GeriAstro Gündem Günlük Burç Yorumları: 25 Ekim Pazar Günlük Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Günlük Burç Yorumları: 25 Ekim Pazar Günlük Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları

Günlük Burç Yorumları: 25 Ekim Pazar Günlük Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları

"Günlük burç yorumlarınızı okudunuz mu? 25 Ekim’de aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor? Uzman Astrolog Aygül Aydın 25 Ekim günlük burç yorumlarını açıkladı! Aygül Aydın, 25 Ekim Pazar günü Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor detaylı olarak anlattı. İşte 25 Ekim Pazar günü burç yorumlarınız..."

Alıngan olmayın.

Ay, Kova burcunda ilerliyor. Sabah saatlerindeki gelişen olayları çok fazla büyütmemelisiniz. Sabah yaşanılan konuşmaların hesabını akşam saatlerinde sormaya gitmeyin. Hassas davranabileceğiniz, alınganlığınızın ortaya çıkacağı bugün bazı yaşanan olayları kişiselleştirmemelisiniz. Bu sebeple yakın çevrenizle yaşanabilecek tartışmalara dikkat etmelisiniz. Mantığınızı ön plana çıkararak, olaylara daha tarafsız bakmaya çalışmalısınız.

25 Ekim Koç burcu yorumu

Sizlerin yokluğu anında hissedilecek olsa da belli bir süre yalnız kalmak ruhunuza huzuru kazandıracaktır. Duygularınızı iletişimsel ifade de zorlanıyor olabilirsiniz. Kelimeleri sade seçerseniz anlaşılma oranınız artacaktır.

KOÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

25 Ekim Boğa burcu yorumu

Ortaklarınızla görüşme neticesinde ayrılık kararı alabilirsiniz. Bu kararı sorgulamak yerine nedenlerini araştırdığınızda doğru veya yanlış bir karar olduğunu kavrayacaksınızdır.

BOĞA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

25 Ekim İkizler burcu yorumu

Uyarılarınıza rağmen devam edilen davranışlara karşılık ilişkilerinizi kesmeyi düşünmeniz arkadaşlarınıza soğuk duş etkisi yaratacaktır.

İKİZLER BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

25 Ekim Yengeç burcu yorumu

Bilinçaltınızda olan her şey geçmiş yaşanmışlıklar ve korkular geride kalmaya aday olarak sizlere son kez sunuluyor olabilir. Geride bırakın ve yüksüz ilerlemeyi seçin.

YENGEÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

25 Ekim Aslan burcu yorumu

Onaylanma ihtiyacınız fazla olsa bile sevgisizliğiniz sizleri hırçınlaştırıyor olabilir. Kendinize güvenerek kimseye ihtiyacınız olmadığını kabul etmelisiniz.

ASLAN BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

25 Ekim Başak burcu yorumu

Doğru seçimler doğru kararlar almanız her şeyden önemlidir. Kendinizi suçlamayın. Sizler elinizden geleni yaptınız.

BAŞAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

25 Ekim Terazi burcu yorumu

Düşünceler ne olursa olsun kararınızı vermiş olsanız da ailenizin desteğini alarak daha güçlü ilerleyebilirsiniz. Kendinizi ifade ettikçe sizlerin yanında olacaklardır.

TERAZİ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

25 Ekim Akrep burcu yorumu

Temiz hava ve yürüyüş sizlere iyi gelecektir. Ruhunuzun aradığı özgürlük alanını doğa ile zaman geçirerek bulabilirsiniz. Tutkularınızı bir kenara bırakın.

AKREP BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

25 Ekim Yay burcu yorumu

Yalnız kalmaya ihtiyacınız olduğunuzu söylerseniz sizler için endişelenmeyeceklerdir. Kendinizi dinlemek sizlere iyi gelebilir.

YAY BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

25 Ekim Oğlak burcu yorumu

Sizlere göre herkes hatalı yalnız siz dört dörtlük davranışlar sergiliyorsunuz. Sizlerin de hatası olduğunu ve arkadaşlarınızın sizleri olduğunuz gibi kabul ettiğini unutmamalısınız.

OĞLAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

25 Ekim Kova burcu yorumu

Derin bilinç seviyeleri yüzeye çıkmak için zorlarken sorunları bir toz bulutunu üfleyerek uzaklaştıran yapınız karmaşa altında doğru kararı veremiyor olabilir. Özgürlük sizlere doğru kararı almanız noktasında destekleyici olacaktır.

KOVA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

25 Ekim Balık burcu yorumu

Bırakmak isteyip de yapamadığınız her şey önünüze tekrar tekrar çıkmaktadır. Sizler değişime dönüşüme ne kadar karşı olursanız o kadar zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Bulunduğunuz zamana kendinizi adapte etmelisiniz.

BALIK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

False