GeriAstro Gündem Günlük Burç Yorumları: 24 Şubat Çarşamba Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Günlük Burç Yorumları: 24 Şubat Çarşamba Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları

Günlük Burç Yorumları: 24 Şubat Çarşamba Oğlak, Kova, Balık ve Diğer Burç Yorumları

"Günlük burç yorumlarınızı okudunuz mu? 24 Şubat'ta aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor? Uzman Astrolog Aygül Aydın 24 Şubat günlük burç yorumlarını açıkladı! Aygül Aydın, 24 Şubat Çarşamba günü Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor detaylı olarak anlattı. 24 Şubat Çarşamba günü burç yorumlarınız..."

Bırakın, sevgi kazansın.

Ay, Yengeç burcunda ilerliyor, akşam saat 18.00’da Aslan burcuna geçiyor. Bugün size karşı içtenlikle yapılan jestlerin veya övgülerin değerini anlayın. Eski defterleri fazla karıştırmayın, inatlaşıp ayrıntılar üstünden hesaplaşmayın. Kendinizle ilgili ortaya koyacağınız şey bir ego meselesi değil, bir sevgi meselesi olmalıdır. Hayat, herkes için zorlayıcı bir şekilde ilerlerken kolaylaştırmak yerine işleri çıkmaza sürükleyecek tutumlar sergilemek size bir şey kazandırmaz. Bugün gördüğünüz ve verdiğiniz değerden beslenin. Bunları bir gün yitirirseniz, hissedeceğiniz eksikliği düşünün. Bu eksiklik bazı konuların kıymetini anlamanızı sağlayabilir.

24 Şubat Koç burcu yorumu

Sizin enerjinize ayak uyduramıyor olmalarını bir sorun haline getirmek yerine, daha uyumlu hareket etmenizin yollarını bulmaya çalışın.

KOÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

24 Şubat Boğa burcu yorumu

Kısa süreli seyahat programı düzenleyebilirsiniz. Sıkışmışlığınızı üzerinizden atmak ve  duygularınızı hafifletmek için buna ihtiyacınız var.

BOĞA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

24 Şubat İkizler burcu yorumu

Değer yargılarınızla oynamak isteyenlere gereken tepkiyi gösterebileceğiniz bir gün. Cevabınızı sınırlar koyarak verebilirsiniz.

İKİZLER BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

24 Şubat Yengeç burcu yorumu

Hayallerinize ulaşmak adına adım attığınızda yanlış yolda olduğunuzu fark edebilirsiniz. Hayal kırıklığını kısa sürede toparlamalı ve yeni bir yol haritası çizmelisiniz.

YENGEÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

24 Şubat Aslan burcu yorumu

Patlama yaşayacağınız gelişmeler olabilir ama bunu yaparken kendinize ve çevrenize geri dönüşü olmayan zararlar vermekten geri durmalısınız. 

ASLAN BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

24 Şubat Başak burcu yorumu

Duygularınızı ifade etmek yerine partnerinizden kaçıyor olabilirsiniz. Sevginizi belirtmek yanlış bir davranış değildir.

BAŞAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

24 Şubat Terazi burcu yorumu

Hayatınızla ilgili kararları verirken onların desteği ve fikrini almalı ancak son kararı yine kendinizin vereceğini de uygun bir dillere onlara anlatmalısınız.

TERAZİ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

24 Şubat Akrep burcu yorumu

Gözlerinizi uzaklara dikmiş olabilirsiniz. Çevrenizden kaçmak gibi bir düşünceniz varsa bunu yapabilirsiniz. Ama kendinizden kaçamayacağınız detayını unutmayın.

AKREP BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

24 Şubat Yay burcu yorumu

Hukuki konularda duygularınızla hareket ediyor ve karar veriyor olabilirsiniz. Bazı şeyleri sadece iyi niyet ve hayallerle çözemezsiniz.

YAY BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

24 Şubat Oğlak burcu yorumu

Partnerinize öfke dolu davranışlar sergileyebilirsiniz. İntikam alma duygunuzu törpülemedikçe yalnız kalacaksınız.

OĞLAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

24 Şubat Kova burcu yorumu

Duygularınızın hayal ürünleri ile dolmasına müsaade ediyor olabilirsiniz. Ama zamanın gerçeklerini de hesaba katmanız gerekiyor.

KOVA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

24 Şubat Balık burcu yorumu

Yeni bir başlangıç yapmak için harika bir gün olabilir. Kendinizle ilgili aldığınız kararları somut adımlarla ilerletmelisiniz.

BALIK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

False