GeriAstro Gündem Günlük Burç Yorumları: 2 Eylül Çarşamba Günlük Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Günlük Burç Yorumları: 2 Eylül Çarşamba Günlük Burç Yorumları

Günlük Burç Yorumları: 2 Eylül Çarşamba Günlük Burç Yorumları

"Uzman Astrolog Aygül Aydın 2 Eylül günlük burç yorumlarını açıkladı! Aygül Aydın, 2 Eylül Çarşamba günü Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor detaylı olarak anlattı. Peki 2 Eylül’de aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuz neler söylüyor? İşte 2 Eylül 2020 Çarşamba günü burç yorumlarınız..."

Hayallerinizi gerçeklik üzerine kurun!

Balık burcunda Dolunay gerçekleşiyor. 07:20 Venüs ve Satürn gezegenleri arasındaki sert açı sizi zor bir konuşmaya sürükleyebilir. Sonuna inanmadığınız ve güvenmediğiniz şeyin peşini bırakın. Hemen kendinize çeki düzen verin, ayakları yere sağlam basan fikirlere odaklanın. Bu durum sizi daha güvende hissettirecektir.

2 Eylül Koç burcu yorumu

Öfkenize hâkim olarak olaylara onların gözüyle bakmaya çalışmalısınız. Sizin en büyük destekçiniz yine ailenizdir unutmamalısınız.

KOÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

2 Eylül Boğa burcu yorumu

İsteklerinizi partnerinizle paylaşırsanız duygusal ihtiyaçlarınız karşılanabilir. Alınganlık yapmadan kendinizi ifade etmenin yollarını aramalısınız.

BOĞA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

2 Eylül İkizler burcu yorumu

Kendinizi açıkça ifade ederseniz, alınganlıklarınız arkadaşlarınız tarafından açığa kavuşturulabilir. İlişkinize zaman vermelisiniz.

İKİZLER BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

2 Eylül Yengeç burcu yorumu

Duygusal olarak dengede kalmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Kendinizi dinlemeyi ve zamanı ruhunuzu beslemek için değerlendirirseniz, eski motivasyonunuzu tekrar kazanabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

2 Eylül Aslan burcu yorumu

Hassas ve alınganlığınızın üzerinizde olduğu bir gün olabilir. Partnerinizi oldukça fazlaca eleştirebilirsiniz.

ASLAN BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

2 Eylül Başak burcu yorumu

Kimliğinizi yumuşatmalısınız. Ben sen ilişkilerinde kırıcı olmamaya çalışmalısınız. Size verilen değerin, sevginin gücüyle hareket ettikçe başarılı olacaksınız.

BAŞAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

2 Eylül Terazi burcu yorumu

Çalışma ortamınızda öfkeli ve sinirli konuşmalar yapmanız olasıdır. Sakin kalarak günü tamamlamak kırıcı olayların oluşmasına engel olacaktır.

TERAZİ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

2 Eylül Akrep burcu yorumu

Partnerinizle alınganlık konusunda ufak tartışmalar yaşayabilirsiniz. Derinlik anlayışınız sizi yıpratabilir. Olaylara yüzeysel ve geçici olarak bakmaya çalışmalısınız.

AKREP BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

2 Eylül Yay burcu yorumu

İlişkiniz hakkında hayaller kuruyor olabilirsiniz. Partnerinizle paylaşırsanız gerçeğe dönüştürmek için bir adım daha yaklaşmış olursunuz.

YAY BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

2 Eylül Oğlak burcu yorumu

Gelen iş tekliflerini değerlendirerek hayatınızda yeni bir başlangıç yapmak isteyebilirsiniz. Bu konuda ailenizin desteğini hissedeceksiniz.

OĞLAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

2 Eylül Kova burcu yorumu

Çalışma arkadaşlarınızla aranızda küçük tartışmalar çıkabilir. Alınganlık yapmamalısınız. Olaylar sizin düşündüğünüz gibi olmayabilir.

KOVA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

2 Eylül Balık burcu yorumu

Duygusal yapınıza uygun yeni bir eğitim programına başlamanız size oldukça iyi gelecektir. İlişkiniz yok ise ruhunuza iyi gelebilecek bir kişi ile tanışabilirsiniz.

BALIK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

False