilir. Bunları daha kontrollü bir şekilde yönetmelisiniz. İş hayatınızdaki belirsizliklere ise hafta başı sonuçlar getiriyorsunuz.

26 Aralık Koç burcu yorumu

Kalbinizin boş olması sizinle ilgilenen gözlerin sayısını arttıracaktır. Duygularını paylaşan kişiye bir şans vermek isteseniz de gönlünüzün sesini dinlemek size her zaman daha iyi gelmiştir.

KOÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

26 Aralık Boğa burcu yorumu

İşlerinizin yoğunluğundan evi ihmal etmiş olabilirsiniz. Koşulların her zaman sizin istediğiniz gibi olmasını beklemeyin. Bulunduğunuz ortamın gerektirdiği tüm koşullara ve çevrenizdeki insanların seçimine karşı esneklik göstermeyi denemelisiniz.

BOĞA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

26 Aralık İkizler burcu yorumu

Pratikliğiniz ve hızınız yeni bir ilişki söz konusu olduğunda da devreye girebilir. Ancak partnerinizle yan yana yürümelisiniz. Karşılıklı empati ve destekle aynı tempoyu yakalamanız mümkün olacaktır. Fikir ayrılıkları sizleri tehlikeli sulara doğru sürükleyebilir.

İKİZLER BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

26 Aralık Yengeç burcu yorumu

Sizi üzen ve yoran konulardan sıyrılamamış olmak duygusal açıdan özgürlüğünüzü kısıtlayabilir. Artık bir seçim yapmalısınız. Bugün yapacağınız en iyi şey eski hatalarınızı bir daha açmamak üzere kapatmaktır.

YENGEÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

26 Aralık Aslan burcu yorumu

Duygularınızı aynı anda ve aynı yoğunlukta yaşamak sizi yormuş olabilir. Bugünü nefes egzersizlerine ve iç dünyanızda bir düzenlemeye yapmaya ayırabilirsiniz. Işığınız önce size değsin. Kendinizi dinleyin ve hedeflerinizi bir kağıda yazın.

ASLAN BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

26 Aralık Başak burcu yorumu

Gözlemlerinizle doğruyu yanlışı ayırt edebileceğiniz bir gündeniz. Sizden gizlenen bazı konuşmalar kulağınıza gelebilir.

BAŞAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

26 Aralık Terazi burcu yorumu

Uzun zamandır ertelediğiniz hobilerinize vakit ayırmak, kişisel bakımınızla ilgilenmek ve dinlenmek için ideal bir gündeniz. Dış görünüş gibi ruhunuzu da süsleyerek dağılan dikkatinizi toplayabilir eski motivasyonunuzu yeniden yakalayabilirsiniz. 

TERAZİ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

26 Aralık Akrep burcu yorumu

Uçlarda yaşadığınız duygularınız karşınızdaki insan için bir baskıya dönüşebilir.  Empatiyle yaklaşarak hem kendinizi hem de partnerinizi bu etkiden kurtarabilirsiniz. Bunun ilişkiniz için daha iyi bir seçenek olduğunu göreceksiniz. 

AKREP BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

26 Aralık Yay burcu yorumu

Yoğun temponuz dolayısıyla bugün evinizde vakit geçirmek size de çok iyi gelecektir. Fiziksel olarak bir arada olamadığınız aileniz ve dostlarınızla uzakları yakın eden enerjinizle telefon görüşmeleri yapabilir ve ailenizle keyifli anlar yaşayacağınız bir gün geçirebilirsiniz.

YAY BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

26 Aralık Oğlak burcu yorumu

İlişkinizde kafa karışıklığı yaşıyor ya da geride bıraktığınız ilişkinizin izlerini hala taşıyor olabilirsiniz. İleriye dönük adımlar atmanıza engel olan her şeyi artık bırakmalısınız. Kendinize bunu aşabilmek için izin verdiğinizde hayata devam etmenin kolaylaştığını görebilirsiniz. 

OĞLAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

26 Aralık Kova burcu yorumu

Soğuk davranışlarınız ikili ilişkilerinize hasar verebilir. Her şeyi biliyor olmak her zaman bir olgunluk işareti değildir. Bu ayrıma dikkat etmeli, partnerinizin görüşleri göz ardı etmemelisiniz. 

KOVA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

26 Aralık Balık burcu yorumu

Uzak kalınan günlerde iletişim sorunları canınızı daha fazla sıkabilir. Bunun üzerinde çok durmadan sorunları çözmelisiniz. İlişkinizi ve sevginizi ilerlemek, iki tarafı da mutlu edecektir.

BALIK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

False